KUCHARZ Uniejów oferta pracy Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw wg menu
Data publikacji: 2018-03-29
Lokalizacja: Uniejów (łódzkie)
Pracodawca: Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 137, 99-210 Uniejów, powiat: poddębicki, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw wg menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie od 2.100 zł brutto do 3.500 zł brutto + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Uniejów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: poddębicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Uniejów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poddębicach
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 137, 99-210 Uniejów, powiat: poddębicki, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: poddębicki
Gmina pracodawcy: Uniejów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Uniejów
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 137
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poddębicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.03.2018
Oferta pracy ważna do: 28.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-06-04 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Mile widziane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą osobisty po umówieniu telefonicznym.
WWW.SMMAKI.COM BARTŁOMIEJ PYTKO - 2018-06-18 - Rybnik (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Zakopane (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Kucharzstaż w godz. 7-15, 14-22
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
wypiekanie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych
SOPRANO Łukasz Jankojć - 2017-10-24 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
ZAKRES OBOBWIĄZKÓW: przygotowywanie i wydawanie śniadań zgodnie z przyjętymi standardami, sprzątanie kuchni, pomoc w obsłudze imprez; WYMAGANIA: preferowane wykształcenie jako kucharz, książeczka sanitarno - epidemiologiczna
ZAMEK LUBLINIEC SP. ZO.O. - 2016-06-06 - Lubliniec (śląskie)
przygotowywanie poisłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-05-10 - Lubin (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów kuchni ormiańskiej oraz gruzińskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie zgodne z wewnętrznymi procedurami oraz standardami bufetu śniadaniowego dla gości hotelowych, pomoc w pracy w kuchni zgodnie z wytycznymi szefa kuchni.
DOM.DEVELOPER RESORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-16 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Wg stanowiska: samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11:00-20:00 lub 22:00. Kontakt e-mailowy: wieprz (at) nowostyl.pl w celu umówienia sie na spotkanie
Herma Ewa PPHU "NOWOSTYL 2" - 2016-12-05 - Wieprz (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, porcjowaniei wydawanie dla mieszkańców DPS. Dbanie o porządek i czystość kuchni, stołówki, zaplecza oraz maszyn i urządzeń.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Podzamek (dolnośląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie- kuchnia polska. Utrzymanie czystości powierzchni kuchennych.
RUBIN Sp. z o.o. - 2016-05-27 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa baru, wydawanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Restauracja Katarzynka - 2016-06-20 - Ruda Śląska (śląskie)
okreslone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Węgorzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej.
Kalinowska Ewa - 2018-05-08 - Łomża (podlaskie)
Sprzedawca - Kierowca
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Organizacja imprez, produkcja potraw, znajomość menu-przygotowywanie i wydawanie, Cateringi. Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-12-05 - Opole (opolskie)
przygotowywanie + sprzedaż dań kuchni polskiej
DRINK BAR "ZODIAK" S.C. CIŻEWSKI KAROL, CIŻEWSKI MARIUSZ - 2017-01-16 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, prace związane z utrzymaniem czystości w kuchni
Dora Metal Sp. z o. o. Czarnków - 2016-03-23 - Czarnków (wielkopolskie)
Obsługa imprez okolicznościowych. Przygotowywanie obiadów na dowóz i na miejscu. Praca na samodzielnym stanowisku.
Polski Dom Weselny Szymańska Maria - 2018-06-29 - Płock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-22; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-15
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-01-18 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie posiłków, prowadzenie baru
PHU "U STASIA" STANISŁAW WASZCZUK - 2016-05-10 - Kretowiny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2018-08-17 - Trzebnica (dolnośląskie)
OFERTA PRACY DLA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJobróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszystkich surowców do produkcji posiłków,- przygotowywanie posiłków,- zmywanie naczyń,- utrzymanie czystości w kuchni.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-25 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, pizz, sałatek, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do piątku w systemie: 2 dni pracy/2 dni wolne.
MOKKA S.C. MARCIN SIKORA, PAULINA SIEROTA - 2016-09-23 - Pruszków (mazowieckie)