KUCHARZ Szczecin oferta pracy ZIEMNIAK I SPÓŁKA MICHAŁ RYBARCZYK SEBASTIAN KOSIACKI S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAMÓWIEŃ NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA
Data publikacji: 2017-12-07
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ZIEMNIAK I SPÓŁKA MICHAŁ RYBARCZYK SEBASTIAN KOSIACKI S.C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BOGUSŁAWA X 1-2/1/2, 70-440 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAMÓWIEŃ NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: GODZINOWY
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.12.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
ZIEMNIAK I SPÓŁKA MICHAŁ RYBARCZYK SEBASTIAN KOSIACKI S.C.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
BOGUSŁAWA X 1-2/1/2, 70-440 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: BOGUSŁAWA X
Numer budynku pracodawcy: 1-2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.12.2017
Oferta pracy ważna do: 23.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zbrojarz - praca na terenie całego kraju
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Milik (małopolskie)
sporządzanie potraw rodem z Jemenu oraz umiejętne łączenie przypraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, wybór sprzętów do przygotowywania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań i potraw w kuchni hotelowej wykorzystując różne techniki kulinarne przy użyciu sprzętu i narzędzi kuchennych
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
Znajomość kuchni polskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "GRAND" SYLWIA SADOWSKA - 2018-08-01 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Czyszczenie/krojenie warzyw, obróbka termiczna mięsa, produkcja sosów, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków według jadłospisu, prowadzenie dokumentacji HACCP
BAJKA Alicja Śliwińska Danuta Krzyżanowska Spółka Jawna - 2016-08-08 - Sława (lubuskie)
prace murarskie, zbrojarskie, ciesielskie. Budowa bloków mieszkalnych.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE - "BUDMEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-13 - Ruda Śląska (śląskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-08-25 - Kościerzyna (pomorskie)
technik elektryk
PRAKS Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Poznań (wielkopolskie)
DO UZGODNIENIA
WYTWÓRNIA SZABLONÓW KREŚLARSKICH - LENIAR SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-20 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-11-06 - Łęknica (lubuskie)
- przygotowywanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej- odczytywanie receptur, przepisów- znajomość produktów
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2016-04-25 - Kal (warmińsko-mazurskie)
Kuchnia polska, umiejetność pracy w kuchni otwartej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Nowy Targ (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw - kuchnia polska
MARIOLA KACZMARCZYK-RAMIK - 2016-01-19 - Czeladź (śląskie)
Wykonywanie potraw kuchnii staropolskiej oraz kuchni kresów.
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Radwanków Szlachecki (mazowieckie)
Kierowca - operator HDS
FIRMA HANDLOWA "MATRABUD-BIS" S.C. MARIA ADAMEK, PIOTR ADAMEK - 2018-02-01 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
praca w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Rudna Mała (podkarpackie)
przygotowywanie potraw według wskazówek szefa kuchnia; ustalanie menu; dbanie o zaopatrzenia w kuchni; przyjmowanie towarów do magazynu;
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Nowa Wieś Malborska (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni arabskiej, kompletowanie menu
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Lublin (lubelskie)
kucharz produkcyjny
RB-FOOD RAFAŁ BORUSZAK/ Express Kuchnia Marche - 2016-06-23 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków w restauracji
kontakt przez OHP - 2016-02-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni polskiej w restauracji w Galerii Bronowice
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posilków
MAT INVESTMENT SPÓŁKA Z.O.O I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-09-09 - Malbork (pomorskie)