KUCHARZ/KUCHARKA Todtnau oferta pracy kontakt przez WUP
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽600 EUR
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw a la carte, umiej臋tno艣膰 rozbi贸rki i przygotowania dziczyzny, przygotowanie menu, robienie zakup贸w, odpowiednie przechowywanie produkt贸w, nadz贸r nad personelem w kuchni
Data publikacji: 2017-09-14
Lokalizacja: Todtnau ()
Pracodawca: kontakt przez WUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Todtnau, NiemcyRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie potraw a la carte, umiej臋tno艣膰 rozbi贸rki i przygotowania dziczyzny, przygotowanie menu, robienie zakup贸w, odpowiednie przechowywanie produkt贸w, nadz贸r nad personelem w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 EUR
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Todtnau
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Niemcy
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 EUR
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia: Pracodawca dysponuje zakwaterowaniem
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Praca 5 1/2 dnia w tygodniu na zmiany wg harmonogramu
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba g艂贸wna
Data rozpocz臋cia pracy: 18.09.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Minimum dwuletnie do艣wiadczenie w pracy na stanowisku kucharza, umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania dziczyzny, umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania kalkulacji, mi艂a aparycja
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez WUP
Spos贸b aplikowania: do doradcy EURES z EOG
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Adres pracodawcy: zav-ips-baden-wuerttemberg (at) arbeitsagentur.de
J臋zyk aplikacji o prac臋: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
do doradcy EURES z Niemiec podaj膮c w tytule wiadomo艣ci nr oferty 10000-1155015510-S Koch
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: 3* hotel w Schwarzwaldzie
Dodatkowe informacje dotycz膮ce aplikowania:
Dodatkowe informacje w j. niemieckim pod nr telefonu 0049 7119203282
Oferta zg艂oszona przez: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.09.2017
Data dodania oferty pracy: 12.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 03.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej - samosy, kulfi, biryani, itp.;- przygotowywanie sos贸w i napoj贸w;- j. angielski niezb臋dny do komunikacji z prze艂o偶onymi.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "2K" s.c. Krzysztof Fedorowicz, Kordian Grzeszczuk - 2017-04-06 - Olszyna (lubuskie)
Gastronomia. Przygotowywanie potraw wg. oryginalnych chi艅skich receptur
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg stanowiska, wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata na podobnym stanowiskuwynagrodzenie 3100-3900
Hotel Miko艂ajki sp. z o.o. - 2017-01-31 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, organizacja bankiet贸w, planowanie gospodarki magazynowej.
kontakt przez OHP - 2016-03-15 - Wapowce (podkarpackie)
Przygotowywanie sushi. Zamawianie produkt贸w z Ukrainy.
ANDRII NOZHENKO - 2015-12-17 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
Zak艂ad Wyrob贸w Garma偶eryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2017-01-27 - Bralin (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy, gotowanie potraw, I umowa okres pr贸bny, dwie zmiany (10.00-18.00, 14.00-22.00)
DELISZYS MARTA STODOLNA - 2016-11-30 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
zgodnie z charaktrystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Karminek (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PHU ANTYKI PIOTR PRYCZEK - 2016-12-30 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 w kuchni restauracyjnej.Miejsce pracy Wroc艂aw Rdestowa Umowa zlecenie, 160 h pracy w mieis膮cu, dyspozycyjno艣膰 11-22,Sala G
Tara Wroc艂aw Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Produkcja potraw; wydawanie posi艂k贸w; utrzymanie czysto艣ci na kuchni
COMPAS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
- przygotowywanie da艅 gotowych- gotowanie posi艂k贸w profilaktycznych
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2018-04-18 - Morliny (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej, deser贸w.
DYNAMIC ENTERPRISE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w;
PRZEDSI臉BIORSTWO PA艃STWOWE SETAR W SIEDLCACH - 2016-09-09 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie bufetu 艣niadaniowego
SHERATON Pozna艅 Hotel "CENTRUM OBS艁UGI BIZNESU" Sp. z o.o. - 2016-01-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie ciep艂ych da艅 i potraw z r贸偶nych stron 艣wiata, szczeg贸lnie potraw kuchni wschodniej, obs艂uga grup zorganizowanych rosyjskoj臋zycznych, praca fizyczna, pod presj膮 czasu, wymagaj膮ca du偶ej odporno艣ci na stres.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wykonywanie pracy kucharza, obr贸bka technologiczna produkt贸w.
VESUVIO STANIS艁AW DOBRUK - 2018-03-02 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
LOGSTA STANISLAVAS BUTKUS - 2017-07-31 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
- przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej w punkcie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wyb贸r surowc贸w, przygotowywanie da艅 wietnamskich, opracowywanie menu, czytanie przeis贸w kulinarnych w j臋zyku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Radwank贸w Szlachecki (mazowieckie)
Miejsce pracy: Jastrz臋bia G贸ra. Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i standardami restauracj. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych zasad higieny i bezpiecze艅stwa pracy. Sta艂a kontrola czysto艣ci sprz臋tu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania. Zachowanie 艂adu, czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2018-01-04 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
obs艂uga klienta, kosztorysy, doradztwo projektowe, praca z komputerem
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Radostowice (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw, wydawanie, zarz膮dzanie zmian膮.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: Miko艂贸wPraca w godzinach: 8-15, 15-23. pn-ndz . wg grafiku w tym dni wolne(system r贸wnowa偶ny )
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
Robienie makaron贸w, klejenie pierog贸w, cepelin贸w, pelmieni, regionalnej kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Kontakt 504-769-855
"ANATOMIA SMAKU" R. Boro艅ski, A. Weso艂ek, R. Weso艂ek Sp贸艂ka Cywilna.ul Spacerowa 8c, 26-050 Zagna艅sk - 2016-05-12 - Zagna艅sk (艣wi臋tokrzyskie)
obs艂uga maszyn dziewiarskich Orizio
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - D艂ut贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw i da艅 dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-09-29 - Legnica (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-06-30 - Lubawka (dolno艣l膮skie)