KUCHARZ Gorzów Wielkopolski oferta pracy Jadłodajnia "POD ŁABĘDZIEM"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań obiadowych
Data publikacji: 2016-07-19
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: Jadłodajnia "POD ŁABĘDZIEM"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ALEJA KONSTYTUCJI 3 MAJA 105, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań obiadowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: Jadłodajnia "POD ŁABĘDZIEM"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
ALEJA KONSTYTUCJI 3 MAJA 105, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : kont.osob.12-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: ALEJA KONSTYTUCJI 3 MAJA
Numer budynku pracodawcy: 105
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.07.2016
Oferta pracy ważna do: 18.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej i komputera
CUKIERNIA s.c Czesław, Jarosław, Piot Kowalscy - 2017-02-27 - Garwolin (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO SPOŻYCIA NA MIEJSCU I NA WYNOS (KATERING)
ABC-MULTISERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie cateringów, śniadań; przygotowywanie ofert cateringowych w języku ukraińskim; kontrola jhakości; przygotowywanie deserów na wysokim poziomie;
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Opole (opolskie)
przygotowanie potraw
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni kresów wschodnich, konserwacja urządzeń kuchennych zgodnie z przepisami BHP, odpowiedzialność za właściwe przechowywanie produktów. Obsługa maszyn typu: makaroniarka, piec konwekcyjno - parowy
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Ośrodek Wypoczynkowy "WIELKI BŁĘKIT" Urbańscy s.c. - Łukęcin - 2016-05-13 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, dobór i sporządzanei mieszanek przypraw indyjskich, przygotowywanie masali, tworzenie przepisów do menu,
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Opole (opolskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-06-08 - Tczew (pomorskie)
wg stanowiska
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2017-02-20 - Krzyszkowice (małopolskie)
Przygotowanie, produkcja, wydawka. Godz. pracy 11-22.
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "WASKO" ADAM WASYLEW - 2018-09-05 - Ustka (pomorskie)
praca w kuchni
SYLWIA DAMPS 1.PIZZERIA KAWIARNIA RESTAURACJA "GIGANT"2.KARCZMA GAŹDZINKA - 2016-08-31 - Przybiernów (zachodniopomorskie)
Pracownik produkcji w przemyśle meblarskim.Na poczatek umowa na okres próbny, następnie umowa o pracę na czas określony. Praca w h od 06:00-14:00, 14:00-22:00,22:00-06:00.
BORNE FURNITURE Spółka z o.o. - 2016-06-02 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2017-08-29 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-01-26 - Katowice (śląskie)
Fachowa obsługa pacjenta, Wykonywanie Leków Recepturowych
Apteka "Bena Cor" - 2018-04-18 - Korzenna (małopolskie)
przygotowanie posiłków, gotowanie, smażenie, pieczenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-09-08 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla kuracjuszy sanatorium
"SANATORIA DOLNOŚLĄSKIE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-08 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
STUDIO FOTO JACEK CHABRASZEWSKI - 2017-01-04 - Rumia (pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-01-09 - Poznań (wielkopolskie)
Praca na koparko-ładowarce. Praca w Płocku w godz. 7-15.
DARKOP Roboty Ziemne Wynajem Sprzętu Dariusz Pawlak - 2018-08-23 - Płock (mazowieckie)
Kierowca w ruchu międzynarodowym
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Przedmość (opolskie)
sporządzanie potraw, obsługa sprzętu w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU
Sztuka Kulinarna Paweł Seliga - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków,- wydawanie posiłków,- utrzymanie w czystości stanowiska pracy,- umiejętność pracy w zespole,- mile widziany staż pracy,
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą" - 2018-03-29 - Uniejów (łódzkie)
praca na stanowisku kucharza, docelowo praca na samodzielnym stanowisku
CYPRIANÓWKA II Leokadia Skiba - 2017-05-22 - Warszowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat, około 50.Prace porządkowe, przygotowanie próbek żywieniowych.Kontakt kandydatów z pracodawcą: (71) 798-68-16sala G
PRZEDSZKOLE NR 82 - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Nałęczów (lubelskie)