KUCHARZ P艂ock oferta pracy Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw w kuchni.
Data publikacji: 2019-03-11
Lokalizacja: P艂ock (mazowieckie)
Pracodawca: Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:09-400 P艂ock, powiat: m. P艂ock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnieniapraca w godz. 10-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂ock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. P艂ock
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂ock
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: mile widziane do艣wiadczenie
Nazwa pracodawcy:
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w P艂ocku
Adres pracodawcy:
09-400 P艂ock, powiat: m. P艂ock, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. P艂ock
Gmina pracodawcy: P艂ock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: P艂ock
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w P艂ocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 10.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - K艂odawa (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk
SWANTEWIT El偶bieta Kruszy艅ska - 2018-05-08 - Tujsk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelu z menu i na zam贸wienia indywidualne.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-10-24 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, np. barszcz, pampuchy, pielmieni, placki. Praca od poniedzia艂ku do soboty, 60 godzin pracy w mieis膮cu, 2-3 godziny pracy dziennie, lokal otwarty w godzinach 12:00-22:00;P贸藕niej mozliwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋;Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. LegnickaOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Radom (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-07-03 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ,KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2017-07-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Tumidaj (艂贸dzkie)
- przygotowywanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymog贸w sanitarnych - dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan sanitarny miejsca pracy- ci膮g艂e podnoszenie swoich kwalifikacji- dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i sanitarny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych- udzia艂 w bie偶膮cych i okresowych pracach porz膮dkowych- dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw
MIK Ma艂gorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi I艂awa - 2016-03-30 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowanie sali konsumpcyjnej, obs艂uga konsument贸w, udzielanie informacji dot. jad艂ospis贸w, doradzanie odpowiedniego asortymentu potraw i napoj贸w. Przyjmowanie oraz rejestrowanie zam贸wie艅, serwowanie potraw, sprz膮tanie ze sto艂贸w. Inkasowanie nale偶no艣ci rozliczanie z pobranych potraw, napoj贸w i dziennego utargu. Utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy. - Praca w HOTELU NOVOTEL po uprzednim kontakcie na ul. Ro藕dzie艅skiego 91 (Katowice).- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu. Mile widziane aktualne badania lekarskie (mog膮 by膰 z poprzedniej pracy). Wymagana przy podj臋ciu pracy za艣wiadczenie o niekaralno艣ci.
DC SYSTEM "COMPANY" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-06-06 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w 偶艂obku oraz ewentualnych innych zamawianych posi艂k贸w. Zmywanie i sprz膮tanie po wykonanej pracy. Wydawanie posi艂k贸w, ewentualnie pakowanie.
kontakt przez PUP - 2015-11-19 - Zakr臋t (mazowieckie)
realizacja zam贸wie艅, zamawianie towaru i przygotowywanie potraw; praca dwuzmianowa w godzinach 10:00-18:00 i 14:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Pi艂a (wielkopolskie)
-
O艢RODEK WCZASOWY ALGA W MRZE呕YNIE - 2017-01-05 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: Przygotowywanie posi艂k贸w dla klienta indywidualnego i zbiorowego; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe, mile widziane do艣wiadczenie, wiedza z zakresu kuchni 艣l膮skiej i polskiego
Zajazd "TYTAN" Adam Mika Kochanowice - 2016-05-05 - Kochanowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg ustalonego jad艂ospisudystrybucja posi艂k贸w
Catermed S.A, Krak贸w - 2018-08-17 - Siemiatycze (podlaskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2017-09-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
gotowanie posi艂k贸w do restauracji, na sympozja, konferencje, szkolenia
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Radomsko (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiej臋tno艣ci: wykonywanie potraw kuchni arabskiej/syryjskiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 orientalnych, potraw kuchni arabskiej/syryjskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Gliczar贸w Dolny (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
JUSTAN S.C. - 2018-08-10 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Parczew (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w systemie zbiorowym.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
praca w recepcji
FALA PARK SP. Z O.O. - 2016-09-06 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. karty da艅.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-01-12 - Zamo艣膰 (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w Ustce; praca w godz.7.00-19.00, co drugi dzie艅 po 12h;
Ankris Phu Zpchr Andrzej Kurzak - 2018-04-19 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdro偶onego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ - 2018-03-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
- praca w kuchni
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2015-11-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie ciep艂ych da艅 na wynos. Przygotowywanie potraw garma偶eryjnych na wynos. Praca na kuchni.- Wynagrodzenie: 2200 - 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo umowa na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 13:00-21:00. Praca r贸wnie偶 w soboty, niedziele - wg grafiku. Wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie w pracy na kuchni. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty (ul. Opolska 22, 40-081 Katowice) z CV w godzinach: 08:00-16:00.
CETRA INVEST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-08-18 - Katowice (艣l膮skie)