KUCHARZ Gorzyce oferta pracy Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2017-08-14
Lokalizacja: Gorzyce (śląskie)
Pracodawca: Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 8, 44-350 Gorzyce, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Zamkowa 8, 44-350 Gorzyce, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Gorzyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzyce
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy: Świadczenie usług medycznych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.08.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na stanowisku sprzedwaca w sklepie spożywczym, obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, przyjmowanie dostaw towaru. Mile widziane doświadczenie.
Firma Handlowo - Usługowa Januszewski Piotr - 2016-08-09 - Zbychowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłkó dla gości
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Malutkie (łódzkie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowców i półproduktów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-06-17 - Katowice (śląskie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-05-19 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
SZPITAL KLINICZNY im. H. Święcickiego UM im. Karola Marcinkowskiego - 2017-06-28 - Poznań (wielkopolskie)
Zajęcia dydaktyczne - język polski w klasach IV-VII 15 godz./18Sala C
Szermiercza Szkoła Sportowa Podstawowa Nr 85 - 2017-07-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, składników, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, dbałość o powierzone urządzenia, sprzęty
GASTRONOMIA I HANDEL Maria Janicka Chojna - 2016-02-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
GRYNHOFF HOTELE Sp. z o. o. Sp. K - 2017-02-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2017-10-03 - Bralin (wielkopolskie)
NAUKA: UTRZYMYWANIA CZYSTOŚCI W POKOJACH HOTELOWYCH; WYMIANY POŚCIELI I RECZNIKÓW; MYCIA OKIEN; ZGŁASZANIA BRAKÓW W WYPOSAŻENIU POKOI; KONTROLOWANIA SPRAWNOŚCI URZĄDZEŃ ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W POKOJACH.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Konin (wielkopolskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw, obróbka wstępna, wykańczanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Częstochowa (śląskie)
tapicerowanie mebli, obsługa narzędzi tapicerskich
SERWIS DANMAR PLUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-19 - Śliwice (kujawsko-pomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie dla mnichów oraz gości Domu Gości oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktynów w Tyńcu - 2018-04-23 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (głównie kurczak z rożna), obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, sprzedaż bezpośrednia (napoje, surówki). Utrzymanie czystości na stanowisku. Umowa zlecenie - od zaraz na okres 3 m-cy z możliwością przedłużenia, w godz. ok. 10.00 - 16.00/17.00.
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA "G R E M E D " MĘDRYK GRZEGORZ - 2016-09-01 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanoie, dekorowanie oraz wykończanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, obróbka wstepna surowców
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Żagań (lubuskie)
Sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, przygotowywanie imprez okolicznościowych, planowanie i rozliczenia w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Płock (mazowieckie)
praca na kuchni
WILANESKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Myszków (śląskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Białystok (podlaskie)
-
Biuro Dobrej Energi Aneta Baryła - 2017-08-29 - Kościerzyna (pomorskie)
przyrządzanie posiłków
Mat-oil sp. z o.o. - 2018-08-29 - Swarzędz (wielkopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych. Praca w zespołe ukraińskojęzycznym, trzyzmianowa w godz. 10.00-6.00 od wtorku do niedzieli w Szczyrku.
Silveretta Rafał Korczak - 2018-01-16 - Szczyrk (śląskie)
prowadzenie zajęć grupowych i indywidualnych z rewalidacji i wczesnego wspomagania rozwoju
Zespół Szkół Rolniczych w Kisielicach - 2018-01-10 - Kisielice (warmińsko-mazurskie)
obsługa myjni samochodowej ręcznej, mycie aut na myjni
FORMID SP. Z O.O. - 2018-04-04 - Lubin (dolnośląskie)
bezpośredni kontakt z informatorami handlowymi pochodzenia indyjskiego i pakistańskiego, bezpośredni kontakt i negocjowanie cen z nowymi kontrahentami, sporządzanie raportów dla Zarządu Spółki
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie i wydawanie dań obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-09 - Opole (opolskie)