KUCHARZ W贸lka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: pomoc w przygotowaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich lub indyjskich
Data publikacji: 2018-01-09
Lokalizacja: W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:W贸lka Kosowska, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
pomoc w przygotowaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich lub indyjskich
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: W贸lka Kosowska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: piaseczy艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.02.2018
Data zako艅czenia pracy: 05.02.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw bengalsko - indyjskich
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczy艅ski
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.01.2018
Oferta pracy wa偶na do: 23.01.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.01.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporzadzanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, zmywanie naczy艅 i utrzymanie ich w nalezytym porz膮dku, dbanie o czysto艣膰 w pomieszczeniach kuchn, iwydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Zgodny ze stanowiskiem
Zak艂ad Wyrob贸w Metalowych Witold Wieczorek - 2018-11-13 - Zgierz (艂贸dzkie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji koszt贸w wyposa偶enia lub doposa偶enia stanowiska pracy. Wymagane badania sanitarno-epidemiologiczne.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci; dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac po艣r贸d poszczeg贸lnych pracownik贸w kuchni, ustalanie elastycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku i zasad higieny w kuchni, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, dbanie o czysto艣膰 i odpowiednie przechowywanie potraw i produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Dorotowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 z karty oraz na zam贸wienie pod grup臋.
CH HOTELS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-07 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
kucharz
"Brzozowy Dworek" Dorota Pinas - 2019-03-21 - Wola Rz臋dzi艅ska (ma艂opolskie)
PROWADZENIE POJAZDU, NADZ脫R NAD ZA艁ADUNKAMI.
FHU MIKO DOMINIK JANUSZ - 2018-08-27 - Rudna Wielka (podkarpackie)
Zgodny ze stanowiskiem
BAR U MADZI Magdalena Byra - 2016-02-04 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posilk贸w, wydawanie da艅, dbanie o higien臋
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostr贸da - 2016-04-01 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga solankownicy, rozk艂adanie surowca rybnego.
EVRAFISH sp. z o.o. - 2018-09-18 - Brusy (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Mo艅ki (podlaskie)
praca w kuchni
Firma Handlowo-Us艂ugowa Magdalena Bronicka - 2018-10-17 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
Kucharz w Restauracji "Stara Karczma"Wynagrodznie do uzgodnienia z pracodawc膮. Pierwsza umowa umowa zlecenie. R贸wnowa偶ny system czasu pracy.
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Miel偶y艅scy s.c. - 2016-04-04 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
praca w kuchni; planowanie jad艂ospis贸w i zapotrzebowania; przygotowanie posi艂k贸w; dokumentacja HACCAP
呕艂obek Miejski w Chojnicach - 2018-05-16 - Chojnice (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu p贸lprodukt贸w i da艅 z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej. Zamawianie towar贸w od dostawc贸w pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2020-01-31 - Legionowo (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
samodzielny kucharz
Garma偶er S. C. Ewa Powa艂a, Jacek Gorol - 2019-12-04 - Bytom (艣l膮skie)
Sta偶 dla osoby powy偶ej 29 r.偶. zarejestrowanej w tut. Urz臋dzie spe艂niaj膮cej kryteria projektoweGodziny odbywania sta偶u I zm. od 9-17, II zm. 13:30-21:30Miejsce odbywania sta偶u: Kolbuszowa1. Zabezpieczanie surowc贸w przed zepsuciem.2. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w.3. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw.4. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.5. Sporz膮dzanie potraw.6. Utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 produkcyjnych, magazynu.
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy
MI臉DZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZY呕OWA" SP. Z O. O. - 2016-09-28 - Krzy偶owa (dolno艣l膮skie)
Samodzielne sporz膮dzanie potraw
FAMILY PARTY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-10-22 - S艂omniki (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, kebab贸w, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-08-17 - Bia艂ystok (podlaskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Gospoda Star贸wka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-03-01 - Starowa G贸ra (艂贸dzkie)
przygotowywanie i porcjowanie posi艂k贸w, dbanie o smak i jako艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w BHP
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2017-08-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
MOMOT JOANNA - "U JOANNY" - 2017-10-16 - Gubin (lubuskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z ustalonym menu.
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Bukowsko (podkarpackie)
przygotowanie zam贸winonych da艅, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy
"Ekonaft" Boles艂awiec Sp. z o.o. - 2019-06-26 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
- praca w charakterze kucharza w g艂贸wnej restauracji: w godzinach 8.00 -11.00 bufetu 艣niadaniowego, a da艅 restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30- w ka偶dy wtorek i czwartek przygotowanie da艅 do bufetu samoobs艂ugowego- przygotowywanie sa艂atek, da艅 g艂贸wnych, zup - w razie potrzeby gotowanie da艅 bezglutenowych, wegetaria艅skich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapas贸w- sk艂adanie zam贸wie艅 towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu g艂贸wnego- przestrzeganie norm 偶ywno艣ci HACCP
Ferienzentrum Schlo脽 Dankern - 2018-01-22 - Niemcy (Niemcy)