KUCHARZ Bia艂ystok oferta pracy ANATOL TIMOSZUK Hotel Le艣ny
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽100 - 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
Data publikacji: 2018-08-23
Lokalizacja: Bia艂ystok (podlaskie)
Pracodawca: ANATOL TIMOSZUK Hotel Le艣ny
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Al. Jana Paw艂a II 77, 15-703 Bia艂ystok, powiat: m. Bia艂ystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽100 - 3聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
wysoko艣膰 wynagrodzenia uzale偶niona od umiej臋tno艣ci
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂ystok
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bia艂ystok
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂ystok
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽100 - 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.08.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: ANATOL TIMOSZUK Hotel Le艣ny
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Adres pracodawcy:
Al. Jana Paw艂a II 77, 15-703 Bia艂ystok, powiat: m. Bia艂ystok, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Bia艂ystok
Gmina pracodawcy: Bia艂ystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bia艂ystok
Ulica pracodawcy: Al. Jana Paw艂a II
Numer budynku pracodawcy: 77
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: dzia艂alno艣膰 gastronomiczna.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 21.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Szyce (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 proces贸w technologicznych, dbanie o wysoki standard i jako艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy i maszyn.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2018-01-24 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie polskich da艅
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODO艁A GRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-08-08 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Projektowanie konstrukcji budynk贸w mieszkalnych jednorodzinnych jak i wielorodzinnych, obiekt贸w uzytecznosci publicznej, us艂ugowych.
Pracownia Projektowa "Attyka" Piotr K臋dzierski - 2017-05-17 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
- obr贸bka konstrukcji aluminiowych zgodnie z dokumentacj膮 techniczn膮,- obs艂uga centr obr贸bczych CNC,- odczytywanie rysunku technicznego,- bie偶膮ca kontrola wykonywanych prac,
kontakt przez OHP - 2017-10-26 - Golesz贸w (艣l膮skie)
gotowanie - kuchnia polska
TELECATERING S.C. S.OGIERMAN K.BROL - 2016-09-06 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wg menu na dany dzie艅.
艢R脫DMIE艢CIE OSKAR KUBICKI (wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej) - 2017-08-02 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy oraz innych potraw; wypiekanie pizzy; dbanie o porz膮dek i wizerunek firmy; przygotowywanie p贸艂produkt贸w; przygotowywanie drewna do wypieku.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - 艁omianki (mazowieckie)
Przygotwanie posi艂k贸w wed艂ug receptur, dbanie o czysto艣膰, dbanie o gospodark臋 magazynow膮
Karolina Dobroli艅ska - 2016-07-21 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni nepalskiej oraz indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw, przygotowywanie potraw i napojow wg regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Piaseczno (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie da艅 kuchni restauracyjnej i barowej, obr贸bka i przygotowywanie mi臋sa, sprawianie i filetowanie ryb
Bar "Bosma艅ski" Tomasz Korba - 2017-12-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chylice-P贸lko (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw z karty da艅I zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Wark膮"
FUZJA sp z o.o. - 2017-02-03 - Mielec (podkarpackie)
Kierowanie pracy kuchni
Dom Wczas贸w Dzieci臋cych 艢wierad贸w Zdr贸j - 2017-01-20 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅
O艣rodek Wczasowy "Ja藕d偶贸wki" Danuta Gerczak - 2017-03-03 - Ja偶d偶贸wki (warmi艅sko-mazurskie)
Przestrzeganie przepis贸w HACCP i sanitarnych, gotowanie. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-18, 8-18, 8-20 w Ko艂obrzegu, praca r贸wnie偶 w weekendy.
Centrum Zdrowia i Wypoczynku "IKAR" Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
pakowanie makaronu
ANIMAK-KOPCZA S.C. J. E. Kopcza - 2016-05-13 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
SPRZ膭TANIE SALONU MEBLOWEGO BRW 5H DZIENNIE, PRACA R脫WNIE呕 W DNI WOLNE, GODZINY DO USTALENIA, ODKURZANIE WYK艁ADZIN, TOALETY, KURZE
ARMA SP Z O.O. - 2017-03-22 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz - szef kuchni, kuchnia polska i w艂oska.
Rados艂aw Hugeth - 2018-01-05 - Osiecznica (dolno艣l膮skie)
Zadania:przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami,zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy,wsp贸艂prac臋 z pozosta艂ym personelem hotelu.
Spa Hotel Splendor **** - 2016-02-29 - Siedliska (podkarpackie)
Kucharz/kucharka
EURO-HOTEL-RESTAURACJA J贸zef Korzeb - 2017-01-02 - Bia艂e B艂ota (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SADKOWO Sp贸艂ka z o.o. "WOJCIECHY" - 2017-05-05 - Bieniasze (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie da艅, g艂贸wnie kuchnia 艣l膮ska
KAPEK ANDRZEJ US艁UGI TRANSPORTOWE HANDEL OPA艁EM NAPRAWA SAMOCHOD脫W ODZYSK ODPAD脫W ORGANIZACJA IMPREZ "POD Z艁OTYM PROSIAKIEM - 2018-07-18 - Kamieniec (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie da艅 dla go艣ci hotelowych.
SADOWA Sp. z o.o. - 2016-04-27 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomo艣ci膮 kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Ko艣cielisko (ma艂opolskie)
przew贸z os贸b busami i autobusami
LINEA TRANS Sp. z o.o. - 2017-08-09 - Cieszyn (艣l膮skie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 3000 - 3500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do jednego miesi膮ca. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-19:00 + soboty i niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne: Kucharz. Mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: praca.katowice01 (at) gmail.com
AGATA ZDZIEBKO MIXER - 2018-03-08 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Iwona Mate艅ka MiW Us艂ugi Handlowe - 2016-09-05 - 艁uk贸w (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Kontakt tel. 512 328 835
Firma Handlowo-Us艂ugowa - Janina B膮k - Bilcza ul. Szkolna 1 26-026 Morawica - 2016-02-11 - Bilcza (艣wi臋tokrzyskie)