KUCHARZ (J. ROSYJSKI, J. UKRAI艃SKI, J. ANGIELSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ (J. ROSYJSKI, J. UKRAI艃SKI, J. ANGIELSKI)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2015-12-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (J. ROSYJSKI, J. UKRAI艃SKI, J. ANGIELSKI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - bieg艂y, w pi艣mie - s艂aby
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: rosyjski, w mowie - bieg艂y, w pi艣mie - s艂aby
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_2: ukrai艅ski, w mowie - bieg艂y, w pi艣mie - s艂aby
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw; ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; 2 lata do艣wiadczenia w gastronomii; bieg艂a znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego, rosyjskiego oraz ukrai艅skiego. Zakres obowi膮zk贸w: obs艂uga 艣niada艅 - przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta, zmywanie, kontakt z go艣膰mi zagranicznymi.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.12.2015
Oferta pracy wa偶na do: 21.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.12.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie posi艂k贸w dla mieszkanek DPS
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Tolkmicko (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w. Realizacja zam贸wie艅. - Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wykszta艂cenie min. zawodowe, gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda 艢l膮艣ka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2016-07-05 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
sma偶enie produkt贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
CHICKEN KING Ma艂gorzata Piotrowska - 2017-08-31 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
obr贸bka wst臋pna produkt贸w:sortowanie, mycie, oczyszczanie, rozdrabnianie, gotowanie, sma偶enie, duszenie, pieczenie, dekorowanie potraw, wykonywanie prac porz膮dkowych
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w zespole, w systemie 2/2, w godz. 12-22, umowa na okres pr贸bny przez 1 miesi膮c, docelowo umowa na czas nieokre艣lony.Wykszta艂cenie: zawodowe kierunkowe, sta偶 pracy min. 1 rok.
EVENTO'S 艁ukasz Miotk - 2016-12-29 - Luzino (pomorskie)
Zarz膮dzanie powierzonym dzia艂em kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw kuchni benagalskiej. Przygotowanie da艅. Kalkulacja cen potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
praca w zawodzie
DRINK BAR "PIANKA" Gnat Bogus艂aw - 2017-03-06 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w gastronomicznych. Praca w godz. 10.00-22.00, pi膮tek-sobota do 23.00, niedziele i 艣wi臋ta od 12.00-22.00.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-08-22 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Zamawianie produkt贸w od firmy tureckiej (w j臋zyku tureckim).
Akkaya Dominika - 2016-08-19 - Otwock (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w,
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-07-24 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw dla go艣ci restauracji
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Piaseczno (mazowieckie)
wg stanowiska
O艣rodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Sp贸艂ka Cywilna Stare Jab艂onki - 2016-04-18 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Warszawa (mazowieckie)
-Estetyczne i prawid艂owe przyrz膮dzanie da艅,-Dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak podawanych potraw,-Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych norm i standard贸w.
NETRADUS POLSKA Sp. z o.o. - 2016-02-05 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
kontrola wydawanego towaru, rozmieszczanie towar贸w w magazynie, dokonywanie na bie偶膮co inwentaryzacji towaru
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Nekla (wielkopolskie)
prowadzenie kurs贸w nauki jazdy kat. B
O艢RODEK KSZTA艁CENIA KIEROWC脫W KAROL ZAKA艁A - 2017-08-17 - Lubin (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU
Sztuka Kulinarna Pawe艂 Seliga - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
WG STANOWISKA
CATERING 7 Wie艅czys艂aw M艂y艅ski - 2018-01-24 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
-przygotowanie pizzy, da艅 typu fast-food, -dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
LUCYNA OR艁OWSKA - 2017-11-03 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
- sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w- dekorowanie, porcjowanie , estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych
INP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-27 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pu艂awy (lubelskie)
Obs艂uga pomp odwodnieniowych. Pod艂膮czanie pomp g艂臋binowych.
P.P.U UNI-INVEST S.C - 2015-12-04 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej tj, adana, kebab, manty, kofte, burgul, dolma, sarma, oraz sos贸w tureckich
"HOZAT" SEDAT TA艦 - 2016-09-01 - Miech贸w (ma艂opolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRACA PRZY PRODUKCJI WYROB脫W GARMA呕ERYJNYCH, PRZYGOTOWYWANIU POTRAW.Kontakt z pracodawc膮 osobisty.
CUKIERNIA-KAWIARNIA "WOLAK" - 2016-12-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego. wynagrodzenie podstawowe + premia
CZARDA-GRILL RENATA GABRY艢 - 2016-11-23 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
Produkcja pizzy.
Fakt-Karafka - 2016-01-11 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu, dbanie o czysto艣膰 kuchni. Praca w godz.: 12-20, 2 razy w tygodniu - 12-22. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 507 520 261, e-mail: rszwaj2 (at) poczta.fm
FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWO - PRODUKCYJNA VERA R脫呕A SZWAJ - 2016-11-22 - Gniechowice (dolno艣l膮skie)