KUCHARZ Polańczyk oferta pracy Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Mała Gastronomia Ewa Kardasz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-09-03
Lokalizacja: Polańczyk (podkarpackie)
Pracodawca: Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Mała Gastronomia Ewa Kardasz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Równa 3, 38-610 Polańczyk, powiat: leski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Polańczyk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Solina
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 05.09.2018
Data zakończenia pracy: 30.09.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Mała Gastronomia Ewa Kardasz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Adres pracodawcy:
Równa 3, 38-610 Polańczyk, powiat: leski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leski
Gmina pracodawcy: Solina
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Polańczyk
Ulica pracodawcy: Równa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.09.2018
Oferta pracy ważna do: 30.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prowadzenie kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-02-11 - Obrzycko (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu USA TURBO CHEF.
UBEZPIECZENIA MONIKA BRESKA - 2018-04-10 - Koleczkowo (pomorskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelu
HYDROMONT OPOLE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-06-23 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
wydawanie i przygotowywanie posiłków , obsługa kasy fiskalnej
"BEMAR" BEATA CHABIBUDIN WAŁCZ - 2016-02-23 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Oferta dla osób po 30 roku życia, spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowane bądź kwalifikujące się do II profilu pomocy.Wykształcenie średnie; min. 2 lata doświadczenia; prawo jazdy kat. B; Zakres obowiązków: obsługa cateringów; pozyskiwanie nowych klientów; przygotowywanie zimnych i ciepłych zakąsek oraz obiadów; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywawanie posiłków.
Zajazd "KURPIK" Dariusz Kaczmarczyk - 2016-04-26 - Dąbrowy (warmińsko-mazurskie)
pracownik biurowy; obsługa klienta w biurze i w terenie; reprezentowanie firmy u potencjalnych klientów
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Gdynia (pomorskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, doświadczenie zawodowe co najmniej 6 m-cy, kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny, miejsce wykonywania pracy Sierpc, ul. Narutowicza 64
"CENTRUM KONFERENCYJNO-REKREACYJNE U.TOMASZEWSKA I. WIERZBICKA" SPÓŁKA CYWILNA - 2016-11-17 - Sierpc (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-01-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie kanapek typu kebab, sałatek, dań i napojów kuchni uzbeckiej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, obsługa klientów lokalu
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, koordynacja pracy w kuchni; praca w systemie zmianowym od poniedziałku do niedzieli 2 na 2 po 12 h.Oferowana umowa zlecenie na okresiw próbnym, po 3 miesiącach umowa o pracę.
IMPEL CATERING COMPANY SP Z O O SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-04-16 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Sokółka (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielna praca na stanowisku
TAMADA Sp. z o.o. - 2016-02-19 - Ozorków (łódzkie)
Samodzielne przygotowanie posiłków i ich wydawanie.Praca w systemie 12h co drugi dzień w godzinach 10:00-22:00.
ZAJAZD POD HALAMI Beata Radziak, Antoni Skoczeń s.c. - 2018-06-18 - Łabowa (małopolskie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: recepcja (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-04-26 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Umowa o pracę na czas określony. Prca dwiuzmianowa: 9:00-21:00 [2 dni pracy/2 dni wolne]. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wykształcenie średnie gastronomiczne, obsługa urządzeń kuchennych, kierowanie zespołem, uprawnienia: HCCP, POS; doświadczenie min. 5 lat; sporządzanie posiłków, układanie menu, kierowanie zespołem pracującym na kuchni; Praca w RESTAURACJI ZAŚCIANEK
KAMDEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-03 - Lublin (lubelskie)
-
KJ Szrenica Sp.z.o.o. - 2015-12-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Wg. harmonogramuPO WER
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Radom (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Miejsce pracy: ul. Wyspiańskiego 17C, Elbląg, ul. Odrodzenia 25, Elbląg. Okres zatrudnienia (od 02.07.2018-01.07.2021 r.). Czas pracy 1/2 etatu - 20 godzin tygodniowo. Godz. pracy od 10.00-14.00; 14.00-18.00; 18-22.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Łękuk Mały (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie.Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-01-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
produkcja i wydawanie dań zgodnie z recepturami. Przygotowywanbie dań kuchni gorącej. Dbałość o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Gdańsk (pomorskie)
pomoc na kuchni, samodzielne przygotowanie posiłków wg. zaleceń dietetyka
Zdrowe Pudło sc - 2017-06-13 - Garwolin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
obróbka, montaż wyrobów z drewna
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Mietel (świętokrzyskie)