KUCHARZ Staroźreby oferta pracy F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-21.
Data publikacji: 2018-07-12
Lokalizacja: Staroźreby (mazowieckie)
Pracodawca: F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Płocka 28 B, 09-440 Staroźreby, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-21.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Staroźreby
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Staroźreby
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
Płocka 28 B, 09-440 Staroźreby, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płocki
Gmina pracodawcy: Staroźreby
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Staroźreby
Ulica pracodawcy: Płocka
Numer budynku pracodawcy: 28 B
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.07.2018
Data dodania oferty pracy: 12.07.2018
Oferta pracy ważna do: 11.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Żuromin (mazowieckie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japońskiej i fusion
"AniMiko" Adam Cieślewicz - 2017-12-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standartami;
AFLOPA Nieruchomości Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-09-21 - Pabianice (łódzkie)
gotowanie potraw, przygotowywanie deserów orientalnych, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Mszczonów (mazowieckie)
Przygotowywanie kebabów, krojenie mięsa.
CAPTAINCOOK ALEKSANDRA MAZUR - 2017-07-18 - Zamość (lubelskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-08-04 - Rzeszów (podkarpackie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-02-20 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 13.00-21.00 według ustalonego grafiku w Bielsku-Biaej.
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków typu "fast food"
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "KARWOWSKI" Dariusz Karwowski - 2018-02-23 - Grajewo (podlaskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-01-13 - Pszczółki (pomorskie)
Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-03-22 - Tarnów (małopolskie)
Zapoznanie się ze strukturą organizacyjną i specyfiką przyrodniczą Wolińskiego Parku Narodowego, a także z zasadami BHP w parku narodowym, ochroną przeciwpożarową, z działalnością edukacyjną, funkcjonowaniem Biblioteki, Muzeum Przyrodniczego; wykorzystanie systemów informatycznych dla celów ochrony przyrody; udział w zadaniach z zakresu ochrony przyrody w ekosystemach leśnych i nieleśnych lądowych WPN; monitoring przyrodniczy; obsługa ruchu turystycznego; inwentaryzacja szlaków turystycznych.
WOLIŃSKI PARK NARODOWY Z SIEDZIBĄ W MIĘDZYZDROJACH - 2016-03-24 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
obsługa baru na terenie ośrodka wczasowego
Ośrodek Wczasowy "JANTAR" Sp. z o.o. - 2016-04-19 - Jantar (pomorskie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań i menu, współpraca z wietnamskim pracodawcą, obsługa klientów pochodzenia wietnamskiego, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca w Starej Białej w systemie dwuzmianowym w godz. 6-22.
MULTISERVICE Sp. z o.o. - 2017-09-07 - Stara Biała (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków: przystawek, zup, dań głównych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2016-03-18 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
Zarządzanie, organizacja kuchni przedszkolnej. gotowanie dla około 220 dzieci. Praca w godz.: 7-15. Okres próbny - miesiąc, następnie umowa o pracę na czas określony, docelowo - na czas nieokreślony. Praca od zaraz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 67 79.
PRZEDSZKOLE NR 25 - 2016-08-03 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych, samodzielne wykonywanie obowiązków na stanowisku pracy
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2016-12-05 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie potraw
JACQ Marta Piwowarczyk - 2018-02-07 - Dęblin (lubelskie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Bocianówka s.c. Agnieszka Klatka, Marek Michal - 2018-04-03 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, deserów,ciast,obliczanie wartości odżywczej potraw
Małgorzata Banacka Gospodarstwo Rolne Jędrychówko - 2018-01-10 - Jędrychówko (warmińsko-mazurskie)
Stanowisko kucharz - pizzerman
Pizzeria Margerita Janusz Talkowski - 2017-05-05 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)