KUCHARZ Strzyżów oferta pracy Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Szef Kuchni będzie odpowiedzialny z nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych potraw, zamawiane towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałową.
Data publikacji: 2015-11-27
Lokalizacja: Strzyżów (podkarpackie)
Pracodawca: Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 3, 38-100 Strzyżów, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Szef Kuchni będzie odpowiedzialny z nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych potraw, zamawiane towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałową.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Strzyżów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: strzyżowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Strzyżów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
Adres pracodawcy:
Rynek 3, 38-100 Strzyżów, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: strzyżowski
Gmina pracodawcy: Strzyżów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Strzyżów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.11.2015
Data dodania oferty pracy: 13.11.2015
Oferta pracy ważna do: 15.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań zimnych i gorących
A & R ROBERT WIERUCKI - 2017-09-20 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotwywanie potraw, sałatek, pizzy, serwowanie dań, zaopatrzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Tarnów (małopolskie)
praca w orientalnej kuchni, przyrzadzanie potraw bengalskich zgodnie z oryginalnymi recepturami
SUMATOR AG. PRACY SP. Z O.O. - 2018-02-21 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, odbiór zamówień,serwowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
LJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-10 - Rzeszów (podkarpackie)
staż pracy min. 1 rok, książeczka sanepid, przygotowywanie posiłku według standardów panujących na kuchni,
OBIADEK Marcin Okła - 2016-08-23 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni indyjskiej, sporządzanie w języku hindi lub punjabi list potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzanych bezpośrednio z zagranicy, stały kontakt z obcojęzycznym zarządem
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Józefosław (mazowieckie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Zagórz (podkarpackie)
obsługa klientów sklepu
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Augustów (podlaskie)
* Opieka Klienta Biznesowego.* Sprzedaż wizytówek internetowych.
4kprojekt Sp. z o.o. - 2016-12-01 - Bierzglinek (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Choszczno (zachodniopomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku, zarządzanie grupą ludzi.praca w godzinach:7:00 - 15:00, 15:00 - 23:00
P.H.U "DYNAMICO" Elżbieta Tereszczyk - 2016-03-17 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Łukom (wielkopolskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-10-06 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Puławy (lubelskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych - 2017-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ, DOPRAWIANIE
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz-sprzedawca
Bożena Lachowicz GASTRO-SERVICE - 2017-09-14 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie sali do obsługi kelnerskiej, serwowanie potraw i napojów, doradzanie konsumentowi.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Wola Uhruska (lubelskie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-08-23 - Białystok (podlaskie)
kucharz
SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Lubin (dolnośląskie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZĄDZANIE DESERÓW, CIAST I PRZETWORÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTAW WG. RECEPTURY, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie i wydawanie posiłków
SZYK 2000 TADEUSZ PIETRZKO - 2017-03-16 - Bielsko-Biała (śląskie)
sporządzanie kebabów
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Gorlice (małopolskie)
Sporządzanie potraw, ciast, napoi, deserów, wyrobów garmażeryjnych. Obróbka termiczna w piecu kuchennym, grilu i kuchence mikrofalowej. Obsługa urządzeń kuchennych w celu przygotowania potraw. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. 8-23.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Gąbin (mazowieckie)
Praca w kuchni : żywienie zbiorowe. Praca jednozmianowa: 6:00-14:00 od poniedziallu do piątku, wg grafiku sobota, niedziela. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Proponowany okres zatrudnienie: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Dbanie o porządek i higienę pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2018-09-05 - Jachranka (mazowieckie)
x
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Exclusive" Michał Sajewicz - 2018-05-09 - Białystok (podlaskie)