KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej z mi臋sa, ryb, ry偶u, warzyw i innych.
Data publikacji: 2016-11-03
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej z mi臋sa, ryb, ry偶u, warzyw i innych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 4)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, specjalno艣膰: kuchnia wietnamska, przyrz膮dzanie potraw w woku, sta偶 pracy: 4 lata na podobnym stanowisku, umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 w worku
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 25.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prowadzenie zaj臋膰 dydaktycznych, prowadzenie dziennika, organizacja uroczysto艣ci przedszkolnych, odpowiedzialno艣膰 za bezpiecze艅stwo dzieci
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni chi艅skiej, azjatyckiej - tak偶e kateringu. Porozumiewanie si臋 w j臋zyku chi艅skim z personelem. Praca w godz. 12- 20.
LIU YUEHONG - 2016-12-22 - Sopot (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫WWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE KIERUNKOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, DO艢WIADCZENIE W PRACY W HOTELACH
Pazim Sp. z o.o. - 2018-09-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prowadzneie kuchni. Przygotowywanie da艅 艣niadaniowych, obiadowych oraz kolacji. Praca co drugi dzie艅 w godz. 7:00-19:00, umowa na czas okre艣lony.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 gor膮cych i zimnych, pieczenie ciast, pizzy.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala. Mycie w myjni tlenowej. Serwowanie posi艂k贸w na ta艣moci膮gu wydawczym.
Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Szpital Zachodni im. Jana Paw艂a II - 2018-08-24 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
wymagane s膮 umiej臋tno艣ci 艣lusarskie
ZBIORNIKI POWOLNY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-19 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w sma偶alni ryb
GastroFish Bartosz Kierski - 2016-07-11 - Dobiegniewo (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2019-03-11 - P艂ock (mazowieckie)
nadz贸r nad prawid艂ow膮 realizacj膮 proces贸w magazynowych, wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami w firmie, planowanie i nadz贸r nad stanami magazynowymi, kontakt telefoniczny 516179969 lub e-mail: praca (at) indrol.pl z dopiskiem nr ref. 18/09 RKM, pracodawca wymaga min. 2 lat do艣wiadczenia zawodowego na podobnym stanowisku
INDROL SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2018-09-14 - Rostarzewo (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga programu, przyjmowanie towaru do Dzia艂u Farmacji Szpitalnej, wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami sp贸艂ki. I zmiana 7-15 pn-ptPraca w Centrum Kardiologiczno Angiologicznym w Sztumieul. Miko艂aj Reja 12, 82-400 Sztum
American Heart of Poland Sp. A. - 2015-11-19 - Sztum (pomorskie)
Przygotowanie potraw tajskich, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP, przyjmowanie i sk艂adanie zam贸wie艅. Wymagania: znajomo艣膰 kuchni tajskiej, punktualno艣膰, uczciwo艣膰.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Reda (pomorskie)
kucharz
BARBAROSA Dariusz Wolak - 2016-02-16 - Grabinek (warmi艅sko-mazurskie)
Do podstawowego zakresu zada艅 pracownika na tym stanowisku nale偶e膰 b臋dzie: przeprowadzanie identyfikacji potrzeb, diagnozy mo偶liwo艣ci leczenia psychiatrycznego pacjenta, opracowywanie indywidualnego programu leczenia pacjenta we wsp贸艂pracy z samym pacjentem i pozosta艂ym zespo艂em merytorycznym hostelu, wspieranie mieszka艅c贸w hostelu w zakresie realizacji planu leczenia, realizacja zaj臋膰 edukacyjnych, w tym warsztatowych, wg opracowanych dla danej osoby/grupy os贸b konspekt贸w, prowadzenie dokumentacji pacjent贸w wg ustalonych dla hostelu procedur, wspieranie i mentoring dla pozosta艂ego personelu merytorycznego hostelu w zakresie prowadzonej rehabilitacji i terapii mieszka艅c贸w, w tym - ich readaptacji spo艂ecznej i aktywizacji zawodowej.
Towarzystwo Przyjaci贸艂 Niepe艂nosprawnych - 2018-12-12 - Grotniki (艂贸dzkie)
przygotowanie, podawanie potraw kuchni indyjskiej
Rajenthiran Thirukumaran - 2016-09-19 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowanie i serwowanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej. Wymagane d艣wiadczenie przy przygotowaniu posi艂k贸w kuchni tureckiej
PHU PAWE艁 呕UKOWSKI - 2016-04-29 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W
P.H.U. Qsi Magdalena Kaliszewska - 2018-01-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie potraw dla go艣ci hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Dych贸w (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - 艁osice (mazowieckie)
sporz膮dzanie potraw, wydawanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w profilaktycznych.
CZARNOCKA ALICJA DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA - 2018-11-22 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
zgodny z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Obs艂uga go艣ci Zajazdu Wiking
Jard Dziemian i Wsp贸lnicy Sp贸艂ka Jawna - 2018-12-07 - Wasilk贸w (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej, turyst贸w, oraz na imprezy okoliczno艣ciowe. Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami.Dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produk贸w do przygotowywania posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania,odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarno - higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w. Nadz贸r nad uk艂adaniem jad艂ospis贸w i przestrzeganie ich, rozliczanie ilo艣ciowe produk贸w do produkcji posi艂k贸w, przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO - 2017-07-04 - Krzy偶ewo (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2017-02-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie sa艂atek, gyros贸w, spagetti, itp. Praca w godz. 11.00-23.00.
PIZZERIA ITALIANA s.c. Tomasz Pawelec, S艂awomir Je偶owski - 2015-12-01 - Zabrze (艣l膮skie)