KUCHARZ/KA Zielona G贸ra oferta pracy PIEROGARNIA I PIZZERIA WWW.PO-BYKU.PL KLAUDIA WIERZBICKA
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 1聽760 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie stanowiska pracy ( gotowanie, obr贸bka termiczna, mechaniczna), realizownie zam贸wie艅, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, realizacja listy zam贸wie艅
Data publikacji: 2016-04-26
Lokalizacja: Zielona G贸ra (lubuskie)
Pracodawca: PIEROGARNIA I PIZZERIA WWW.PO-BYKU.PL KLAUDIA WIERZBICKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 2, 65-001 Zielona G贸ra, powiat: m. Zielona G贸ra, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie stanowiska pracy ( gotowanie, obr贸bka termiczna, mechaniczna), realizownie zam贸wie艅, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, realizacja listy zam贸wie艅
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽760 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: system godzinowy
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zielona G贸ra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zielona G贸ra
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zielona G贸ra
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽760 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.05.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
min. podstawowe, - gastronomia, do艣wiadczenie wymagane, umiej臋tno艣膰 gotowania, cattering
Nazwa pracodawcy:
PIEROGARNIA I PIZZERIA WWW.PO-BYKU.PL KLAUDIA WIERZBICKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 2, 65-001 Zielona G贸ra, powiat: m. Zielona G贸ra, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona G贸ra
Gmina pracodawcy: Zielona G贸ra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zielona G贸ra
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 25.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Gogolin (opolskie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej wg przepis贸w w j臋zyku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie potraw w restauracji
Us艂ugi Gastronomiczno-Handlowe "Mewa" Krystyna Wa艅czyk - 2016-04-08 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
wykonywanie podstawowych czynno艣膰i zwi膮zanych z przygotowaniem posi艂k贸w dla r贸偶nych grup os贸b przebywaj膮cych w Sanatorium: pobieranie suroc贸w i p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przytowoaniu potraw i napoj贸w. wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy. Przestrzeganie BHP i PPO呕. Dba艂o艣膰 o dobry wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
- PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KARTY, MENU- PRZYGOTOWYWANIE 艢NIADA艃
HOTEL RESTAURACJA "FALEZA" Tawerna "Strand" - 2016-09-16 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
wykszta艂cenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane do艣wiadczenie i dobre umiej臋tno艣ci ch臋ci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 z艂 brutto + premia (uzale偶niona od umiej臋tno艣ci)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2017-11-10 - Antonin (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 w restauracji
RESTAURACJA "艢CINAWIANKA" - 2017-08-31 - 艢cinawa (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, deser贸w, napoj贸w, obr贸bka surowc贸w spo偶ywczych, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Transport drogowy towar贸w na trasach krajowych.
Us艂ugi Transportowe "SanDek" Robert Gregorczyk - 2016-03-10 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
RadMar Rados艂aw Lubi艅ski - 2016-06-01 - Ciechan贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Restauracja "Jutrzenka" Noclegi-Pokoje Go艣cinne Barbara Giedroj膰 - 2018-03-14 - Tychowo (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiksiem
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Jawor (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅, potraw kuchni tajskiej (azjatyckiej). Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie.
Prowansja Sp. zo.o. - 2018-01-12 - Rumia (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Lubraniec (kujawsko-pomorskie)
Pomoc hydraulikowi w wykonywaniu instalacji sanitarnych , kanalizacyjnych, wodoci膮gowych wg zlece艅.
Instalatorstwo Sanitarne Us艂ugi Budowlane Andrzej Kowalczyk - 2017-04-18 - J贸zef贸w (mazowieckie)
-sprzeda偶 lakier贸w, farb i art. przemys艂owych,doradctwo w wyborze kolorystyki, przyjmowanie i realizacja zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
w/g stanowiska
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-US艁UGOWE-"BUDMA" - 2016-07-21 - D膮browa (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Obr贸bka art. spozywczych, przygotowanie potraw, dbanie o czysto艣c stanowiska; praca dwuzmianowa w godz. 9-17, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie monta偶y, napraw, przegl膮d贸w serwisowych urz膮dze艅 na fermach trzody chlewnej, sprzeda偶 oraz promocja produkt贸w firmy,przyjmowanie, wydawanie i ewidencja towaru, poprawne prowadzenie rejestr贸w magazynowych, przestrzeganie procedur magazynowych i firmowych oraz przepis贸w BHP, dba艂o艣膰 o 艂ad i porz膮dek w magazynie i na terenie przyleg艂ym, dba艂o艣膰 o powierzone mienie firmy.
HOG SLAT Sp. z o. o. - 2016-02-16 - Siedlce (mazowieckie)
- zarz膮dzanie kuchni膮- planowanie wsp贸lnie z intendentem jad艂ospis贸w- przygotowywanie 3 posi艂k贸w dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykszta艂cenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wst臋pne zatrudnienie w ramach umowy o prac臋 na czas okre艣lony z mo偶liow艣ci膮 przed艂u偶enia umowy i jej zawarcia na czas nieokre艣lony
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-07-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - makarn贸w i sos贸w.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
praca w kuchni i wszystkie czynno艣ci z tym zwi膮zane
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w regeneracyjnych,-przygotowywanie i wydawanie pozosta艂ych posi艂k贸w,-nadz贸r nad towarem w magazynie
Goodvalley Sp. zo.o. - 2018-03-29 - Przechlewo (pomorskie)
wyksz. zawodowe, do艣wiadczenie na ww stanowisku, miejsce pracy: Gut贸w (pracodawca dowozi), wynagrodzenie+premia
PHU Studniewski - 2016-01-18 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 11-23 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w restauracji Domek Kata w Ko艂obrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczy艅ska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-08-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz -sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Pi艂a (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiemdo艣wiadczenie zawodwe:wymagane
Karczma ZACISZE M.Cesarek - 2016-03-01 - Kruty艅 (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.Wymagania pracodawcy: wykszta艂cenie: min. 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: znajomo艣ci kuchni orientalnej, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna; min. 2 letnie do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Lublin (lubelskie)