KUCHARZ Kamienna Góra oferta pracy SOPRANO Łukasz Jankojć
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: wypiekanie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych
Data publikacji: 2017-10-24
Lokalizacja: Kamienna Góra (dolnośląskie)
Pracodawca: SOPRANO Łukasz Jankojć
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Słoneczna 10, 58-400 Kamienna Góra, powiat: kamiennogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wypiekanie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamienna Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamiennogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kamienna Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: SOPRANO Łukasz Jankojć
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamiennej Górze
Adres pracodawcy:
Słoneczna 10, 58-400 Kamienna Góra, powiat: kamiennogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kamiennogórski
Gmina pracodawcy: Kamienna Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kamienna Góra
Ulica pracodawcy: Słoneczna
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamiennej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2017
Oferta pracy ważna do: 24.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wydawanie i nakładanie posiłków w barze szybkiej obsługi
TOMASZ POCIĄG "Kebab pod 13" - 2017-03-17 - Kraków (małopolskie)
Zgodny
KRYSTIAN GRUSZCZYŃSKI KMJ SIMPLE - 2017-06-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2015-12-18 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "Gastrix" Jakub Piela - 2018-08-20 - Jeleśnia (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiek i międzynarodowej
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z zasadami prawidłowego żywienia dzieci w wieku od 1 do 3 lat.Porcjowanie i wydawanie posiłków. Mycie i dezynfekcja powierzchni kuchni, urządzeń i naczyń kuchennych.
Miejski Żłobek Integracyjny - 2018-08-22 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do niedzieli (również w święta) według ustalonego grafiku.
EWANGELICKI DOM OPIEKI SOAR - 2016-11-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków metodą Sous- vide, organizacja pracy w kuchni, dekorowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Krzywe (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą w kuchni. Praca w stołówce dla dzieci na terenie ośrodka wypoczynkowego.
ALMATUR OŚRODEK WYPOCZYNKOWY LUCJAN BUKRYJ - 2016-03-04 - Janów Lubelski (lubelskie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI NA KUCHNI, WYDAWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pomoc w pracach stolarskich na terenie woj. Lubuskiego
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Szprotawa (lubuskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów,deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Osiny (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o czystość i higienę pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Gniezno (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Brzozów (podkarpackie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-22 - Słomniki (małopolskie)
Stanowisko samodzielne kucharza zmianowego z możliwością awansu na szefa kuchni. Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w pracy na stanowisku, komunikatywna znajomość języka angielskiego.
MP. CATERING Maria Pietrowska - 2016-03-29 - Wejherowo (pomorskie)
Kucharz
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2015-12-09 - Góra Motyczna (podkarpackie)
refundacja kosztów wyposażenia/doposażenia stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Karlino (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków :śniadań i obiadokolacji
ELBEST sp. z o.o. - 2018-07-06 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Dania restauracyjne
OLMAR&COMPANY - 2016-08-18 - Puck (pomorskie)
nowe bloki
Jaz-Bud Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Białystok (podlaskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
prace na kuchni przy hotelu
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Garwolin (mazowieckie)
Cięcie rur szlifierką, laminowanie za pomocą żywicy
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. - 2018-01-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- GOTOWANIE POTRAW- LEPIENIE PIEROGÓW- UTRZYMANIE CZYSTOŚCI- OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Przemków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków sprzedaż wydawnie posiłkow
Restauracja Majorka - 2016-06-01 - Lututów (łódzkie)
przygotowywanie dań, produkcja garmażeryjna, planowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Góra Kalwaria (mazowieckie)