KUCHARZ Poznań oferta pracy MYKONOS"SJ BOGNA SZKUDLARCZYK,MONIKA KREMS SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-05-24
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: MYKONOS"SJ BOGNA SZKUDLARCZYK,MONIKA KREMS SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PLAC WOLNOŚCI 14, 61-739 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/msc.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Komunikatywność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: chęć do pracy
Nazwa pracodawcy:
MYKONOS"SJ BOGNA SZKUDLARCZYK,MONIKA KREMS SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
PLAC WOLNOŚCI 14, 61-739 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: kontakt osobisty, Godziny : 11-23
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: PLAC WOLNOŚCI
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.05.2016
Oferta pracy ważna do: 24.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
operator maszyn drukarskich
kontakt przez OHP - 2016-01-04 - Robakowo (wielkopolskie)
obsługa klienta, wydawanie posiłków, przygotowywanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy
EUREST POLAND Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Polkowice (dolnośląskie)
obsługa gości, prace porządkowe na stanowisku pracy
Dariusz Krasoń - 2017-01-18 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku, obsługa kasy fiskalnej
Sarmata International Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
sporządzanie posiłków, napojów i wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Kutno (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań obiadowych
Jadłodajnia "POD ŁABĘDZIEM" - 2016-07-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przyjęcia towarów na magazyn, wydawanie towarów, obsługa klientów, wywóz towarów z magazynu do klienta.
Invest Dariusz Welo - 2017-04-12 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
organizacja pracy na kuchni, przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości na kuchni
DRZONKÓW CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-01 - Zielona Góra (lubuskie)
pozyskiwanie klientów i powykonawców, przygotowywanie ofertoraz negocjacja cen, budowanie długotrwałych relacji, organizacja i koordynowanie transportów międzynarodowych.
AD-MAR CARGO Sp. z o.o. - 2015-10-02 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość, przygotowywanie zamówień, ewentualnie dostarczanie posiłków do klienta.
FIRMA "HERO" ROMAN KWIATKOWSKI - 2016-11-21 - Kałuszyn (mazowieckie)
obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, organoleptyczne badanie wstępne artykułów przyjmowanych do produkcji, dbanie o przygotowywanie posiłków uwzględniając czynniki organoleptyczne jak kolor, smak i powiązane ze sobą potrawy, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, dbanie o właściwe przechowywanie art. spożywczych, pobieranie prób żywieniowych z poszczególnych posiłków i przechowywanie zgodnie z obowiązującymi przepisami
Dom Pomocy Społecznej w Śniatowie - 2017-10-04 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw. Utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-06-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-07-08 - Gdańsk (pomorskie)
-przygotowywanie receptur dań serwowanych w jadalni wraz z opiekunem,-przygotowywanie dań serwowanych w jadalni,-prowadzenie systemu HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Świebodzin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Czerwiec & Czerwiec SC Club CORNER - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymanie czystości stanowiska swojego miejsca pracy.
Food Investment S.A - 2016-05-16 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały i stołówkę. Praca według grafiku. Do wynagrodzenia doliczana premia oraz dodatek stażowy
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2018-04-26 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej, dań rybnych oraz sezonowych, dbanie o zaopatrzenie wraz z szefem kuchni, stała weryfikacja jakości potraw oraz ich dat przydatności.
Firma Handlowa Karmazyn Bożena Dudzik - 2016-12-09 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie posiłków
Hotel "Wodnik" Sp. z o.o. w Łebie - 2016-03-18 - Łeba (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Miejsce pracy: ul. Wyspiańskiego 17C, Elbląg, ul. Odrodzenia 25, Elbląg. Okres zatrudnienia (od 02.07.2018-01.07.2021 r.). Czas pracy 1/2 etatu - 20 godzin tygodniowo. Godz. pracy od 10.00-14.00; 14.00-18.00; 18-22.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owocow morza, warzyw i innych. Umowa o prace na czas określony. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Wrocław (dolnośląskie)
praca zgodnie z zawodem
RESTURACJA "PROWINCJA" S.C. - 2018-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
j.w.
Przedszkole Nr 18 - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Chlastawa (lubuskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie.Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-01-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Częstochowa (śląskie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie posiłków-kebab
EAT ALL ADAM KULIŃSKI - 2016-04-28 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2018-05-09 - Lubin (dolnośląskie)