KUCHARZ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni : żywienie zbiorowe. Praca jednozmianowa: 6:00-14:00 od poniedziallu do piątku, wg grafiku sobota, niedziela. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Proponowany okres zatrudnienie: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
Data publikacji: 2018-06-26
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni : żywienie zbiorowe. Praca jednozmianowa: 6:00-14:00 od poniedziallu do piątku, wg grafiku sobota, niedziela. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Proponowany okres zatrudnienie: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodow, średnie każde; staż pracy 2 lata w zawodzie, specjalnosć: żywienie zbiorowe, mile widziana książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.06.2018
Oferta pracy ważna do: 18.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
Jednostka Wojskowa 4191 - 2017-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni khmerskiej z oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2016-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.12-16/17-21, praca na 1/2 etatu,Podwyżka po okresie próbnym.
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-07-08 - Opole (opolskie)
• dobór i sprzedaż części do samochodów ciężarowych,• dobór i sprzedaż akcesoriów,• pozyskiwanie nowych klientów.
Suder plus sp. z o.o. - 2016-04-19 - Sochaczew (mazowieckie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-22.
F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2017-08-18 - Staroźreby (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, sporzadzanie zamówień i receptur, właściwe przechowywanie produktów, przestrzeganie zasad BHP, wymogów sanitarnych, HACCP
Restauracja Kresowa Tatiana Otwinowska - 2017-02-22 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków dla placówek oświatowych
FHU "MIXLINE" Maciej Świstek - 2016-12-09 - Sosnowiec (śląskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Stary Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kobylanka (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-01-22 - Starachowice (świętokrzyskie)
aktywna obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
JOBMAN GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-26 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dostaraczanie posiłków do klienta
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca na sezon. Pomoc kucharzom w trakcie Gladmat Food Festival oraz zastępstwa w czasie urlopów.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 4 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
doświadczenie w pracy w zawodzie kucharza,pasja do gotowania,dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,kreatywność i pomysłowość, bardzo dobra organizacja pracy własnej, umiejętność pracy w zespole,dyspozycyjność (praca w systemie zmianowym i w weekendy), wysoka kultura osobista,odpowiedzialność, innowacyjność,znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem, mile widziane wykształcenie gastronomiczne.Wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia. Ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-10-07 - Strzelinko (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości artykułów spożywczych. Planowanie jadłospisu, dbanie o asortyment, kreowanie oferty posiłków, udoskonalanie menu.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
Kuchnia polska, umiejetność pracy w kuchni otwartej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Nowy Targ (małopolskie)
Prowadzenie negocjacji z kontrachentami pochodzenia wietnamskiego. Przygotowywanie dań, menu wg przepisów kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Karczew (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Złotów (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 7:30-15:30. Wymagane doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku. Mile widziana znajomość zasad systemu HACCP. Wymagana umiejętność przekazywania wiedzy. Osoba dyskretna. Umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu.
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2017-08-14 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie , gotowanie potraw kuchni tureckiej.
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2018-09-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością i świeżością zamawianej żywności i produktów, rozdzielanie zadań podczas pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Rozwożenie wyrobów cukierniczych do odbiorców samochodem dostawczym na terenie Trójmiasta
Cukiernia STEFANKA Aleksy i Michał Nowak - 2016-10-25 - Gdańsk (pomorskie)
-utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,-przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,-dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowaywanych posiłków-przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,-wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez menadźera,-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrzynych.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-05-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw z zakresu kuchni wietnamskiej, orientalnej, robienie zakupów w hurtowniach
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Łuków (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-04-10 - Tuszyn (łódzkie)
kompleksowa obsługa Klienta według standardów firmy
realizacje planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w załadunku towaru
Media Expert - 2015-12-07 - Poznań (wielkopolskie)