KUCHARZ/PAKOWACZ Siedlce oferta pracy Urszula Anna Kamińska Zakład Garmażeryjny FARSZ
Stanowisko: KUCHARZ/PAKOWACZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja i pakowanie wyrobów garmażeryjnych.
Data publikacji: 2016-05-09
Lokalizacja: Siedlce (mazowieckie)
Pracodawca: Urszula Anna Kamińska Zakład Garmażeryjny FARSZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ks. Stanisława Brzóski 68, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Produkcja i pakowanie wyrobów garmażeryjnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PAKOWACZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siedlce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siedlce
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siedlce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2016
Data zakończenia pracy: 15.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane wykształcenie gastronomiczne, nie wymagane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Urszula Anna Kamińska Zakład Garmażeryjny FARSZ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Kazimierza Pułaskiego 19/21, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Siedlce
Gmina pracodawcy: Siedlce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siedlce
Ulica pracodawcy: Kazimierza Pułaskiego
Numer budynku pracodawcy: 19/21
Profil działalności pracodawcy:
produkcja wyrobów mącznych - pierogi, krokiety, naleśniki, pyzy, knedle, paszteciki
Nazwisko osoby zgłaszającej: Urszula Kamińska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 09.05.2016
Oferta pracy ważna do: 08.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej, odczytywanie oryginalnych receptur, produktów. Wymagana znajomość kuchni chińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Łódź (łódzkie)
Asystent księgowego - nabór na staż PFRON - osoby niepełnosprawne ze statusem poszukującego pracy;
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie potraw w restauracji zgodnie z menu, przygotowanie zamówień na produkty, opracowanie menu bankietowego
MACIEJ KUCAL PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-01-24 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Siemiatycze (podlaskie)
Wydawanie posiłków, przygotowywanie potraw.
Firma Gastronomiczna " FOSA" Adam Odejewski - 2017-11-24 - Chojnice (pomorskie)
tłumaczenie dokumentów handlowych, rozmowy telefoniczne
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Aleksandria Pierwsza (śląskie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2016-10-27 - Leżajsk (podkarpackie)
obróbka wstępna surowców, ocena surowców gastronomicznych, rozbiór mięsa, wykonywanie różnymi technikami i metodami ,wykończenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnej i innych narodów oraz potraw dla różnych diet
"MC DIAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
ZAKŁAD PRODUKCJI CUKIERNICZEJ "MALBORŻANKA" D.GRZESIK, P.DERA SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-14 - Malbork (pomorskie)
Sporządzanie potraw rodem z Jemenu, umiejętne łączenie przypraw sprowadzanych z zagranicy (etykiety nie tłumaczone na język polski). Przyprawy za każdym razem są w innych opakowaniach i nie wyglądają tak samo zawsze.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Brzeg (opolskie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-03-06 - Żelków (mazowieckie)
hurtowa i detaliczna sprzedaż odzieży, obsługa klienta, obsługa strony internetowej
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy w restauracji,
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2017-08-29 - Gorzeń Górny (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
"Elbest" sp. z o.o. Hotel "Krynica" - 2015-11-30 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej
Dom Pomocy Społecznej - 2017-08-10 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, prace pomocnicze w kuchni.
Restauracja Oaza - 2016-02-08 - Chełm Śląski (śląskie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-06-29 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przygotowywanie posiłków bufetowych
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni włoskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 m-cy. , znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2017-01-17 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Niekłań Wielki (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-02-07 - Łomża (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Chludowo (wielkopolskie)
Prowadzenie zajęć z j. angielskiego dla dzieci
SZKOŁA JĘZYKÓW OBCYCH OKAY AGNIESZKA I MICHAŁ BORECCY - 2017-09-26 - Malanów (wielkopolskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Sieradz (łódzkie)
Praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2018-04-11 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
obsługa gości restauracji
ELEKTROCENTER T.M.RAJS SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)