KUCHARZ - PIZZERMAN (NR 0859) Gniewkowo oferta pracy P.W. Oaza Przemys艂aw Sieluk
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZERMAN (NR 0859)
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jako kucharz
Data publikacji: 2017-03-20
Lokalizacja: Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: P.W. Oaza Przemys艂aw Sieluk
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jana III Sobieskiego 27, 88-140 Gniewkowo, powiat: inowroc艂awski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jako kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZERMAN (NR 0859)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniewkowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: inowroc艂awski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniewkowo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.04.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: prawo jazdy kat B
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie w zawodzie wraz z umiej臋tno艣ci膮 wyrobu pizzy
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: P.W. Oaza Przemys艂aw Sieluk
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Inowroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Jana III Sobieskiego 27, 88-140 Gniewkowo, powiat: inowroc艂awski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt pod nr tel. 783 786 848 lub cv na e-mail miki_przemas0 (at) wp.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowroc艂awski
Gmina pracodawcy: Gniewkowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gniewkowo
Ulica pracodawcy: Jana III Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Inowroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
VAGABUND MAREK DAGMARA - 2017-04-26 - Feliks贸w (wielkopolskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Gniezno (wielkopolskie)
wypiek,sprzeda偶, dow贸z pizzy do kilient贸w
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Us艂ugowa Jaszczyk Wies艂aw - 2016-10-18 - Wr臋czyca Wielka (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe FORTIS w Opatowie - 2018-05-08 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-05-02 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, nepalskiej, tajskiej, z pieca tandoori, pierog贸w nepalskich.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw na ciep艂o i zimno; obr贸bka wst臋pna produkt贸w; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie 艣rednie/ zawodowe kierunkowe; min. roczne do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku; ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie oraz estetyczne prezentowanieda艅/ potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w oraz us艂ug, dbanie o prawid艂owe magazynowanie i przechowywanie 偶ywno艣ci oraz sprz臋tu, przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 HACCP, pomoc oraz planowanie menu dla restauracji oraz imprez okoliczno艣ciowych, catering贸w itp., sta艂a wsp贸艂praca z managerem restauracji, kontrola koszt贸w surowc贸w, inwentaryzacja surowc贸w, optymalizacja koszt贸w produkcji, wsp贸艂praca w grupie ludzi i samodzielnie, umiej臋tno艣ci kulinarne w zakresie kuchni europejskiej, 艣l膮skiej oraz znajomo艣膰 najnowszych trend贸w w gastronomii i zainteresowanie t膮 tematyk膮, dyspozycyjno艣膰, rzetelno艣膰, operatywno艣膰, kreatywno艣膰 oraz zaanga偶owanie w wykonywan膮 prac臋, dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
HOTELE DIAMENT SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-01-17 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-11-07 - Boles艂aw (ma艂opolskie)
Zgodnie z za艂膮czonym do wniosku programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - 艁odygowice (艣l膮skie)
przygotowyywanie da艅 ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem da艅 kuchni ukrai艅skiej, polskiej, ameryka艅skiej i Fusion
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Brzegi (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga pieca i wypiek produkt贸w cukierniczych, sprzeda偶 produkt贸w cukierniczych.Praca na dwie zmiany:5-1313-21 lub 14-22
Piekarnia Grzegorz Skalski - 2017-05-19 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
-Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE - 2016-08-05 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomo艣ci膮 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Zakopane (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowsikeim
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Wawr贸w (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej wedle okre艣lonych i oryginalnych receptur. Przygotowanie sezonowych kart menu w oparciu o dania kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Obr贸bka wst臋pna produkt贸w, przygotoywanie i podawanie da艅. Praca na pe艂ny etat, 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2017-01-27 - Janki (mazowieckie)
praca na kuchni restauracji "Zajazd Wiwa" w Augustowie
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2015-12-18 - August贸w (podlaskie)
cv
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Skoroch贸w (opolskie)
kucharzOferta pracy skierowana do os贸b bezrobotnych do 30 r.偶. z ustalonym II profilem pomocy, kt贸re dotychczas nie by艂y w stosunku pracy lub stosunek pracy u innych ni偶 wnioskodawca pracodawc贸w trwa艂 nie d艂u偶ej ni偶 3 miesi膮ce 艂膮cznie.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
-znajomo艣膰 kuchni europejskiej,-obs艂uga imprez,-prace w kuchni.
P.P.H.I U. "KANONIK" - Jacek Kanonik - 2016-08-18 - Chludowo (wielkopolskie)
Znajomo艣膰 narodowej kuchni ukrai艅skiej i kuchni Tatar贸w Krymskich.
ENERGY TRADING Sp Z o.o - 2016-10-26 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
Pomoc cie艣li lub zbrojarza - wykonywanie szalunk贸w, zbroje艅 oraz prac og贸lnobudowlanych.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Kru偶lowa Ni偶na (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2017-10-17 - Lubin (dolno艣l膮skie)
prowadzenie kuchni
PPHU Beberok Krystyna - 2017-03-29 - Mied藕na (艣l膮skie)
dbanie o prawid艂ow膮 eksploatacj臋 sprz臋tu kuchennego oraz porz膮dek w miejscu pracy. Przygotowywanie p贸艂produkt贸w z warzyw, mi臋s oraz m膮cznych wyrob贸w. Przyrz膮dzenie potraw wed艂ug ustalonego wcze艣niej menu.
FOOD MARKET sp. z o.o. - 2017-07-19 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
oBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W (R臉CZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbi贸r mi臋sar贸偶nych zwierz膮twykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw, warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nychi przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrb贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami , maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu [otraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;- wyka艅czanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych- sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;- przygotowywane potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;- utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a takze porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepis贸 bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Sierakowice (pomorskie)