KUCHARZ Sierakowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: oBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
Data publikacji: 2017-10-05
Lokalizacja: Sierakowice (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Sierakowice, powiat: kartuski, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
oBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sierakowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: organizacja pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność przygotowania potraw
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
Mściwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Kartuzy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kartuzy
Ulica pracodawcy: Mściwoja II
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.10.2017
Oferta pracy ważna do: 04.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
• dbałość o porządek i czystość wyznaczonych części zakładu wraz z szatnią pracowniczą;• przygotowanie posiłków w czasie przerw pracowniczych;• zgłaszanie zapotrzebowania na środki czystości;• wydawanie odzieży ochronnej nowym pracownikom.
Zakłady Mięsne Nowak Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-10-10 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
produkcja sałatek, wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie regionalnych potraw kuchnii wschodniej, tłumaczenie przepisów kuchni ukraińskiej, układanie jadłospisu
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Kliczków (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
Towarzystwo Boskiego Zbawiciela - 2016-09-08 - Trzebinia (małopolskie)
Gotowanie w stołówce. Kandydaci proszeni są o umawianie się telefonicznie na rozmowę.
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWY "KORUND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-09 - Nowy Sącz (małopolskie)
Dbanie o czystość i porządek miejsca pracy, przygototwanie miejsca pracy oraz potraw, kontakt z klientami.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. - 2018-12-20 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
planowanie, opracowywanie receptur i przygotowywanie potraw,deserów, ciast, obsługa urządzeń wykorzystywanych wkuchni,sporządzanie listy zapotrzebowania,nadzorowaniewydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw, posiadaniewiedzy odnośnie różnych kultur kulinarnych, odpowiedniego łączeniaskładników, właściwego stosowania produktów spożywczych,sposobów podawania potraw, deserów, napojów i dodatków.
FOTON Sp. z o.o. Sp.K - 2018-04-25 - Opole (opolskie)
wykonywanie napraw oraz remontów osobowych pojazdów samochodowych
Auto Handel Części Samochodowe Pomoc Drogowa-Transport "ANWIT" S.C. - 2016-04-01 - Dębno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-07-08 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej, arabskiej, pakistańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Błonie (mazowieckie)
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru od dostawców pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze składanymi zamówieniami, dbałość o czystość i porządek w miejscu pracy.
KLUB ŻAK - 2018-10-04 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PIO CATERING Stępień Piotr - 2017-09-08 - Skawina (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, obsluga klienta, obróbka wstępna produktów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Rytro (małopolskie)
praca w sklepie ogólnospożywczym
Sklep-Ogólnospożywczy-Roman Uznański - 2016-05-30 - Chełmsko Śląskie (dolnośląskie)
-
Cukiernia MAGOSZ M. Magosz Krapkowice - 2016-11-04 - Krapkowice (opolskie)
Usługi cateringowe, gotowanie wg oryginalnej receptury kuchni ukraińskiej, pół roku doświadczenia zawodowego
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Łódź (łódzkie)
refundacja -30- PRZYGOTOWYWANIE SUROWCÓW DO WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Torzym (lubuskie)
przygotowywanie dań i posiłków
Restauracja Mustang Barbara Suchanek - 2018-02-12 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2017-07-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
według zakresu obowiązków
Zdrowiej-my Piotr Caryk - 2015-12-15 - Bożków (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w gastronomii otwartej.
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Nowy Targ (małopolskie)
obsługa i naprawa samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych
ASO Auto Serwis Sp. z o.o. - 2016-03-22 - Dębno (zachodniopomorskie)
sporządzanie i wydawanie posiłków, pomoc w układaniu jadłospisów dziennych, nadzór nad pracą kuchni
Zespół Szkół Rolniczych w Kisielicach - 2015-12-01 - Kisielice (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
Andrzej Mazur Firma Handlowa "Mazur" - 2018-02-23 - Zawada (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2019-01-29 - Trzcianiec (podkarpackie)
samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych, zupy, dania pieczone, smażone, grlliowanie, sous-vide. wypiek pizzy w sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręcznych makaronów, deserów i przystawekpraca na umowe zlecenie 150 godzin w miesiącu, proponowany okres zatrudnienia 3 lataoferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2018-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Obowiązki związane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posiłków; praca za barem
U ANIOŁÓW Jarosław Kruszewski - 2017-03-20 - Wilga (mazowieckie)