KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA) Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: prace porządkowe, wydawanie dań gotowych, obróbka wstępna warzyw, mięs, sporządzanie dokumentacji HACCP
Data publikacji: 2017-11-27
Lokalizacja: Gorlice (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
prace porządkowe, wydawanie dań gotowych, obróbka wstępna warzyw, mięs, sporządzanie dokumentacji HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Godziny pracy: 11:00-19:00, 15:00-23:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorlice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Preferowane wykształcenie gastronomiczne.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy: restauracja-pub
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.11.2017
Data dodania oferty pracy: 24.11.2017
Oferta pracy ważna do: 11.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg umowy
kontakt przez OHP - 2017-09-15 - Stalowa Wola (podkarpackie)
jako kucharz
P.W. Oaza Przemysław Sieluk - 2017-03-20 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
obróbka surowca, wykonanie dań obiadowych i pizzy, dań fast food, zabezpieczenie żywności, realizacja zasad HACCP
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Tczew (pomorskie)
Pomocniczy robotnik budowlany
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Grodków (opolskie)
Sporządzanie potraw, tworzenie karty menu restauracji; obsługa gości indywidualnych i zbiorowych, obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka - 2018-08-14 - Załom (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań zgodnie z podanymi recepturami; dbanie o stanowisko pracy
EDIR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-09 - Warlity Małe (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
P.W. i T. Sławomir Weremczuk - Kręgielnia Balaboom Bowling & More - 2017-01-13 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dietetycznych
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Władysławowo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OD PODSTAW, ZNAJOMOŚĆ OBSLUGI PIECA KONWEKCYJNO PROWEGOWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ OD PODSTAW, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CURAJ - 2018-05-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, napojów i deserów
Zajazd HETMAN Henryka Bugaj - 2018-08-03 - Lgota Murowana (śląskie)
przygotowywanie posiłków
DGP Catering Partner Sp. z o.o. - 2017-02-17 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań ciepłych i zimnych kuchni amerykańskiej, tworzenie karty menu, zamawianie towaru.
Śródmieście s.c. Krzysztof Czop, Oskar Kubicki - 2017-05-22 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z procedurą i standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o czystość i higienę pracy , zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów oraz ich sprzedaż
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-18 w systemie równoważnym, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-02-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z tracyjnej, polskiej kuchni
Ośrodek Rehabilitacyjno Edukacyjny - 2016-04-19 - Romanówka (lubelskie)
praca na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-04-23 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie i wydanie potraw, dbanie o jakość i estetykę dań, ustalanie menu, składanie zamówień na produkty w hutowniach, nadzór nad jakością zamówionej żywności
Jerzy Maksimowski Pensjonat Płocko - 2016-10-27 - Płocko (pomorskie)
przygotowanie półproduktów
FENIX - 2016-12-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw japońskich, koreańskich. Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur, szkolenie pracowników w zakresie kuchni japońskiej, koreańskiech, realizowanie zamówień zamówień przez koreańskich i japońskich klientów.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia polska); godziny pracy 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przewóz osób niepełnosprawnych (wycieczki) na stałych trasach ( miejsce wykonwyania pracy: teren województwa Śląskiego)
Firma Usługowo Handlowa "MAKNO" Małgorzata Olszewska - 2017-08-22 - Czeladź (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą. menu, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Pątnów (łódzkie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłkow - kebabów.Wymagania:- wykształcenie podstawowe,- książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemilogicznych,- staż pracy mile widziany,- mile widziane osoby do przyuczenia.
Usługi Gastronomiczne Monika Golczyk - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łapy (podlaskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych. Sporządzanie potraw kuchni krajów Europy Wschodniej, dbanie o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Zakopane (małopolskie)
Według stanowiska. Dni i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
PARTNER SERVICE - 2015-11-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej( rosyjskiej, ukraińskiej, białoruskiej, uzbeckiej) ustalenie karty dań, wybór naczyń do podania, wybór sprzętów kuchennych, nadzór nad jakością podawanej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania skladnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spozywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składnikow spożywczych, dbanie o odopwiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymoane przyrzadów uzywanych w kuchni, udzielanie informacji gościomna temat składnikow uzywanych w potrawach oraz odpowiedanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Białystok (podlaskie)