KUCHARZ Nałęczów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
Data publikacji: 2016-10-10
Lokalizacja: Nałęczów (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Nałęczów, powiat: puławski, woj: lubelskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nałęczów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: puławski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Puławach
Adres pracodawcy:
Lubelska 2G, 24-100 Puławy, powiat: puławski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: puławski
Gmina pracodawcy: Puławy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Puławy
Ulica pracodawcy: Lubelska
Numer budynku pracodawcy: 2G
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Puławach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.10.2016
Oferta pracy ważna do: 11.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe, możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; jedna zmiana od 22:00-6:00; miejsce pracy: Gliwice
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2016-08-26 - Gliwice (śląskie)
-Przygotowywanie potraw,-Przestrzeganie BHP i HAACP,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Tczew (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Marta Lipińska Schronisko OAZA - 2017-07-28 - Będzin (śląskie)
przygotowanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-22 - Karczowiska (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim, przyrządzanie potraw wietnamksich
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Żagań (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
roboty budowlane, remonty, wykończenia
PWUP "PRZEMBUD" Spólka z o.o. - 2018-05-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie min. średnie; podstawowa znajomość j. angielskiego; znajomość tematyki związanej z żywnością ekologiczną; umiejętność przygotowywania potraw wegetariańskich i wegańskich; umiejętność organizacji pracy na w/w stanowisku; organizacja pracy przy prowadzeniu kuchni wegetariańskiej; przygotowywanie potraw; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Gliwice (śląskie)
sporządzanie potraw z Maroka
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-21 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o czystość i higienę pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie kebaba
Ahmed Gheith Kebab Bakar - 2017-11-02 - Brzeg (opolskie)
kierowanie pojazdem ciężarowym, załadunek i rozładunek towarów, zabezpieczanie towarów
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Leszno (wielkopolskie)
Wykształcenie min. średnie gastronomiczne, doświadczenie: min. 1 rok; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość: zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego, zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców, zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z zachowaniem wymogów sanitarnych, dbałość o porządek i właściwy stan miejsca pracy, umiejętności kulinarne, kreatywność i dbałość o każdy szczegół, dobra organizacja pracy, znajomość najnowszych trendów w gastronomi, umiejętność pracy w zespole i umiejętne zarządzanie nim, tworzenie receptur i wyliczanie food-cost potraw i cateringu, dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu; jedna zmiana (12:00-20:00); miejsce pracy: Szałsza;
EC EWA CEBULA - 2017-03-24 - Szałsza (śląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. byrak, falafel, dolma, sarma.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2017-06-06 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
produkcja dań chińskich, przygotowywanie sajgonek i suszi, obróbka mięsa, produkcja sera tofu
PRYZMAT Sp. z o.o. Restauracja Chińska CHINA TOWN - 2016-09-05 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obróbka mięsa, warzyw, owoców. Gotowanie potraw samodzielnie, od surowego produktu do gotowego dania. Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)
kasjer walutowy
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków ok. 150 os.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Brusy (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu dań.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SPÓŁKA JAWNA - 2016-11-30 - Budzyń (wielkopolskie)
wyrób i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-11 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, wybór i zamawianie produktow oraz przypraw tradycyjnej kuchni indyjskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 02.05.2018r.-31.12.2018r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców;
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2017-09-13 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłkoów, obsługa klientów
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Handlowe Rólkiewicz Wanda - 2016-05-06 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie,sporządzanie i wydawanie potraw na innych wyrobów gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Bytów (pomorskie)