KUCHARZ Nowy Dwór Mazowiecki oferta pracy DONG NAM Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie surowców i półproduktów, sporządzanie dań kuchni azjatyckiej - w szczególności tajskiej, umiejętność stosowania przypraw i składników kuchni azjatyckiej.
Data publikacji: 2018-03-19
Lokalizacja: Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: DONG NAM Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 47, 05-101 Nowy Dwór Mazowiecki, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie surowców i półproduktów, sporządzanie dań kuchni azjatyckiej - w szczególności tajskiej, umiejętność stosowania przypraw i składników kuchni azjatyckiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowodworski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Mazowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2018
Data zakończenia pracy: 14.06.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: DONG NAM Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Al. Wilanowska 309, 02-665 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Al. Wilanowska
Numer budynku pracodawcy: 309
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.03.2018
Oferta pracy ważna do: 18.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw z karty dań.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska - 2017-03-28 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie dań
ZOT Zarządzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o. - 2017-06-20 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
praca w restauracji Vanessa
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-11-30 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
FIRMA UBX Kraków Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Kraków (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: produkcja wyrobów garmażeryjnych, WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe-kucharz, mile widziane 2 letnie doświadczenie w żywieniu zbiorowym, aktualna książeczka sanitarno epidemiologiczna
Zakład Produkcyjno-Handlowy "U Wandy" - 2017-05-18 - Lubliniec (śląskie)
naprawa samochodów ciężarowych
PRZEDSIĘBIORSTWO TRANSPORTOWO-HANDLOWO-USŁUGOWE MAREK SCHWARZ - 2017-11-08 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
Kuchnia Polska- przygotowanie, gotowanie
Restauracja PARADISO Kawice - 2016-11-28 - Prochowice (dolnośląskie)
sprządzanie posiłków, dbanie o czystość kuchni, mycie garnków
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Białystok (podlaskie)
Serwis Bosch, Serwis Dieselnaprawa silników, pomp wtryskowych , wtryskarek
TADEUSZ SZOSTEK PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE - 2016-02-23 - Ostrowiec (zachodniopomorskie)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2017-05-25 - Pokrzywna (opolskie)
Przygotowanie dań kuchni wschodniej (ukraińskie, tradycyjne potrawy). "LIVE COOKING" - przygotowanie pokazów gotowania oraz szkoleń z kuchni wschodniej dla obcokrajowców.
Sopot Zdrój Sp. z o.o. - 2017-07-27 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Znajomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły i higienę pracy. Komunikacja z prezesem pochodzącym z Chin, umiejętność czytania chińskich przypraw. Praca na terenie kraju.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Kozery (mazowieckie)
Kuchnia dla dzieci niepełnosprawnych, chorych. Praca na trzy zmiany, umowa o pracę. Kontakt z pracodawcą telefoniczny 510 063 792 lub e-mail: sow.wierzbice (at) gmail.comInformacja o ofercie w sali G
Zespół Placówek Oświatowych prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Św. Józefa - 2016-06-01 - Wierzbice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauarcji, praca na kuchni co drugi dzień po 10, 12 godzin
Styrna Aneta Restauracja Baracuda - 2016-09-07 - Mucharz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków przy współpracy z dietetykiem. Wykształcenie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia zawodowego, znajomość podstawowych zasad przygotowywania posiłków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Praca w godzinach od 07.00 - 19.00
Impel Catering Spółka z o.o. - 2016-05-06 - Wejherowo (pomorskie)
shushi master, obsługa gości
GO-SUSHI Jan Głębowski - 2016-09-27 - Zielona Góra (lubuskie)
praca w kuchni
New Gastro Marcin Jędryszek - 2018-03-06 - Kozienice (mazowieckie)
Nauczyciel przedmiotów gastronomicznych 1/2 etatu
Prywatna Zasadnicza Szkoła Zawodowa - 2017-08-21 - Myślenice (małopolskie)
Przyjmowanie towaru, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie porządku na sklepie, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Nowy Sącz (małopolskie)
organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni
URBANOWICZANKA Janusz Senczek - 2016-06-08 - Tychy (śląskie)
Kucharz
SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2015-12-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca na kuchni - przygotowywanie posiłków.
FIRMA WIELOBRANŻOWA "START" FORMELLAFILIP - 2017-10-03 - Kartuzy (pomorskie)
Samodzielne gotowanie, oraz przyuczenie się do nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Zamość (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Nałęczów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie ciast, znajomość HACCAP, przestrzeganie przepisów BHP i regulaminu DPS.
DOM OPIEKI POD KLONAMI DRZAZGA MAŁGORZATA - 2016-06-14 - Transbór (mazowieckie)
wyrabianie ciasta do pizzy, pieczenie pizz, obsłiuga urządzeń do przyrzadzania pizz
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Mońki (podlaskie)