KUCHARZ- DIETETYK KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ORMIAŃSKIEJ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ- DIETETYK KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ORMIAŃSKIEJ
Wynagrodzenie: do 3 300 PLN
Zakres obowiązków: Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; Kucharz zajmuje się planowaniem , opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deserów, ciast.Kucharz dobiera surowce i półprodukty, ktore przygotowywuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jakościowej oceny i wykonuje obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców.do jego obowiązków należy obsługa urzadzeń wykorzystywanych w kuchni. Miejsce pracy: Wrocław ul. Krzycka 14 Oferta w sali: G
Data publikacji: 2016-12-22
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; Kucharz zajmuje się planowaniem , opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deserów, ciast.Kucharz dobiera surowce i półprodukty, ktore przygotowywuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jakościowej oceny i wykonuje obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców.do jego obowiązków należy obsługa urzadzeń wykorzystywanych w kuchni. Miejsce pracy: Wrocław ul. Krzycka 14 Oferta w sali: G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ- DIETETYK KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ORMIAŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
CUWykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, staż pracy 2 lata na w/w stanowisku, umiejętność przygotowywania potraw pochodzących z róźnych stron świata, jak również dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów.Od kandydata na kucharza oczekujemy bogatej wyobraźni i pomysłowości, odnosi się to zarówno do umiejętności wymyślania i tworzenia nowych potraw, ich modyfikowania jak również nowatorskiego dekorowania, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.12.2016
Oferta pracy ważna do: 13.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
Przedsiebiorstwo Usługowo-Handlowe Waldemar Filipiak - 2016-08-31 - Psarskie (wielkopolskie)
Zgodny
HOTELE - RESTAURACJE Jan Grabiński, Magdalena Dzikowska, Małgorzata Zabłotna s.c. - 2017-03-13 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 5286 - 2016-05-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Firma Trzy Stawy Mariola Podkowiak - 2016-10-11 - Kłodawa (pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-06-22 - Turek (wielkopolskie)
murowanie,tynkowanie,pomoc na budowie
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Wielki Sosnowiec (kujawsko-pomorskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Kraków (małopolskie)
ze względu na wielu gości restauracji przyjeżdżających z Ukrainy, oczekujemy od kandydatów umiejętności przygotowywania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Zakopane (małopolskie)
operator wózka widłowego
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Rawicz (wielkopolskie)
realizacja zleceń projektów graficznych
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2016-05-31 - Rzeszów (podkarpackie)
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łódź (łódzkie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-06-26 - Bądzów (dolnośląskie)
Gotowanie samodzielne i pod nadzorem szefa kuchni.
FRESCO Paweł Szwedek - 2018-06-14 - Suwałki (podlaskie)
PROJEKTOWANIE I TWORZENIE ZŁOŻONEGO OPROGRAMOWANIA NA POTRZEBY BIZNESU, STOSOWANIE NAJLEPSZYCH MEDOT ROZOWJU OPROGRAMOWANIA W CELU ZAPEWNIENIA NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTU.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków, cykliczne modyfikacje karty menu
Firma Usługowo-Handlowa Magdalena Łąsiak - 2016-05-10 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NATALIA WINIECKA-KEJNA PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE STARY DWÓR - 2016-09-12 - Krojanty (pomorskie)
Kucharz - Pizzer
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Sokółka (podlaskie)
Kierowanie zespołem pracowników na kuchni. Organizacja imprez, ustalanie menu.
Arkadia sp. z o.o. - 2016-03-16 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 13.00-23.00, dwa dni pracy dwa dni wolnego.
Catering Joker 2 - 2018-04-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Rożnowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
BIG ZPCh Marian Groblewski Sp.Komandytowa - 2016-01-08 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowanie dań wg. receptury
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2016-08-17 - Chełmek (małopolskie)
Gastronomia. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni żydowskiej (m.in. haroset,, szakszuka)
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie stanowiska pracy ( gotowanie, obróbka termiczna, mechaniczna), realizownie zamówień, dbanie o czystość stanowiska pracy, realizacja listy zamówień
PIEROGARNIA I PIZZERIA WWW.PO-BYKU.PL KLAUDIA WIERZBICKA - 2016-04-26 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw , dekorowanie dań, przygotowanie sosów do dań, przygotowanie z całego zakresu menu , dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Piaseczno (mazowieckie)
-zapoznanie z systemem HACAP-obsługa maszyn i urzadzeń-praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "GASTROTEX" Mariola Pajdowska - 2017-08-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)