KUCHARZ Kraków oferta pracy "HAPPY DIET" SPÓŁKA JAWNA A. WRÓBEL, A. GRELA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przygotowywanie potraw i dań, estetyczna i prawidłowa ich prezentacja, przestrzeganie norm, dbałość o jakość wykonywanej pracy
Data publikacji: 2017-03-29
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: "HAPPY DIET" SPÓŁKA JAWNA A. WRÓBEL, A. GRELA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mogilska 123/70, 31-571 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przygotowywanie potraw i dań, estetyczna i prawidłowa ich prezentacja, przestrzeganie norm, dbałość o jakość wykonywanej pracy
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 13 zł /h netto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpoczęcia pracy: 30.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętnośc pracy w zespole, dyspozycyjność
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.03.2017
Data dodania oferty pracy: 29.03.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2017
Podobne oferty pracy
Kucharz kuchni tureckiej, sprzedawca
Berlin Dőner Irfan Demir - 2017-04-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie bufetu sałatkowego. Praca w CH RVIERA "Smak na Tak" w godz 7-21 w systemie zmianowym.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg. receptur restauracji (np. włoskie desery).
Fe. Ro. Gonfia Sp. J. - 2017-03-16 - Tychy (śląskie)
Wypiek ciast.
CUKIERNIA Jerzy Kuligowski - 2016-04-12 - Charzykowy (pomorskie)
zapoznanie z programami księgowymi, obsługa urządzeń biurowych
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Praca polega na realizowaniu zamowień klientów. Zbieranie pojedynczych jednostek i zestawianie w całe zamówienia. Umowa zlecenie, dyspozycyjność od 6:00 do 22:00, praca w Wilczycach gm. Długołęka.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Wilczyce (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy
PIZZERIA DESPERADO - 2015-12-18 - Puławy (lubelskie)
sporządzanie posiłków sg karty menuoraz róznego rodzaju posiłków, deserów, ciast
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2017-06-20 - Lubawka (dolnośląskie)
zgodnie z charaktertyską pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-05-11 - Piekarzew (wielkopolskie)
prowadzenie projektu w roli projekt managera- organozowanie i nadzorowanie prac zespołu Indii i Polski.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań w tym pizzy, makaronów, deserów zgodnie z przyjętymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktóww i uslug oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Umowa o pracę na czas określony. Równoważny sytem czasu pracy zgodny z harmonogramem godz. 11:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 33 miesiące. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2016-03-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw regionalno-kresowych dań kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie pizzy, sałatek, sosów
P.H.U. "AMIGO" Marian Mietełka - 2017-07-31 - Sosnowiec (śląskie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP, właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Siemiatycze (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Do uzgodnienia
Hotel i Restauracja BONA Piotr Jachimowski - 2018-03-06 - Sanok (podkarpackie)
gotowanie posiłków na stołówce wojskowej
13 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-01-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Prace porządkowo-remontowe
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Rajcza (śląskie)
Przygotowywanie potraw na resutaurację i imprezy okolicznościowe, umiejętność przygotowywania mięs, zup i produktów mącznych, dbałość o jakość i estetykę dań, bardzo dobrej organizacji pracy własnej.
"KROKIECIK" MARCIN SITAREK - 2016-08-16 - Janki (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Konin (wielkopolskie)
Produkcja i pakowanie wyrobów garmażeryjnych.
Urszula Anna Kamińska Zakład Garmażeryjny FARSZ - 2016-05-09 - Siedlce (mazowieckie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Łubianka (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2016-10-28 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań, obsługa imprez
Biothal Lebdowicz S.J. - 2016-04-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Kucharz
Kawiarnia "TATRZAŃSKA" Jan Kudelski, Wojciech Kudelski, Małgorzata Kudelska - 2017-02-16 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie potraw, obsługa kuchni na kempingu
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-03-23 - Ściegny (dolnośląskie)