KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy, potraw i ich wydawanie, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
Data publikacji: 2016-09-07
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie pizzy, potraw i ich wydawanie, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 12.00 do 22.00, praca co drugi dzień.Wysokość wynagrodzenia: 1850,00 zł.Kontakt z telefoniczny w godzinach od 8.00 - 16.00.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 8.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: gastronomia - Restauracja 7 dni
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.09.2016
Oferta pracy ważna do: 06.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie restauracji
PIZZERIA "CARUSO" S.C. - 2017-11-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, serwowanie posiłków dla dzieci w wieku 2,5 do 6 lat
Przedszkole Niepubliczne "MISIAKI" - 2017-05-18 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
obsługa i naprawa sterowniczych urządzeń na stacjach wodociągowych, przepompowniach i oczyszczalni ścieków, wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie elektryczne, doświadczenie min. 3 lata, mile widziane uprawnienia-uprawnienia SEP do 1 kV, konieczne- prawo jady kat.B
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie surówek, kebabów, potraw kuchni pakistańskiej, dbanie o czystość.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o standardy, higienę, należytą staranność w serwowaniu posiłków.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-11-09 - Milicz (dolnośląskie)
JW
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
prace porządkowe, wydawanie dań gotowych, obróbka wstępna warzyw, mięs, sporządzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie potraw typowych dla regionu,przygotowanie świeżych ciast i deserów lodowych.Odpowiednie składowanie i przechowywanie produktów.Utrzymanie właściwej higieny w kuchni.
Spreewaldgaststätte Petkampsberg - 2018-04-06 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłkówq
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
Praca jako operator sprzętu typu Fuchs, załadunek złomu (kontenery, wagony) - praca w godz.: 6.00-14.00, 14.00-22.00.
"Green Metals Poland" Sp. z o.o. - 2017-04-14 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w/g obowiązujących procedur,obsługa urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Kajew (łódzkie)
Praca w pizzerni.
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni polskiej - przygotowywanie pizzy.
"DS Projekt" s.c. Darowski Krzysztof, Sobieraj Anna - 2016-01-19 - Staszów (świętokrzyskie)
-realizacja powierzonych zleceń usługowych i dostarczanie najwyższej jakości usług serwisowych;- raportowanie z wykonania powierzonych zleceń usługowych, prowadzenie właściwej dokumentacji technicznej;- przygotowanie oraz przekazywanie klientom dokumentacji usługowej oraz racjonalne eksploatowanie zasobów technicznych.
ETC plus sp. z o.o. - 2016-07-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-21.
F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2018-07-12 - Staroźreby (mazowieckie)
-
DPS dla Dorosłych Z.S.M.M.M. (Orionistek) w Kole - 2018-10-03 - Koło (wielkopolskie)
Wg. stanowiska - kuchnia japońska i tajska
HITO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-11-09 - Borkowo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ, MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRACY NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
KATHMANDU SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA GRABARZ ILONA GRABARZ - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Joanna Ginter Restauracja EDEN - 2016-04-07 - Cichowo (wielkopolskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowanie dań z karty
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Kutno (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
ogólne naprawy elektryczne maszyn i urządzeń;uprawnienia elektryczne do 1 kV;miejsce pracy: Ostrów Wielkopolski
CENTRALA ZBYTU WĘGLA"WĘGLOZBYT"SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-04 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DO DALSZEJ OBRÓBKI W PROCESIE PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, W TYM STEKÓW; PRACA W GODZ. 09.00-01.00;
PADAWA III GOLEMA DARIUSZ,GOLEMA EDWARD PAWEŁ,JUSZCZAK WALDEMAR,URBANIAK DARIUSZ,WECZER TOMASZ SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-zmywanie naczyń-przygotowywanie i wydawanie posiłków-obsługa imprez okolicznościowych-dbanie o środowisko pracy
Bar-Kawiarnia Alicja Sp.c. Agnieszka Korol, Renata Sędłak - 2018-03-29 - Leszno (wielkopolskie)