KUCHARZ Bielany Wroc艂awskie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanier potraw i napoj贸w w lokalu gastronomicznym kuchni polskiej i w艂oskiej
Data publikacji: 2016-10-25
Lokalizacja: Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bielany Wroc艂awskie, powiat: wroc艂awski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanier potraw i napoj贸w w lokalu gastronomicznym kuchni polskiej i w艂oskiej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽200 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bielany Wroc艂awskie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wroc艂awski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.11.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
CU., sala Gwykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne, sta偶 pracy 2 lata w zawodzie, potrawy polskie oraz kuchnie regionalne, w艂oska kuchnia. Znajomo艣膰 j. ukrai艅skiego w stopniu dobrym w celu porozumiewania si臋 z w艂ascicielem
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zlecone prace administracyjno-biurowe w biurze handlowym
Suedzucker Polska S.A. - 2016-06-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
"STAN-TUR" Ryszard Stanek - 2016-09-05 - Zawoja (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, kreowanie menu restauracyjnego.praca pomiedzy 6.oo a 24.oo. 120 godzin w miesi膮cu ( 13 z艂 /godzin臋).
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, p贸艂produkt贸w, kr臋cenie pizzy
Galeria "MANTA" SC Robert Cidy艂o, Przemys艂aw Cidy艂o - 2017-01-19 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Pakowanie produkt贸w do opakowa艅 jednostkowych i zbiorczych.Potrzebna jest delikatna precyzja.
FUMIST sp贸艂ka z o.o. - 2018-05-07 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Pomoc w gotowaniu i przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Jab艂onna (mazowieckie)
obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Pi艂a (wielkopolskie)
smazenie produkt贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, utrzymanie porz膮dku w miejsuc pracy
CHICKEN KING Ma艂gorzata Piotrowska - 2017-05-25 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Zielona G贸ra (lubuskie)
brak
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Grajewo (podlaskie)
Sprzeda偶 artyku艂贸w spo偶ywczych, obs艂uga baru
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Soko艂owie Podlaskim - 2018-09-10 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Dostawa owaru (2 razy w tygodniu na trasie Luciny - Szczecin), prace fizyczne przy obr贸bce drewna, dostawy towaru do klienta). Praca w godzinach 7.00-15.00. Okres pr贸bny trwa 3 miesi膮ce.
LUDWIK OLEJNICZAK "LUDWIK - TUR" - 2017-07-27 - Luciny (wielkopolskie)
1.Zapoznanie si臋 z prac膮 w pizzerii2.Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i przyrz膮dami kuchennymi3.Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw4.Pobieranie surowc贸w i produkt贸w do produkcji kulinarnych5.Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna i mechaniczna)6.Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych7.Stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - St臋偶yca (pomorskie)
odpowiedzialno艣膰 za rozw贸j sieci sprzeda偶y, t艂umaczenie tekst贸w um贸w handlowych i redagowanie ofert dla klient贸w indyjskich, kontakt z kontrahentami i klientami z Indii
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zesp贸艂 Plac贸wek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-07-25 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie min. 艣rednie techniczne; co najmniej 3 lata do艣wiadczenia na stanowiskach technicznych w 艣rodowisku mi臋dzynarodowym; bieg艂a znajomo艣膰 j. angielskiego; wiedza dot. opracowywania modeli proces贸w dla r贸偶nych cz臋艣ci wzgl臋dem towar贸w elektromechanicznych; wyceny cz臋艣ci elektromechanicznych dla potrzeb bie偶膮cej produkcji, procesu przedprodukcyjnego oraz nowych produkt贸w; Zakres obowi膮zk贸w: odpowiedzialno艣膰 za rozwijanie model贸w procesowych dla r贸偶nych nowych cz臋艣ci rodziny wzgl臋dem towar贸w elektromechanicznych; odpowiedzialno艣膰 za wycen臋 cz臋艣ci dla potrzeb bie偶膮cej produkcji; projektowanie i wykonywanie prototyp贸w oraz testowanie rozwi膮za艅 innowacyjnych w celu sprostania wymogom klienta; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Gliwice (艣l膮skie)
Prowadzenie zaj臋膰 edukacyjnych z muzyki
Szko艂a Podstawowa im. Jana Paw艂a II Papie偶a Polaka w Starym Lubotyniu - 2018-06-29 - Stary Luboty艅 (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
jw.
Przedszkole nr 82 - 2016-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowanie da艅, dba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcje posi艂k贸w, jako艣膰, smak, estetyka wydawanych posi艂k贸w, pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy i dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t. - Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-15:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie kierunkowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min rok na stanowisku kucharza. Na stanowisko mog膮 aplikowa膰 r贸wnie偶 osoby niepe艂nosprawne. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SP脫艁KA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-11-24 - Katowice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAM脫WIE艃 NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, SPRAWNO艢膯 FIZYCZNA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA
ZIEMNIAK I SP脫艁KA MICHA艁 RYBARCZYK SEBASTIAN KOSIACKI S.C. - 2017-12-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami
MADALENA Sp. z o.o. - 2017-03-10 - D臋bno (zachodniopomorskie)
Gotowanie zup z owoc贸w morza i potraw, obieranie krab贸w, o艣miornic, kalmar贸w. Sma偶enie ryb, ma艂偶y. Przygotowanie frytur i sma偶enie frytek. Sk艂adanie da艅 wg. wytycznych.
KONSAT Sp. z o.o. - 2017-05-18 - Sopot (pomorskie)
Oferta sta偶u. Przygotowywanie posi艂k贸w, zarz膮dzanie zapasami, organizowanie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - 艁osice (mazowieckie)
tynkowanie, murowanie, gipsowanie, malowanie, uk艂adanie p艂ytej, monta偶 艣cianek dzia艂owych, mycie i konserwacja maszyn i urz膮dze艅 wykorzystywanych do praz zwi膮zanych w wyka艅czaniem wn臋trzpraca na umow臋 zlecenie 160 godzin w miesi膮cu, praca na terenie Wroc艂awia, mo偶liwo艣膰 pracy na terenie ca艂ego kraju i Unii Europejskiej - pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienieoferta dost臋pna w sali D
Tsitulskyi & Mo偶arowska Job s.c. - 2017-05-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i P. PO呕., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzeniem zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem. obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcja, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp. sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w. Sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np: zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomi臋dzy 8 -16.
LABDAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
Pomoc przy pobieraniu produkt贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu 偶ywno艣ciowego. Wykonywanie prac zwi膮zanych z przygotowywaniem posi艂k贸w. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂kow. Wydawanie posi艂k贸w.Sprz膮tanie stanowisk pracy w kuchni. Codzienne sporz膮dzanie pr贸b pokarmowych i ich w艂a艣ciwe zabezpieczenie, praca w godz.6-14/10-18/12-20
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w - 2015-11-25 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2016-04-12 - Lubin (dolno艣l膮skie)