KUCHARZ Chojna oferta pracy GASTRONOMIA I HANDEL Maria Janicka Chojna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw, sk艂adnik贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, dba艂o艣膰 o powierzone urz膮dzenia, sprz臋ty
Data publikacji: 2016-02-10
Lokalizacja: Chojna (zachodniopomorskie)
Pracodawca: GASTRONOMIA I HANDEL Maria Janicka Chojna
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jagie艂艂y 18, 74-500 Chojna, powiat: gryfi艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw, sk艂adnik贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, dba艂o艣膰 o powierzone urz膮dzenia, sprz臋ty
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Chojna
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryfi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Chojna
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.02.2016
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wsp贸艂praca w zespole
Nazwa pracodawcy: GASTRONOMIA I HANDEL Maria Janicka Chojna
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryfinie
Adres pracodawcy:
Jagie艂艂y 18, 74-500 Chojna, powiat: gryfi艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryfi艅ski
Gmina pracodawcy: Chojna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chojna
Ulica pracodawcy: Jagie艂艂y
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryfinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 09.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w, sporz膮dzanie potraw, porcjowanie, dekoracja
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Planowanie jad艂ospis贸w dekadowych dla mieszka艅c贸w Domu, sporz膮dzanie zapotrzebowania dziennego z magazynu, zgodnie z przepisami i ustalonymi gram贸wkami posi艂k贸w. Czuwanie nad prawid艂owym przygotowaniem posi艂k贸w w kuchni i ich wydaniem.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Koszelewie - 2016-05-24 - Koszelew (mazowieckie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
pzygotowanie towar贸w i ich dowiezienie do odbiorc贸w wg wystawionych dokument贸w
Przedsiebiorstwo Wielobran偶owe "OSKAR" W艂adys艂aw Widawski - 2017-04-04 - Zawiercie (艣l膮skie)
praca w kuchni, realizacja posi艂k贸w, realizacja zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Chojnice (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2017-04-05 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umow臋 zlecenie, nie mniej ni偶 66 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz. 10:00-20:00. Oferta dost臋pna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw gastronomicznych, praca na dwie zmiany w godz. 7-15 lub 11-19
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie da艅, sporz膮dzanie list zakup贸w, przygotowywanie zam贸wie艅 - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 501 207 900.
"RORO" Miros艂aw Rychel - 2017-02-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej
I.N.M. Export Import Mieczys艂aw Iwanicki - 2016-06-30 - G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw,艣niada艅, porz膮dek na stanowisku pracy, praca w godz. 5-13 lub 6-14
Hotel Mercure Opole - 2017-04-04 - Opole (opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej i ukrai艅skiej, przygotowanie zam贸wie艅 produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Komorowo (mazowieckie)
-
PPHU "CENTO -MI艢" s.c. Roman Mi艣,Rafa艂 Mi艣 - 2018-02-14 - Gogolin (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Sklep Spo偶ywczo-Przemys艂owy, Ma艂a Gastronomia Ewa Kardasz - 2018-09-03 - Pola艅czyk (podkarpackie)
Wyrabianie ciasta, przygotowywanie sur贸wek, hamburger贸w, sma偶enie frytek, pieczenie pizzy, mycie naczy艅, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - 艁臋kawica (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2018-02-08 - Opole (opolskie)
w/g harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - 艢cinawka Dolna (dolno艣l膮skie)
praca na kuchni
Towarzystwo Pomocy im. 艢w. Brata Alberta ko艂o Inowroc艂awskie - 2016-07-07 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych z uwzgl臋dnieniem kuchni ukrai艅skiej
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY S.J. - 2016-10-25 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ORAZ PIZZY
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Skierniewice (艂贸dzkie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Raci膮偶 (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅. nadz贸r, nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie porz膮dku. Przestrzeganie zasad BHP.
HOTEL "ABIS" PHU S.C. JADWIGA LEWENTAL RENATA PIECHOWICZ PIOTR WDOWIAK - 2016-09-15 - Bystrzyca K艂odzka (dolno艣l膮skie)
prace administracyjne zwi膮zane z organizacj膮 szkole艅, kontakt telefoniczny z klientami
Alsa - CENTRUM OBS艁UGI BIZNESU Sabina Cywka - 2017-04-04 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
- kontrola towaru- utrzymywanie czysto艣ci- przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - 呕ywiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ADAM W膭SIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2016-01-08 - Radomsko (艂贸dzkie)
W艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przygotowywanych posi艂k贸w, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, obs艂uga maszyn i urzadze艅 kuchennych.
2 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-04-11 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie pizzy, salatek i makaron贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni korea艅skiej, tworzenie menu, odpowiedzialno艣膰 za funkcjonowanie kuchni, umowa o prac臋 na czas okre艣lony, dwie zmiany, w godz.: 9:00-17:00, 14:00-22:00, praca wg grafiku, oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przyjmowanie zam贸wie艅, przygotowywanie posi艂k贸w
Stanis艂aw Bia艂kowski - 2016-01-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-
"GAMA" PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-HANDLOWE SP.J. Antoni Grabalski i Wsp贸lnicy - 2018-09-07 - 艢liwin (zachodniopomorskie)