KUCHARZ Siemianowice 艢l膮skie oferta pracy TELECATERING S.C. S.OGIERMAN K.BROL
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: gotowanie - kuchnia polska
Data publikacji: 2016-09-06
Lokalizacja: Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Pracodawca: TELECATERING S.C. S.OGIERMAN K.BROL
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:41-100 Siemianowice 艢l膮skie, powiat: m. Siemianowice 艢l膮skie, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: gotowanie - kuchnia polska
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
wynagrodzenie uzaleznione od kwalifikacji i umiejetno艣ci pracownikaPraca w godzinach od 12.00 (grafik ustalony na miejscu)Praca od pi膮tku do niedzielikontakt tylko telefoniczny
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Siemianowice 艢l膮skie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Siemianowice 艢l膮skie
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Siemianowice 艢l膮skie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.09.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: do艣wiadczenie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomo艣膰 kuchni polskiej
Nazwa pracodawcy: TELECATERING S.C. S.OGIERMAN K.BROL
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy w Siemianowicach 艢l膮skich
Adres pracodawcy:
41-100 Siemianowice 艢l膮skie, powiat: m. Siemianowice 艢l膮skie, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: 601 485 991, Godziny : 601 485 991
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Siemianowice 艢l膮skie
Gmina pracodawcy: Siemianowice 艢l膮skie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Siemianowice 艢l膮skie
Adres strony pracodawcy: www.telecatering.pl
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie 偶ywno艣ci dla odbiorc贸w zewn臋trznych (katering)
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy w Siemianowicach 艢l膮skich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 06.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w.
CATERMED SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-18 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej z mi臋sa, ryb, ry偶u, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
pomoc w przygotowaniu kebaba
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Sztum (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
O艣rodek Charytatywny Caritas Diecezji koszali艅sko - ko艂obrzeskiej St. Liborius - 2017-05-19 - Ostrowiec (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W NA MIEJSCU I NA WYNOS
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
Utrzymanie czysto艣ci administracyjnych ci膮g贸w komunikacyjnych i powierzchni p艂askich, klatek schodowych, wind, pmieszcze艅 administracyjnych, w臋z艂贸w sanitarnych, transport odpad贸w.Dwie zmiany, ruch ci膮g艂y, pe艂ny wymiar czasu pracy. Umowa o prac臋 z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia na czas nieokre艣lony.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
prowadzenie biura oraz obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (Sanatorium)
Przedsi臋biorstwo Sanatoryjno-Turystyczne Stomil Sp贸艂ka z o.o. - 2017-12-14 - Ryman贸w-Zdr贸j (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
O艢RODEK WYPOCZYNKOWY HENRYK IURSZULA SOSZKO Henryk Soszko - 2018-02-13 - Drzewicz (pomorskie)
- przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Bytom (艣l膮skie)
sporzadzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Cybinka (lubuskie)
Wykonywanie bada艅 technicznych pojazd贸w.
EURO-SERVICE Marzena Maciorowska - 2017-04-27 - Grajewo (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tczew (pomorskie)
sprz膮dzanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 kuchni, mycie garnk贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Praca wg standard贸w sieci, przygotowanie potraw wg standard贸w, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porz膮dek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia na stanowisku, samodzielno艣膰, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-08-31 - Rumia (pomorskie)
Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek miejsca pracy, przygototwanie miejsca pracy oraz potraw, kontakt z klientami.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (g艂贸wnie kurczak z ro偶na), obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, sprzeda偶 bezpo艣rednia (napoje, sur贸wki). Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku. Umowa zlecenie - od zaraz na okres 3 m-cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia, w godz. ok. 10.00 - 16.00/17.00.
FIRMA HANDLOWO- US艁UGOWA "G R E M E D " M臉DRYK GRZEGORZ - 2016-09-01 - Pi艂a (wielkopolskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Niemodlin (opolskie)
MO呕LIWO艢膯 ZAKWATEROWANIA W PENSJONACIE- zaanga偶owanie i pasja do gotowania- znajomo艣ci nowych trend贸w w gastronomii- pracowito艣ci, odpowiedzialno艣ci, dyspozycyjno艣ci oraz bardzo dobra organizacja w pracy
Posejdon s.c. - 2018-03-02 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw z zakresu tradycyjnej kuchni korea艅skiej i japo艅skiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i p贸艂produkty do przyrz膮dzanych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga kuchenna w sto艂贸wce szkolnej. Wynagrodzenie na okresie pr贸bnym 2000 z艂 brutto. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 7-15. Mile widziana osoba niepe艂nosprawna.
ANDRZEJ 呕UGAJ FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA "SOKRATES" - 2017-11-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWANIE DA艃 KUCHNI WIETNAMSKIEJ POD NADZOREM WIETNAMSKIEGO SZEFA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
"A. M. TRADE" Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaleceniami dietetyka.- Wynagrodzenie: od 2700 z艂/brutto - do uzgodnienia. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty: 7:00-15:00. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane -> mo偶e by膰 absolwent szko艂y gastronomicznej. Wymagana umiej臋tno艣膰 gotowania. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 664-940-152) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Mieczys艂awa Kar艂owicza 10, 40-145 Katowice) lub e-mail: gkopcinski (at) gmail.com
Grzegorz Kopci艅ski FRESH DIET - 2016-06-01 - Katowice (艣l膮skie)
Prowadzenie pojazdu, za艂adunek, roz艂adunek oraz nadz贸r nad towarem, czynno艣ci spedycyjne, prace podejmowane w celu zapewnienia bezpiecze艅stwa os贸b, pojazdu i rzeczy, utrzymanie pojazdu w czysto艣ci.
PROWOOL Sp. z o.o. - 2018-07-23 - Ruszkowo (mazowieckie)
terminowe, jako艣ciowe i smakowe przygotowanie posi艂k贸w oraz ich wydawanie osobom uprawnionym.Praca w godzinach 5-13, 13-21
22 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Olsztynie - 2018-08-28 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Produkcja pizzy, przygotowanie makaron贸w, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 kuchni regionalnej i europejskiej wsp贸艂pracuj膮c bezpo艣rednio z szefem kuchni, niezale偶na organizacja proces贸w roboczych w kuchni. Zapewnienie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-11-14 - Niemcy (Niemcy)
*robienie ciasta do pierog贸w,farszu oraz ich lepienieKucharz-praca na g艂贸wnej kuchni,przygotowywanie potraw,koordynowanie pracy w kuchni,delegowanie zada艅Pomoc kuchenna-przygotowywanie sur贸wek,sa艂at,nale艣nik贸w,zmywanie naczy艅 i obieranie warzyw
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODO艁AGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-01 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)