KUCHARZ Poznań oferta pracy SZPITAL KLINICZNY im. H. Święcickiego UM im. Karola Marcinkowskiego
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-06-28
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SZPITAL KLINICZNY im. H. Święcickiego UM im. Karola Marcinkowskiego
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:60-335 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie w branży - wymagane
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
miejsce pracy Poznań, ul. Przybyszeskiego 49, Poznań, ul. Grunwaldzka 16/18
Nazwa pracodawcy:
SZPITAL KLINICZNY im. H. Święcickiego UM im. Karola Marcinkowskiego
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
PRZYBYSZEWSKIEGO 49, 60-335 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, list motywacyjny, świadectwo pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: zgłoszenia osobiste (7-13)
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: PRZYBYSZEWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 49
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.06.2017
Oferta pracy ważna do: 12.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie potraw; godziny pracy 10.00-18.00
RESTAURACJA "DA FRANCO" KRZYSZTOF FARYNA - 2017-09-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Radomsko (łódzkie)
Wyrób pizzy, przygotowywanie posiłków. Wymagane doświadczenie w zawodzie min. 3 miesiące. Tel. 725 192 361 Żaneta Matkowska
Matkowska Żaneta BISTRO GOOD TIME - 2017-12-11 - Krzeszyce (lubuskie)
jw.
Zespół Małych Form Opieki i Wychowania "Chata" - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem z wykorzystaniem pełnej ilości przydzielonych art. spożywczych,
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Kobylanka (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Prace murarskie na terenie Małopolski.
Pacut Ryszard Firma Handlowo - Usługowa PROF-BUD - 2018-07-04 - Leńcze (małopolskie)
przygotowywanie potraw według karty menu
STOWARZYSZENIE DZIENNIKARZY POLSKICH DOM PRACY TWÓRCZEJ W KAZIMIERZU DOLNYM - 2018-03-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
nanoszenie powłok lakierniczych pompą lakierniczą
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Miejsce pracy: Hotel Senator Zbąszyń.
Zakłady Mięsne "SOBKOWIAK Ireneusz Sobkowiak - 2016-03-10 - Zbąszyń (wielkopolskie)
pranie tapicerki, polerowanie lakieru
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Artur Zieliński - 2016-06-02 - Stary Bostów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, pizz, sałatek, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do piątku w systemie: 2 dni pracy/2 dni wolne.
MOKKA S.C. MARCIN SIKORA, PAULINA SIEROTA - 2016-09-23 - Pruszków (mazowieckie)
Szef Kuchni będzie odpowiedzialny z nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych potraw, zamawiane towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałową.
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2015-11-27 - Strzyżów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zimnych oraz gorącychw restauracji hotelowej, , przygotowywanie autorskiego sezonowego menuoptymalizacja food-cost listy zakupów
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ
PHU MASTERCLEAN RADOSŁAW ŁOŚ - KOROBCZAK - 2016-05-23 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, znajomość kuchni polskiej, przygfotowywanie potraw i przystawek na imprezy okolicznościowe
RESTAURACJA PRIMAGOR -WŁODZIMIERZ GÓRECKI - 2016-02-09 - Szydłowiec (mazowieckie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-01-09 - Katowice (śląskie)
Obsługa klientów, wystawianie faktur, sprzedaż usług firmy
TPnets.com Sp zo.o. - 2017-07-05 - Łódź (łódzkie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-08-07 - Zgierz (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z umowa
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Byczyna (opolskie)
przygotowywanie surowców do produkcji sporządzanie dań obiadowych, sałatek, makaronów przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe
"PROMO" ANDRZEJ RZESZUTEK - 2016-02-09 - Kłodzko (dolnośląskie)
Kucharzprzygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Jarosław (podkarpackie)
spawanie elementów konstrukcyjnych ze stali, metali nieżelaznych (poręcze, balustrady, okucia meblowe itp)
KLADAKOR DAMIAN BLASZKE - 2017-03-16 - Słonawy (wielkopolskie)
Praca w zawodzie kucharza (wg grafiku, zmiany 8-12 godzinne).
ROBERT BURSA SIGMA INVESTMENT - 2017-07-25 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU "POSTĘP" Sp. z o.o. - 2017-07-12 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
FOOD INDUSTRY sp. z o.o. sp.k. - 2016-05-19 - Września (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Częstochowa (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KLIENTÓW. PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ. KOORDYNACJA ZAMÓWIEŃ SUROWCÓW OD DOSTAWCÓW DO PRODUKCJI POTRAW.TŁUMACZENIE RECEPTUR.
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Łódź (łódzkie)