KUCHARZ ŚNIADANIOWY Poznań oferta pracy SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie bufetu śniadaniowego
Data publikacji: 2016-01-18
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BUKOWSKA 3/9, 60-809 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie bufetu śniadaniowego
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: sumienność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
doświadczenie na podobnym stanowisku - mile widziane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja czasu pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zaangażowanie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
gotowość do pracy w godzinach nocnych ( praca 00:00-10:00)
Nazwa pracodawcy:
SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
BUKOWSKA 3/9, 60-809 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: aplikacje przesłać e-mail, telefoniczne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: BUKOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.01.2016
Data dodania oferty pracy: 14.01.2016
Oferta pracy ważna do: 14.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie pizzy, frytek, hamburgerów.
WŁODZIMIERZ MATUSZEWSKI BLACK WIND - 2016-03-01 - Budzisław Kościelny (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa; wynagrodzenie 2300,00 zł brutto
LARSEN S.C. - 2016-06-14 - Ustka (pomorskie)
Według stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Kluczbork (opolskie)
praca w kuchnii hotelu przy sporządzaniu portaw
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Żagań (lubuskie)
obróbka mięsna,przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków
Przedsiębiorstwo CASUS BR Jacek Szopa - 2017-10-13 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka mięs i warzyw
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi. - 2017-05-26 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków (głównie pizza) oraz obsługa kasy fiskalnej - przyjmowanie należności (pracodawca oferuje przyuczenie). Umowa o pracę, praca w godz. 11:00-22:00 od poniedziałku do niedzieli wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WDŁUG RECEPTURY TURECKIEJ I WEDŁUG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Samodzielność; ważna książeczka sanepidowska; umiejętność gotowania bez nadzoru; umiejętność organizacji pracy i współpracy w zespole; umowa zlecenie; trzy zmiany; miejsce pracy Gliwice;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-23 - Gliwice (śląskie)
gotowanie,pieczenie,segregowanie potraw z zachowaniem wartości odżywczych
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków; obróbka warzyw, ryb i mięs; wydawanie potraw dla gości indywidualnych i grup;
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Grodziec (opolskie)
Właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzonych potraw. Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
Pracownik ogólnobudowlany, termomodernizacja, malowanie i docieplanie elewacji, izolacje przeciwwilgociowe
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Koszalin (zachodniopomorskie)
praca na stanowisku kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie, wydzielanie potraw, utrzymywanie maszyn i urządzeń w należytym porządku.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Łomianki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, kuchnia steak house and burgerpraca w godz. 10-22 od poniedziałku do piątku, 12-24 w soboty i niedziele, równoważny system czasu pracy.
SKOWRON PIOTR- F.H.U."M.G.T." - 2016-08-23 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji i w ramach usług cateringowych, przygotowywanie potraw w zakresie kuchni ukraińskiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywnie posłków, ustalenie menu podczas imprez okolicznościowych, dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Odolion (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków w/g ustalonej receptury, estetyka dań, przestrzeganie zasad higieny i porzadku na kuchni.Wymagane wykształcenie kierunkowe zawodowe, min. 1 rok doswiadczenia zawodowego. Wynagrodzenie miesieczne 3205zł.
Sady Operator Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
Nabijanie papierowych otoczek gliną. Wbijanie skrzyń drewnianych.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "WANIKA" Górski Kamil - 2018-06-13 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Utrzymanie czystości maszyn, urządzeń i sprzętu w kuchni. Utrzymanie w czystości powierzchni użytkowych.Praca na dwie zmiany: 6.00-14.00 oraz 11.00-19.00, również w soboty, niedzielę i święta.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2016-09-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- astysta i praca przy opracowywaniu zestawień , raportów i analiz ( cyklicznych i jednowyrazowych) w języku koreańskim, w zakresie zagadnień związanych z transportem,- automatyzacja procesów raportowania , - asysta przy tworzeniu modeli kosztowych,- wsparcie analityzne przy podejmowaniu decyzji bizensowych
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Wronki (wielkopolskie)
Wykształcenie średnie/ wyższe; roczne doświadczenie zawodowe; komunikatywna znajomość j. angielskiego; obsługa komputera, w tym pakietu MS Office oraz Google; rzetelność, odpowiedzialność. Zakres obowiązków: organizowanie wydarzeń firmowych, wyjść integracyjnych, cateringu; proaktywna inicjatywa w organizowaniu integracji firmowych, kupowanie przekąsek dla zespołu, wysyłanie/odbieranie paczek; pomoc przy organizacji faktur oraz ich przesyłanie do księgowego; rezerwacja lotów, hoteli, kupowanie biletów, lunchów firmowych; zamawianie materiałów biurowych i drobnych zakupów do biura; praca bezstresowa wśród młodych osób w reprezentatywnym biurze w centrum Gliwic; jedna zmiana; 1/2 etatu z możliwością zatrudnienia na pełny etat.
BRAINHUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-10 - Gliwice (śląskie)
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystość kuchni oraz pomieszczeń kuchennych, szkolenie kulinarne, szkolenie BHP, szkolenie HACAP, przestrzeganie przepisów BHP i HACAP, obsługa gości, catering
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji przy pomocy szefa kuchni. Utrzymywanie miejsca pracy w porządku, zgodnie z przepisami. Pracodawca zapewnia wyżywienie.Charakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.Wymiar czasu pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Związek Rzemiosła Polskiego ORW "RZEMIEŚLNIK" - 2016-08-23 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg obowiązujących norm i receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca w godz. 14:00-22:00.Kontakt tel. i e-mail: biuro (at) restauracja-dejavu.pl.Oferta w sali G.
PHU OMEGA Tomasz Skrętkowicz - 2016-08-25 - Siechnice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków do cateringu dietetycznego wg wytycznych
ELTOM Firma Rodzinna Michalina Nalepa - 2018-03-02 - Łowicz (łódzkie)
Sporządzanier potraw i napojów w lokalu gastronomicznym kuchni polskiej i włoskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie kebaba
Ahmed Gheith Kebab Bakar - 2017-11-02 - Brzeg (opolskie)
Gotowanie gulaszu, farszów do naleśników, surówek, dań dnia itp.
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)