KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Starogard Gdański oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalenia wzorca doprawiania i czasu przygotowania dań
Data publikacji: 2018-02-07
Lokalizacja: Starogard Gdański (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kanałowa 1, 83-200 Starogard Gdański, powiat: starogardzki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalenia wzorca doprawiania i czasu przygotowania dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Starogard Gdański
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: starogardzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Starogard Gdański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Data zakończenia pracy: 31.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagania konieczne: umiejętność gotowania, pieczenia, dobry smak, zorganizowanie, mobilność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Starogardzie Gdańskim
Adres pracodawcy:
Kanałowa 1, 83-200 Starogard Gdański, powiat: starogardzki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: starogardzki
Gmina pracodawcy: Starogard Gdański
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Starogard Gdański
Ulica pracodawcy: Kanałowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Starogardzie Gdańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.02.2018
Data dodania oferty pracy: 06.02.2018
Oferta pracy ważna do: 05.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IWONA STAROŃ - 2016-06-20 - Pajęczno (łódzkie)
gotowanie, sporządzanie posiłków
"EUROPA" Usługi Gastronomiczne i Hotelik Z. Romanik - 2016-04-04 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ
PHU MASTERCLEAN RADOSŁAW ŁOŚ - KOROBCZAK - 2016-05-23 - Sopot (pomorskie)
Obsługa sprzętu elektroniki 3D I zmiana pn-pt
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność pracy na stanowisku kucharza
Firma Handlowo Usługowa " JEMES" Szota Józef - 2018-02-02 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie pizzy, potraw i ich wydawanie, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2016-09-07 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Zakopane (małopolskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej.
IBR SP.ZO.O - 2017-08-16 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i posiłków w Restauracji Palmiarnia
"ZIELONOGÓRSKIE ZAKŁADY USŁUG MIEJSKICH" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-21 - Zielona Góra (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Białystok (podlaskie)
UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ,ZAMAWIANIE TOWARU OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Otwock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16 lub 6-14; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 6-16
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Słupsk (pomorskie)
Znajomośc potraw tureckich, przygotowywanie placka tureckiego, gotowanie obiadów tureckich wraz z przyprawami tureckimi, układanie nowych potraw tureckich.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Pomoc i przygotowanie posiłków w restauracji.
FPHU TAJM Restauracja Hetmańska - Kozioł Jolanta - 2019-01-21 - Nowy Wiśnicz (małopolskie)
kucharz małej gastronomiiDokumenty wymagane przez pracodawcę w trakcie rekrutacji: dowód osobisty ,CV,ksiażeczka sanepidu
PPHU EKO-MATE Małgorzata Łukasik - 2017-06-05 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2018-06-06 - Krynki (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPUTR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Wieluń (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielenie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Zmianowość inna 12/24. Praca wykonywana w godzinach 07.00 - 19.00 i 19.00 - 07.00
Km Group s.c. Magdalena Matejczek, Katarzyna Ziółkowska - 2019-02-08 - Osła (dolnośląskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie sulęcińskim (III) współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to: -osoby w przedziale wiekowym między 18 a 30 rokiem życia,-młodzież NEET osoby, które nie uczestniczyły w kształceniu i szkoleniu w okresie ostatnich 4 tygodni przed przystąpieniem do projektu.
Restauracja Myśliwska "XENIA" Hanka Steller - 2018-07-13 - Lubniewice (lubuskie)
samodzielny kucharz, miejsce wukonywania pracy Zajazd "PYZA" w Zawierciu
Catering dla firm i nie tylko Adrian Rej - 2017-09-13 - Zawiercie (śląskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie menu, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbanie o czystość w miejscu pracy
MONIKA LE KHAC-SCHNEIDER - 2018-12-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, napojów, deserów
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw ekskluzywnej kuchni bawarskiej - serwowanej w salonie biznesowym, na bankietach oraz w salach konferencyjnych. Kreatywność w przygotowaniu sezonowo zmieniającego się menu. Dbałość o zapewnienie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
kucharz
PRZEDSZKOLE NR 155 "POLANIE" - 2018-12-31 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, wypiekanie pizzy
Joanna Jankowiak Firma Handlowo-Usługowa - 2018-10-23 - Leszno (wielkopolskie)
sporządzanie posiłków
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania "Dorzecze Wisłoka" - 2018-08-09 - Zarszyn (podkarpackie)
Obróbka warzyw i owoców, utrzymanie czystości na kuchni, obróbka wstepna potraw, przestrzeganie zasad HACCAP, GAP i GMP
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Sarnów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Pulpecik Katarzyna Iwaniuk- Fabiszewska - 2017-01-04 - Sokole (podlaskie)