KUCHARZ Kosów Lacki oferta pracy ZAKŁADY MIĘSNE ZAKRZEWSCY Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca przy przygotowywaniu posiłków.
Data publikacji: 2017-08-22
Lokalizacja: Kosów Lacki (mazowieckie)
Pracodawca: ZAKŁADY MIĘSNE ZAKRZEWSCY Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wiejska 7, 08-330 Kosów Lacki, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca przy przygotowywaniu posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kosów Lacki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sokołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kosów Lacki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁADY MIĘSNE ZAKRZEWSCY Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sokołowie Podlaskim
Adres pracodawcy:
Wiejska 7, 08-330 Kosów Lacki, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sokołowski
Gmina pracodawcy: Kosów Lacki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kosów Lacki
Adres strony pracodawcy: www.zakrzewscy.pl
Ulica pracodawcy: Wiejska
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sokołowie Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.08.2017
Oferta pracy ważna do: 30.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie potraw, przygotowywanie deserów i napojów, odczytywanie receptur, obsługa gości zagranicznych
kontakt przez PUP - 2018-02-24 - Piaseczno (mazowieckie)
kucharz I - przygotowywanie dań obidowych, gotowanie, pieczenie, grilowanie, obróbka warzywkucharz II - przygotowanie ciasta do pizzy, wypiekanie pizzy, obsługa urządzenia do kebaba, przygotowywanie produktów do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Bielawa (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
"SYCYLIANA" Piotr Kwaśniewski - 2018-03-20 - Słubice (lubuskie)
magazynier
HART SP. Z O.O. - 2015-12-16 - Komorniki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla żywienia zbiorowego, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości, sprawdzanie ważności produktów
USŁUGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2016-05-24 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w restauracji, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
w/g stanowiska
P.P.U.H. ,,MKW '' - Michał Woźniak - 2016-07-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
MYKONOS"SJ BOGNA SZKUDLARCZYK,MONIKA KREMS SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-24 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
"PALMAR" SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2018-03-13 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw (również pizzy), bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, właściwa gospodarka magazynowa
Metro Investment s.c. - 2018-05-07 - Będzin (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU
Sztuka Kulinarna Paweł Seliga - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw a la carte, umiejętność rozbiórki i przygotowania dziczyzny, przygotowanie menu, robienie zakupów, odpowiednie przechowywanie produktów, nadzór nad personelem w kuchni
kontakt przez WUP - 2017-09-14 - Niemcy (Niemcy)
rehabilitacja ruchowa uczestników WTZ
Towarzystwo Przyjaciół Dzieci Oddział Miejski w Sosnowcu - 2018-01-29 - Sosnowiec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
jw
Przedszkole nr 82 - 2016-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
BISTRO Grażyna Zegadło - 2018-03-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie składników, przygotowywanie ciasta na pizze, palenie w piecu do wypieków pizzy, segregowanie składników.
PIZZERIA "CASAMIA" KAMILA OTTO - 2018-06-28 - Antoniów (śląskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Płońsk (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla grup sportowych, wydawanie posiłków w bufecie szwedzkim dla grup z Rosji, Ukrainy, Litwy, ustalanie menu dla grup
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Górki Wielkie (śląskie)
prace gospodarcze
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Wąsosz (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej.Oferta pracy złożona w celu uzyskania informacji starosty o braku możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Płońsk (mazowieckie)
Praca polega na przewozie betonu na terenie Elbląga i okolic. Mile widziane doświadczenie i dyspozycyjność.
PPH MAGNUS - 2018-08-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Łódź (łódzkie)
-
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
jw.
VIVANDIER ŁUCJA KELUS - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie zawodowe; umiejętności znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia aktualna książeczka Sanepidu; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami, dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów, odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania, odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków, nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności w Krzyżewie - 2018-06-01 - Krzyżewo (podlaskie)
przygotowanie posiłków wg standardów obowiązujących w firmieumowa zlecenie/umowa o pracę
Tekla Bar & Restauracja Jarosław Stochmal - 2016-05-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
montaż i demontaż stolarki budowlanej
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Gubin (lubuskie)