KUCHARZ Jeleśnia oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "Gastrix" Jakub Piela
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-08-20
Lokalizacja: Jeleśnia (śląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "Gastrix" Jakub Piela
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Suska 156, 34-340 Jeleśnia, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jeleśnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żywiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jeleśnia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 21.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat B
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "Gastrix" Jakub Piela
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Adres pracodawcy:
Suska 156, 34-340 Jeleśnia, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv lub skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: żywiecki
Gmina pracodawcy: Jeleśnia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jeleśnia
Ulica pracodawcy: Suska
Numer budynku pracodawcy: 156
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.08.2018
Oferta pracy ważna do: 30.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w bloku stołówkowo-kuchennym. Praca od godziny 7-15
Jednostka Wojskowa 1907 Opole - 2018-01-08 - Opole (opolskie)
prace wykończeniowe, według stanowiska
MAREK KUREK FHU "INVEST-DOM" - 2017-07-07 - Kraków (małopolskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; Kucharz zajmuje się planowaniem , opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deserów, ciast.Kucharz dobiera surowce i półprodukty, ktore przygotowywuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jakościowej oceny i wykonuje obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców.do jego obowiązków należy obsługa urzadzeń wykorzystywanych w kuchni. Miejsce pracy: Wrocław ul. Krzycka 14 Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
LIU YUEHONG - 2016-03-22 - Sopot (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na kuchni
NARBUTOWICZ SŁAWOMIR PIZZERIA & KEBAB "ITALIA" - 2016-01-27 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
Trio Zoja Samusiewicz w Hajnówce - 2016-03-10 - Hajnówka (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków- obiadu przy użyciu wszystkich art. spożywczych wydanych do kuchni z magazynu, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, utzrymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, porcjowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Częstochowa (śląskie)
obsługa gości indywidualnych i konferencyjnych, grupowych, zapewnienie właściwej jakości, gramatury, estetyki potraw wydawanych gościom
BMC HOTELS Sp. z o.o. - 2016-07-20 - Boszkowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
PHU KLIMAT Głąb Karina - 2017-12-19 - Żory (śląskie)
Przygotpwanie kuchni ukraińskiej,Obsługa grup z Ukrainy i Białorusii
METRO PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-15 - Boguszyn (dolnośląskie)
konstruowanie tygodniowego menu,delegowanie zadań współpracownikom
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-03-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, estetyka dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowane potrawy, przestrzeganie przepisów BHP.
Firma Handlowo-Usługowa Anna Lewicka - 2016-11-22 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Obróbka art. spożywczych do sporządzania dań obiadowych.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Kraśnik (lubelskie)
obróbka artykułów spozywczych, przygotowanie potraw i napojów, obsługa narzędzi kucharskich, utrzymanie czystości na stanowisku pracy itp.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Lubań (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Firma Karp-Han "JUNIOR" Mariusz Zalewski - 2017-05-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
-przygotowanie pizzy, dań typu fast-food, -dbanie o czystość w miejscu pracy
LUCYNA ORŁOWSKA - 2017-11-03 - Bielawa (dolnośląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2018-06-26 - Wejherowo (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z kartą stażu I zmiana Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
w załączniku
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Budowlano-Usługowe TRANSBUDEX Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
kucharz
Gościniec " NAD GOPŁEM " Piotr Chojnacki - 2016-11-07 - Grodztwo (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie rachunkowości oraz gospodarki finansowej Stowarzyszenia zgodnie z obowiązującymi przepisami i zasadami, analizowanie wykorzystania środków przydzielonych z dotacji pozabudżetowej i innych będących w dyspozycji Stowarzyszenia, kształtowanie prawidłowej polityki płac i współdziałanie w tym zakresie z komórką kadr, sporządzanie sprawozdań finansowych i bilansu z wykonania dotacji i ich analiz, przeprowadzenie inwentaryzacji mienia w Stowarzyszeniu3/4 etatu
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie: średnie; doświadczenie zawodowe mile widziane; kwalifikacje kucharza żywienia zbiorowego; Produkcja posiłków; Jedna zmiana; Miejsce pracy: Gliwice
ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-12 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji serwującej kuchnię ukraińską
VIVABALTIK Sp. z o.o. - 2016-03-10 - Gdynia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Grójec (mazowieckie)
Praca biurowa, obsługa sekretariatu;
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Tarnowskie Góry (śląskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: MILE WIDZIANE ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, opracowywanie kart menu
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)