KUCHARZ Sza艂sza oferta pracy EC EWA CEBULA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽000 - 4聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne, do艣wiadczenie: min. 1 rok; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰: zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego, zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w, zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw z zachowaniem wymog贸w sanitarnych, dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan miejsca pracy, umiej臋tno艣ci kulinarne, kreatywno艣膰 i dba艂o艣膰 o ka偶dy szczeg贸艂, dobra organizacja pracy, znajomo艣膰 najnowszych trend贸w w gastronomi, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole i umiej臋tne zarz膮dzanie nim, tworzenie receptur i wyliczanie food-cost potraw i cateringu, dyspozycyjno艣膰 i umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu; jedna zmiana (12:00-20:00); miejsce pracy: Sza艂sza;
Data publikacji: 2017-03-24
Lokalizacja: Sza艂sza (艣l膮skie)
Pracodawca: EC EWA CEBULA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Sosnowa, 42-677 Sza艂sza, powiat: tarnog贸rski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne, do艣wiadczenie: min. 1 rok; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰: zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego, zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w, zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw z zachowaniem wymog贸w sanitarnych, dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan miejsca pracy, umiej臋tno艣ci kulinarne, kreatywno艣膰 i dba艂o艣膰 o ka偶dy szczeg贸艂, dobra organizacja pracy, znajomo艣膰 najnowszych trend贸w w gastronomi, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole i umiej臋tne zarz膮dzanie nim, tworzenie receptur i wyliczanie food-cost potraw i cateringu, dyspozycyjno艣膰 i umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu; jedna zmiana (12:00-20:00); miejsce pracy: Sza艂sza;
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽000 - 4聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sza艂sza
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tarnog贸rski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zbros艂awice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽000 - 4聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: EC EWA CEBULA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
-, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt telefoniczny lub dokumenty aplikacyjne wys艂a膰 na adres e-mail pracodawcy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: -
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Wynajem i zarz膮dzanie nieruchomo艣ciami w艂asnymi lub dzier偶awionymi
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.03.2017
Data dodania oferty pracy: 24.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 24.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 w restauracji hotelowej
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-05-17 - Lubin (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
"OMEGA" Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe Andrzej Suszy艅ski - 2016-10-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
obs艂uga klienta, obs艂uga urz膮dze艅 biurowych, obs艂uga korespondecji
Szko艂a J臋zykowa " Diament" Olga Wilczy艅ska - 2017-08-23 - S艂ubice (lubuskie)
praca w kuchni, przygotowywanie 艣niada艅, pieczenie ciast, wydawanie i porcjowanie obiad贸w
Dzienny Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2017-11-30 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
F.U.H. "CZAT" RENATA G脫RNICKA /Pizzeria ALCHEMIA - 2017-11-22 - Alwernia (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w w hotelu
J.W. Construction Holding S.A. Hotel "Czarny Potok" - 2016-11-30 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
wykszta艂cenie bez znaczeniawymagane do艣wiadczenie
BOCHEN MARZENA CAFE & RESTAURANT "PARIS" - 2016-10-13 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni w艂oskiej i polskiej
"ROMA" S.C. J. Michalczyk, G.Gensina, Z.Gensina - 2017-01-24 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie potraw indyjskich, dbanie o regionalne receptury kuchni bengalskiej, sporz膮dzanie potraw wed艂ug receptury
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Piaseczno (mazowieckie)
Prace typowe dla kucharza
Pension 鈥瀂um Schlangenk枚nig" - 2018-02-02 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw (kotlety, pierogi, itp.)
P.P.H.U. HAS Ch臋膰 Ewaryst Malbork - 2016-10-13 - Malbork (pomorskie)
Bran偶a gastronomiczna, profil blischowschodni, praca z rekrutowanym zespo艂em kucharzy obcoj臋czynych. Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug zasad i kultury kuchni orientalnej, sporzadzanie list (w j臋z. hindi i urdu) potrzebnych zakup贸w orientalnych sk艂adnik贸w i przypraw sprowadzonych bezpo艣rednio z zagranicy
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, przestrzeganie BHP w miejscu pracy
RESTAURACJA-Odejewska Aleksandra - 2017-01-09 - Nie偶ychowice (pomorskie)
Wykonywanie prac budowlanych i brukarskich
Przedsi臋biorstwo Budowale "NIKE" Sp. z o.o. - 2016-11-02 - Czelad藕 (艣l膮skie)
Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w.
ZAK艁ADY MI臉SNE ZAKRZEWSCY Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Sp贸艂ka Jawna - 2017-08-22 - Kos贸w Lacki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja pracy personelu kuchennego
O艣rodek Przygot.do.Dzia艂a艅 Ekstremalnych w Warunkach G贸rskich W.Leszczy艅ski - 2017-03-28 - Piechowice (dolno艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Bia艂ystok (podlaskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borz臋cki - 2017-02-22 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ ORIENTALNEJ (SUSHI), POBIERANIE SUROWC脫W I P脫艁PRODUKT脫W DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZANIE PRZED ZEPSUCIEM, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W, POS艁UGIWANIE SI臉 NARZ臉DZIAMI, MASZYNAMI I URZ膭DZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW, WYKA艃CZANIE, PORCJOWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROB脫W KULINARNYCH, UTRZYMYWANIE NA BIE呕膭CO CZYSTO艢CI NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I PPO呕
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w do spo偶ycia, obs艂uga klient贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, zaopatrzenie, prowadzenie HACCP
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Samodzielne gotowanie potraw kuchni kurdyjskiej, obs艂uga klient贸w w j臋zyku tureckim. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony, Praca na trzy zmiany: 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Gotowanie da艅 kuchni polskiej. Dbanie o porz膮dek i stan magazynowy.
Dawid 呕bikowski GOLD SERWIS - 2017-03-15 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 ciep艂ych i zimnych, deser贸w
ACER Sp. z o.o. - 2016-05-05 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci pensjonatu, - przygotowywanie da艅 z karty menu dla go艣ci restauracji, - dbanie o czysto艣膰 kuchni - mycie naczy艅,- opracowywanie menu, - wdra偶anie systemu HACCP
KAERTUR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-30 - Boles艂aw贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie HCCP
Mariola 呕y艂a - 2016-06-28 - 呕ory (艣l膮skie)
przygotowanie da艅 kuchni japo艅skiej
ATS Sp. z o.o. - 2016-10-19 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potrawwymagane wykszta艂cenie zawodowe, min. 2 lata do艣wiadczenia zawodowego, wynagrodzenie od 2500 z艂 brutto
M.P. INVESTMENT Tomkowscy s.c. - 2016-04-04 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅, menu; obs艂uga klient贸w wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)