KUCHARZ/KUCHARKA Kraków oferta pracy ROBERT BURSA SIGMA INVESTMENT
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: 13 - 17 PLN
Zakres obowiązków: Praca w zawodzie kucharza (wg grafiku, zmiany 8-12 godzinne).
Data publikacji: 2017-07-25
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: ROBERT BURSA SIGMA INVESTMENT
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:31-804 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w zawodzie kucharza (wg grafiku, zmiany 8-12 godzinne).
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 13 - 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 13-17 zł/h brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 25.07.2017
Oferta pracy ważna do: 25.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 25.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 25.07.2017
Podobne oferty pracy
sporządzanie różnego rodzaju potraw, cist, deserów. Zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, obsługa różnych sprzętów kuchennych w tym pieców konwekcyjnych
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Dąbki (zachodniopomorskie)
-Wykonywanie remontu bloku,-Praca na terenie Tczewa,-Kontakt telefoniczny 608-102-885
MARIAN RACHECKI, Zakład Remontowo-Budowlany "HOMAR-BUD" - 2016-12-28 - Tczew (pomorskie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałość o czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie około 140 h w m-cuPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
1) Zapoznanie się z przepisami stosowanymi przez jednostkę organizacyjną, 2) Zapoznanie się z zakresem działalnościkomórki organizacyjnej, 3) Obserwacja i pomoc w czynnościach należących do bieżących zadań komórki organizacyjnej,4) Zapoznanie się z zasadami obiegu dokumentów, 5) Pomoc przy archiwizacji dokumentów, 6) udział w inspekcjach flagi.
Urząd Morski w Szczecinie - 2018-07-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA "G R E M E D " MĘDRYK GRZEGORZ - 2017-01-26 - Wiesiółka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, tradycyjnych wyrobów, ciast.
SAASS Spoółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością w Zamościu - 2016-12-21 - Zamość (lubelskie)
wg stanowiska
BAR MLECZNY EWELINA ZMACZYŃSKA - 2016-07-22 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji pracowniczej.
COMPASS GROUP POLAND SP. Z O.O. - 2017-06-08 - Świdnica (dolnośląskie)
Zgodnie z zakresem czynnosci
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Zalipie (małopolskie)
RZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PRACA W KUCHNI.
BAR-SMAK PODLASKI Piotr Tyszka - 2016-03-21 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni zimnej i ciepłej, produkcja kanapek i przekąsek, wydawanie posiłków, przekąsek.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-21 - Zagórze (mazowieckie)
sporządzanie posiłków w zależności od potrzeb
MARKET ABC S.J. Bożena Piekarz, Władysław Piekarz - 2017-07-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie bufetów i dań z karty
B5 Sp. z o.o. ŁAZIENKI II Resort Medical&SPA - 2017-04-12 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta w lokalu, dowóz posiłków do klienta
PHU S.C. JULITA GRZELAK, PRZEMYSŁAW GRZELAK - 2018-02-22 - Śmigiel (wielkopolskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-09-15 - Czarna (łódzkie)
przygotowywanie typowych potraw indyjskich wg. indyjskich receptur
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Pabianice (łódzkie)
Praca przy rozbiorze zywca wieprzowego i wołowego.
Zakład Mięsny MOŚCIBRODY Spółka z o.o. - 2015-11-25 - Mościbrody (mazowieckie)
umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-12-21 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami BIOWAY, dbałość o czystość w lokalu oraz znajdującego się w nim sprzętu, przestrzeganie przepisów BHP.
BIOWAY Sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie dań obiadowych i pizzy
LOKAL GASTRONOMICZNY "LAWENDOWY STRYCH" Jerzy Skrzypek - 2018-06-19 - Pawłowice (śląskie)
WSPÓLPRACA Z ZESPOŁEM OPIEKUŃCZO-TEREPAUTYCZNYM,POMOC MIESZKAŃCÓW W CODZIENNYCH CZYNNOŚCIACH ŻYCIOWYCH.DBANIE O ESTET.WYGLĄD MIESZKAŃCÓW.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Szczawno (lubuskie)
pomoz w przygotowywaniu dań, wydawniu klientowi,
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-03-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, USTALENIE KARTY DAŃ, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI, WYBÓR SPRZĘTÓW DO PRZYGOTOWANIA DAŃ.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ NEGOCJACJI Z KLIENTEM, KOMUNIKATYWNOŚĆ, WIELOZADANIOWOŚĆ, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, KOMPONOWANIE KARTY DAŃ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE POWYŻEJ 3 LAT, BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO.PRACA W GODZINACH 12.00 - 16.00, RÓWNIEŻ W WOLNE DNI.
kontakt przez PUP - 2019-04-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków- przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków- właściwe porcjowanie z normami żywieniowymi- udział w układaniu jadłospisu- prowadzenie magazynu podręcznego
Przedszkole Miejskie nr 105 w Łodzi - 2018-08-14 - Łódź (łódzkie)
obsługa kasy fiskalnej,i przygotowywanie kanapek i deserów. - zatrudnienie może być : na pełeny wymiar, 1/2 etatu i 3/4 etatu - w zależności od możłiwości pracownika.
Firma Usługowo-Handlowa Borowy Marek - 2017-09-21 - Świdnica (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej, podstawowa znajomość potraw kuchni azjatyckiej, przygotowanie z surowca dań i pomoc kucharzowi
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Fryzjer - Strzyżenie, farbowanie. upięcia włosów. II zmiany
Salon Fryzur "BLUE" Justyna Orzechowska - 2018-07-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)