KUCHARZ Opatów oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FORTIS w Opatowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2018-05-08
Lokalizacja: Opatów (świętokrzyskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FORTIS w Opatowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Obrońców Pokoju 25, 27-500 Opatów, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opatów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opatowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.05.2018
Data zakończenia pracy: 24.06.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie na stanowisku: Kucharz.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FORTIS w Opatowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Adres pracodawcy:
Obrońców Pokoju 25, 27-500 Opatów, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt bezpośrednio do pracodawcy.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: opatowski
Gmina pracodawcy: Opatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opatów
Ulica pracodawcy: Obrońców Pokoju
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.05.2018
Oferta pracy ważna do: 08.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie obiado-kolacji i wieczornych imprez
J.L. SP.Z O.O. - 2017-04-12 - Miłków (dolnośląskie)
Kucharz z art. 53 ust.2 POWER (l.23)
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Batorz Pierwszy (lubelskie)
obróbka wstępna surowców, wykończeni i porcjowanie dań, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-01-19 - Jasło (podkarpackie)
zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przygotowywanie potraw i dań, estetyczna i prawidłowa ich prezentacja, przestrzeganie norm, dbałość o jakość wykonywanej pracy
"HAPPY DIET" SPÓŁKA JAWNA A. WRÓBEL, A. GRELA - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2017-08-14 - Gorzyce (śląskie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2016-01-22 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami, krojenie i przygotowywanie półproduktów, dbałość o czystość stanowiska pracy, estetyczne wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Ustroń (śląskie)
pomoc przy montażu kostki brukowej, krawężników drogowych, obrzeży
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Kamyk (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Zagospodarowanie terenu. Układanie kostki.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Paterek (kujawsko-pomorskie)
Kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Chorzów (śląskie)
Obróbka wstępna surowców ( ręczna,mechaniczna, termiczna). wykonywanie różnymi technikami i metodami potrawa z warzyw, owoców, mleka i przetworów mlecznych,jaj, mięsa i przetworów mięsnych, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)
Praca w barze polegająca na przygotowywaniu posiłków. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 10 lat. Umiejętność przyrządzania owoców morza.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2017-04-27 - Puławy (lubelskie)
jw.
Przedszkole Ala ma kota Konrad Sadowski - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie ciasta do pizzy produkcja pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Puck (pomorskie)
prace gospodarcze i melioracyjne na terenie gminy Kęsowo
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Kęsowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie pisiłków w kuchni dla gości restauracji.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe IMPED - 2017-06-14 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa - 2015-12-02 - Świerklany Dolne (śląskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Katowice (śląskie)
Sprawność komunikowania się, umiejętność redagowania pism, skrupulatność, terminowość, odpowiedzialność, przyjmowanie korespondencji, prowadzenie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Marki (mazowieckie)
Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa, gotowanie przede wszystkim potraw kuchni ukraińskiej zgodnie przepisów tradycyjnej kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsluga klientów z Ukrainy, praca w ruchu ciągłym, wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Złotów (wielkopolskie)
jw
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ornietalnej
BANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-02 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Roczne doświadczenie zawodowe; aktualna książeczka sanepidowska; samodzielna praca na kuchni; umiejętność przygotowania posiłków; umiejętność organizacji pracy i współpracy w zespole; odpowiedzialność; chęci do pracy; umowa zlecenie; miejsce pracy Gliwice;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-27 - Gliwice (śląskie)
Wykształcenie: zawodowe; mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, praca w barze mlecznym; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów;
FRANEK ADAM "ADAM" - 2017-05-29 - Knurów (śląskie)
-
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-11 - Białystok (podlaskie)