KUCHARZ Gogolin oferta pracy PPHU "CENTO -MIŚ" s.c. Roman Miś,Rafał Miś
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2018-02-14
Lokalizacja: Gogolin (opolskie)
Pracodawca: PPHU "CENTO -MIŚ" s.c. Roman Miś,Rafał Miś
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sportowa 1a, 47-320 Gogolin, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gogolin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Nazwa pracodawcy: PPHU "CENTO -MIŚ" s.c. Roman Miś,Rafał Miś
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Strzelecka 16, 47-320 Gogolin, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gogolin
Ulica pracodawcy: Strzelecka
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.02.2018
Data dodania oferty pracy: 13.02.2018
Oferta pracy ważna do: 27.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 3 tala na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2017-01-18 - Namysłów (opolskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2017-03-23 - Płock (mazowieckie)
-
OŚRODEK KOLONIJNO-WCZASOWY MEWA S.C. W NIECHORZU - 2016-04-14 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe na stanowisku pracy, obsługa urządzeń kuchennych. Oferta stażu skierowana dla osób zamieszkujących na terenach wiejskich.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kąty (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań, napojów , ekspozycja potraw, dań, napojów
"DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
szycie tapicerki meblowej
"CALIO" Katarzyna Jurkiewicz - 2016-11-17 - Sosnowiec (śląskie)
gotowanie potraw ukraińskich według tradycyjnych receptur przepisów kuchni ukraińskiej; robienie zakupów ukraińskich produktów spożywczych, obsługa klientów
SŁAWOMIR SYKUCKI DORADZTWO - 2017-10-27 - Waszeta (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań
ZOT Zarządzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o. - 2017-06-20 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU ZAKAR Iwona Karbownik - 2018-03-05 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem
Walczyk Sara BONANZA - 2016-01-08 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystośc w kuchni, praca w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień lub do ustalenia
JWR TOMASZ PIERZCHALSKI - 2016-07-12 - Zgorzelec (dolnośląskie)
prace porządkowe
Gminne Usługi Komunalne - 2018-01-14 - Wicko (pomorskie)
Obsługa klienta oraz przygotowanie potraw.
"OTMĘT-ZBYT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Stalowa Wola (podkarpackie)
prace murarskie
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowe LIDEX Andrzej Polak - 2017-07-24 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie pizzy - produkcja, utrzymanie porządku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
planowanie i organizacja żywienia, przygotowywanie i wydawanie posiłków; dbałość o stanowisko pracy
26 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zegrzu - 2018-09-04 - Ciechanów (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDAŃSKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialność za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produktów, magazynowanie, sprzedaż i dbanie o czystość. WYMAGANIAWykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiadać wcześniejsze doświadczanie w szczególności w gotowaniu dla dużych grup ( gotowanie dużych ilości jedzenia)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomość systemu HACCAPUmiejętność pracy z młodzieżą w wieku 15-18 lat Umiejętność pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
Produkcja pizzy od podstaw do wypiekuw piecu. Przyrządzanie dań obiadowych, fast-food, sałatek.
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Subkowy (pomorskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-08-04 - Lubin (dolnośląskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskie
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowanie dań, wprowadzanie nowego menu, zamiawianie towaru
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2017-03-31 - Kroczyce (śląskie)
-umiejętność grillowania oraz wędzenia-przygotowywanie potraw z ryb-przygotowywanie burgerów oraz kanapek grillowychMiejsce wykonywania pracy: Gdynia - Centrum.
USŁUGI CATERINGOWE PIOTR SŁOMKOWSKI - 2017-04-25 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz
PSS SPOŁEM W WADOWICACH - KARCZMA "RZYM" w Suchej Besk. - 2016-09-23 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Produkcja żywności.
RESTAURACJA DOMINIKAŃSKA Waldemar Maciejewski - 2017-06-02 - Gdańsk (pomorskie)