KUCHARZ / POMOC KUCHNI Łódź oferta pracy FOOD MARKET sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: dbanie o prawidłową eksploatację sprzętu kuchennego oraz porządek w miejscu pracy. Przygotowywanie półproduktów z warzyw, mięs oraz mącznych wyrobów. Przyrządzenie potraw według ustalonego wcześniej menu.
Data publikacji: 2017-07-19
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: FOOD MARKET sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wróblewskiego 16/18, 93-578 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
dbanie o prawidłową eksploatację sprzętu kuchennego oraz porządek w miejscu pracy. Przygotowywanie półproduktów z warzyw, mięs oraz mącznych wyrobów. Przyrządzenie potraw według ustalonego wcześniej menu.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy: FOOD MARKET sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Wróblewskiego 16/18, 93-578 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Wróblewskiego
Numer budynku pracodawcy: 16/18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.07.2017
Oferta pracy ważna do: 18.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejetność wykonywania potraw kuchni arabskiej, uprawnienia: książeczka zdrowia, doświadczenie zawodowe: min. 3 lata. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni arabskiej, układanie menu, zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, dań, napojów, ekspedycja potraw z kuchni do restauracji, dań napojów, przygotowywanie i obsługa bufetów itp.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne prace malarskie i wykończeniowe.
USŁUGI REMONTOWO-BUDOWLANE Mirosław Wilczyński - 2016-05-16 - Otwock (mazowieckie)
obsługa klienta, odgrzewanie posiłków, sprzedaż słodyczy i napoi
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Praca na produkcji, raportowanie procesu produkcji
kontakt przez OHP - 2016-07-11 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pom. kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Bolesławice (dolnośląskie)
sterowanie procesem przecierania na trakach tasmowych ,wymiarowanie drewna przygotowanie go do obróbki, odbieranie z traka przetartego drewna przygotowanie go do obróbki , odbieranie z traka przetartego materiału i składowanie go w magazynie , ręczne obrabianie przetartego surowca przy pomocy narzędzi stolarskich
Zakład Usługowy-Transport Leśny i Handel Dul Wiesław - 2017-01-27 - Przebendów (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy od pdstaw
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-05-13 - Dęblin (lubelskie)
Zgodny
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-06-19 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.kontakt tel.536060 550
Przedsiebiorstwo Wielobranżowe Robert Kołomański - 2017-07-05 - Chańcza (świętokrzyskie)
zgodnie z zakresem czynności
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Kluczbork (opolskie)
przygotowanie dań kuchni tureckiej (ciepłej i zimnej) zgodnie z oczekiwaniami klientów, utrzymanie higieny oraz porządku zgodnie z obowiązującymi zasadami
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Małkinia Górna (mazowieckie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański - 2016-03-18 - Radlin (wielkopolskie)
montaż sieci wodnych i systemów nawadnijących
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Piotr Kopaczewski - 2017-11-07 - Września (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków obiadowych , gotowanie w kantynie na Brzeziu (Elektrownia) koło Opola.Praca w godzinach 7-15
TYTUS PUH Katarzyna Leszczyńska-Korol - 2017-10-19 - Brzezie (opolskie)
Przygotowanie potraw regionalnych Kaukazu, w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe- gastronomiczne, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, kurs-kucharz małej gastronomii, książeczka sanitarno- epidemiologiczna, min. 2 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posiłków w zamówień
kontakt przez OHP - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
Do zadań należeć będzie :- nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem zintegrowanego systemu zarządzania, w tym tworzenie, weryfikowanie, wdrażanie i nadzorowanie dokumentacji,- optymalizacja procesów i procedur obowiązujących w Spółce,- planowanie, przeprowadzanie i dokumentowanie wewnętrznych audytów jakości,- nadzór nad realizacją niezbędnych działań korygujących, zapobiegawczych, doskonalących oraz poaudytowych,- prowadzenie szkoleń wewnętrznych dla pracowników z zakresu zintegrowanego systemu zarządzania.Zatrudnienie w ramach umowy o pracę lub współpracy prowadzonej działalności gospodarczej.
Pallmed Sp. z o.o. - 2016-09-14 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Chełm (lubelskie)
przyrządzanie, gotowanie dań obiadowych, deserów, sałatek, itp. - zdrowa żywność, przyrządzanie posiłków o zbilansowanej diecie, przyrządzanie świeżych soków warzywnych, owocowych, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2015-11-16 - Zgierz (łódzkie)
w/g zakresu
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Sejny (podlaskie)
kucharz
Reg Benz Spółka z Ograniczona Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2015-12-22 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Nieporęt (mazowieckie)
obsługa gości zgodnie z przyjętym standardem, organizacja czasu pracy podległego zespołu, zapewnienie najwyższej jakości przygotowanych potrawwymagane wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku, znajomośc procedur i instrukcji obowiązujacych na stanowisku pracy, znajomość systemu gastronomicznego S4H, znajomość dokumentacji kuchennej wymaganej przez Sanepid, znajomość produktów i sprzętu gastronomicznego
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2016-04-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego produktu.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
umiejętność przygotowywania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowanie posiłków - bufet. Praca na umowę o pracę w godzinach 7-19 w Dźwirzynie.
Centrum Podróży Bentur S.C. - 2017-01-10 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)