KUCHARZ Kolbuszowa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 033,7 PLN
Zakres obowiązków: Staż dla osoby powyżej 29 r.ż. zarejestrowanej w tut. Urzędzie spełniającej kryteria projektoweGodziny odbywania stażu I zm. od 9-17, II zm. 13:30-21:30Miejsce odbywania stażu: Kolbuszowa1. Zabezpieczanie surowców przed zepsuciem.2. Obróbka wstępna surowców.3. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw.4. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.5. Sporządzanie potraw.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczeń produkcyjnych, magazynu.
Data publikacji: 2019-08-12
Lokalizacja: Kolbuszowa (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
Staż dla osoby powyżej 29 r.ż. zarejestrowanej w tut. Urzędzie spełniającej kryteria projektoweGodziny odbywania stażu I zm. od 9-17, II zm. 13:30-21:30Miejsce odbywania stażu: Kolbuszowa1. Zabezpieczanie surowców przed zepsuciem.2. Obróbka wstępna surowców.3. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw.4. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.5. Sporządzanie potraw.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczeń produkcyjnych, magazynu.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 033,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kolbuszowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolbuszowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 033,7 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 3
Data rozpoczęcia pracy: 12.08.2019
Data zakończenia pracy: 11.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Sumiennosc, książeczka sanepidowska, prawo jazdy kategorii B (mile widziane)
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 59A, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: kolbuszowski
Gmina pracodawcy: Kolbuszowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kolbuszowa
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 59A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.08.2019
Data dodania oferty pracy: 12.08.2019
Oferta pracy ważna do: 10.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.08.2019
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f059866130f4486e9501877bed11c23c
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-02-05 - Tczew (pomorskie)
-
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2017-10-16 - Czarna Białostocka (podlaskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie w obróbce wstepnej towaru do produkcji dań, przygotowywanie dań (mięsnych, rybnych, wegetariańskich, gorących deserów i innych)
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Pszczyna (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni
PHU "MARTYNKA" Jadwiga Karwowska - 2018-08-29 - Grajewo (podlaskie)
Zakres pracy kucharza
Areporten AB - 2017-09-27 - Szwecja (Szwecja)
przygotowywanie potraw wg receptur restauracji, obsługa klienta
L' italiano risto - bar Małgorzata Galdieri - 2017-02-08 - Puławy (lubelskie)
Dbałość o szczegóły, estetykę serwowanych dań, utrzymanie porządku w miejscu pracy, współpraca z szefem kuchni w opracowywaniu receptur,wprowadzanie ich do programu gastronomicznego.Miejsce pracy: Wrocław Paasaż GrunwaldzkiKontakt kandydatów z pracodawcą:789-014-791
P&T INVESTMENT SP. Z O.O. S.K. - 2016-06-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NTMH Sp. z o.o. - 2015-12-09 - Bydgoszcz (pomorskie)
przygotowywanie potraw (obiady kuchni polskiej)
Kuchnia u Pysiaczka Mateusz Bobek - 2017-09-28 - Skawina (małopolskie)
Oferta dla osób bezrobotnych do 30 roku życia. Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność.
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw a la carte, umiejętność rozbiórki i przygotowania dziczyzny, przygotowanie menu, robienie zakupów, odpowiednie przechowywanie produktów, nadzór nad personelem w kuchni
kontakt przez WUP - 2017-09-14 - Niemcy (Niemcy)
obsługa klienta,obsluga kasy fiskalnej,dbałość o czystość na stanowisku pracy
KEBAB Beata Szczecińska - 2017-06-09 - Rakoniewice (wielkopolskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Warszawa (mazowieckie)
• przygotowanie świeżych posiłków (częściowo tradycyjnej kuchni Szwabii)• kuchnia à la carte
Gasthof Adler - 2016-12-12 - Niemcy (Niemcy)
Obsługa imprez, pizzer, catering. Praca w godz. 12:00-20:00.Praca po 3-4 godziny dziennie. Wynagrodzenie 10zł brutto/h.
NTB ACTIVE Club Bogusława Twardzik - 2016-02-19 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Wykonywanie pizzy.Mile widziane 6-miesięczne doświadczenie zawodowe.Miejsce pracy: Pizzeria DIAVOLA
Restauracja "Pałacowa" Paweł Bęś - 2016-07-28 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Kontakt z klientem, utrzymywanie relacji, sprzedaż produktów oferowanych praz firmę.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Świętoszów (dolnośląskie)
Naprawa pojazdów, naprawa pomp wtryskowych, turbosprężarek
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Wijewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2016-07-15 - Nowa Sól (lubuskie)
zakres obowiązków zgodny ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa od 25.06.2016-31.08.2016
BAZA NOCLEGOWA "SKAUT" - KRYSTYNA PERUŻYŃSKA - 2016-03-31 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie całodziennych posiłków (śniadania i obiady) dbanie o porządek i czystość na stanowisku pracy, dbanie o sprzęt i narzędzia gastronomiczne.
NET-LINE Tomasz Dudek - 2019-05-09 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Prezentacja potraw w formie zgodnej ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2019-01-04 - Kolonowskie (opolskie)
jw
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 9 - 2018-08-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)