KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy GO-SUSHI Jan Głębowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: shushi master, obsługa gości
Data publikacji: 2016-08-29
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: GO-SUSHI Jan Głębowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jedności 4/3, 65-018 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: shushi master, obsługa gości
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: zdolności manualne, kreatywność
Nazwa pracodawcy: GO-SUSHI Jan Głębowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Jedności 4/3, 65-018 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Jedności
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2016
Oferta pracy ważna do: 15.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków gorących, zimnych, obsługa imprez okolicznościowych wesel, pikników, cateringów
B.M.G. Rydwańscy ZAJAZD "TARCZA" - Bronisław Rydwański, Maria Rydwańska, Grzegorz Rydwański Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-10-26 - Modlnica (małopolskie)
obsługa klientów, obrót pieniędzmi, rozliczanie pieniędzy
SHUN YI Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na kuchni , dbanie o czystość na kuchni, przestrzeganie zasad zakładu pracy, zamawianie towaru, komponowanie dan i kart menu
RAMP-REST - 2018-04-26 - Rzeszów (podkarpackie)
Zgodnie z programem stażu m.in:- pomoc w przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków od podstaw, utrzymanie czystości i porządku w kuchni
Willa LIMBA Samborska Monika - 2016-01-04 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restaracji
USŁUGI GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE PINKAWA URSZULA JEMIELNICA - 2018-01-24 - Jemielnica (opolskie)
Przygotowanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalenia wzorca doprawiania i czasu przygotowania dań
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2018-02-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-04-01 - Rzgów (łódzkie)
oczyszczanie odlewów, wykonywanie poprawek mechanicznych jako szlifierz metali, stała kontrola wizualna gotowych elementów
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
wybór surowców, przygotowanie i sporzadzanie dań wietnamskich
KIM OANH CAO - 2018-04-25 - Żyrardów (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie: brak wymagań; możliwość zdobywania cennego doświadczenia przy tworzeniu dań z jednej z najciekawszych kuchni świata, szkolenie stanowiskowe rozwijające umiejętności, grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb; miejsce pracy: Gliwice
ART SUSHI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-01 - Gliwice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, deserów; utrzymanie porządku na stanowisku; praca w godz. 9-23; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 10-18
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2016-01-19 - Słupsk (pomorskie)
Obróbka wstępna surowców, wykonywanie obróbki termicznej potraw, porcjowanie
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
-
MOSZNA ZAMEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-15 - Moszna (opolskie)
ogólne prace kuchenne, robienie sosów, sałatek, ciasta na pizzę, rozkręcanie pizzy, dbanie o porządek na stanowisku pracy i w zakładzie pracy, przygotowywanie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Pozyskiwanie klientów polskich i zagranicznych.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Wola Morawicka (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków typu fastfood
kontakt przez OHP - 2018-07-16 - Police (zachodniopomorskie)
Marketing, reklama, pozyskiwanie nowych klientów, dbanie o wizerunek firmy, usługi administracyjne.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Siedlce (mazowieckie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującym standardem. Przygotowywanie dań a la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych. Dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.
HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Spółka Jawna - 2018-08-02 - Płock (mazowieckie)
Sporzadzanie potraw.Praca w godz.6-18, 8-20 w Kołobrzegu, również w weekendy.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Bałtyk") - 2016-07-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków - osoba do przyuczenia
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-02-09 - Bełchatów (łódzkie)
Produkcja, przygotowywanie wyrobów kulinarnych i napjów w placówce gastronomicznej, dbanie o czystośc urządzeń kuchennych i naczyń do serwowania potraw; praca dwuzmianowa w godzinach 12:00-24:00
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Piła (wielkopolskie)
Prace typowe dla kucharza ( przygotowanie dań a la carte, przygotowanie przystawek, sosów, sałatek , marynowanie)
ARWA Personaldienstleistungen GmbH - 2015-10-21 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, w tym pizzy.
Restaurant Italia / Ristorante Italia - 2015-11-27 - Dania (Dania)
wykształcenie bez znaczenia , doświadczenie mile widziane, chęć do pracy.Praca: powiat krotoszyński +teren całej Polski
PHU D & B Krzysztof Drygas - 2017-09-05 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Lublin (lubelskie)