KUCHARZ Gogolin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2017-01-30
Lokalizacja: Gogolin (opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gogolin, powiat: krapkowicki, woj: opolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gogolin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: wymagane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 1A, 47-303 Krapkowice, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Krapkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krapkowice
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2017
Oferta pracy ważna do: 13.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie obiadów, zmywanie naczyn, utrzymanie porzadku w kuchni, przygotowywanie przetworów i jarzyn
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zamość (lubelskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-06-07 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
krępowanie, wyginanie, obróbka mechaniczna blach
LUBAS POLIURETANY Spółka Jawna Wiesław Lubas, Lubomir Lubas, Mariusz Lubas - 2017-02-07 - Wieczfnia Kościelna (mazowieckie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej; czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień i zapotrzebowania na składniki i przyprawy za granicą, wydawanie potraw, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów i kolacji
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE W GDAŃSKU - 2017-05-31 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa o pracę na okres próbny 3 m-ce. Praca w systemie dwuzmianowym 06.30-14.30, 14.00-22.00. Możliwe godziny nocne podczas imprez okolicznościowych. Praca z możliwością zakwaterowania.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-02-13 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, zamawianie produktów
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-07-04 - Stary Gierałtów (dolnośląskie)
Kucharz - kelner
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Pełczyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych produktów. Dyplom kucharza kuchni wietnamskiej/azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o higienę, wydawanie posiłków
ADKL-GOLD AGNIESZKA WŁODARCZYK -RYBAK - 2017-08-21 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z karta dań, wydawanie dań. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 10-24, wg grafiku. Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 1 rok, aktualna książeczka sanepidowska.
GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-09-15 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw w restauracji i podczas danej uroczystości
IZO-BAT Sławomir Wit - 2019-02-11 - Żabiec (świętokrzyskie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowanie posiłków, obsługa gości
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Łowicz (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
PL-UA EXPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURĄ, DBAŁOŚĆ O HIGIENICZNĄ PRACE
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Częstochowa (śląskie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych; zakres obowiązków: dbanie o ekspozycje towarów, obsługa klienta, wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami, dbanie o porządek na sali sprzedaży; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-17 - Sośnicowice (śląskie)
test rynku pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Świebodzice (dolnośląskie)
gotowanie,przygotowywanie posiłków,dbanie o czystość
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Leśniak - 2018-04-24 - Mogilany (małopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2018-01-30 - Wejherowo (pomorskie)
1. koordynacja działań podczas imprez i uroczystości organizowanych przez GOK,2. obsługa fotograficzna imprez, spotkań, konferencji,3. opracowywanie materiałów reklamowych dotyczących imprez kulturalnych GOK i ich promocja,4. obsługa organizacyjna świetlic wiejskich,5. wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego.Praca w godz. 9-17.
Gminny Ośrodek Kultury w Główczycach - 2016-11-07 - Główczyce (pomorskie)
NAUKA: SPOSOBU SPRZEDAŻY ŚRODKÓW OCHRONY ROŚLIN, PROGRAMU SPRZEDAŻOWEGO ORAZ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ.ZAPOZNANIE SIĘ: Z RODZAJAMI ŚRODKÓW, TECHNIKAMI SPRZEDAŻY, OBSŁUGĄ KLIENTA.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2016-06-08 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulei, biryani itp. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie formy do odlewu.Kontrola jakości gotowego produktu.
GRUPACON Sp. z o.o. - 2018-05-07 - Ropczyce (podkarpackie)
shushi master, obsługa gości
GO-SUSHI Jan Głębowski - 2016-08-29 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potraw
Hotel "ATENA" Aneta Maria Młyńska-Oleksak w Ciechanowie - 2017-05-02 - Ciechanów (mazowieckie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Marta Lipińska Schronisko OAZA - 2017-07-28 - Będzin (śląskie)