KUCHARZ Jabłonowo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru od dostawców pochodzenia wietnamskiego.
Data publikacji: 2018-04-17
Lokalizacja: Jabłonowo (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jabłonowo, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru od dostawców pochodzenia wietnamskiego.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: System wynagrodzeń-miesięczny
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jabłonowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wyrabianie ciasta, kręcenie pizzy, mycie naczyń, formowanie kulek ciasta, robienie surówek, hamburgerów, zapiekanek, smażenie frytek, obsługa kasy.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Łękawica (małopolskie)
przygotowywanie potraw gruzińsko-bałkańskich
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-10-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZĄDZANIA SKŁADNIKAMI, ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM KUCHNI, PRZESTRZEGANIE ZASAD POSTĘPOWANIA Z ŻYWNOŚCIĄ, ESTETYCZNE PREZENTOWANIE POTRAW I DAŃ.
kontakt przez OHP - 2018-07-24 - Zielona Góra (lubuskie)
Spawanie konstrukcji rurociągów, czytanie rysunku izometrycznego i technicznego, montaż konstrukcji metalowych.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, organizowanie pracy kelnerów i kelnerek, dbanie o stany magazynowe, prowadzenie rejestrów i ewidencji, prowadzenie dokumentacji. Praca na umowę o pracę w Kołobrzegu w godz. 7-15 lub 13-21. Wymagana książeczka zdrowia.
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą" - 2016-08-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, CHĘCI DO PRACY. ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-06-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracyTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych :Dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach do 31.05.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gdańsk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesyłać pocztą tradycyjną na wskazany powyżej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko będzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odbędzie się weryfikacja nadesłanych dokumentów pod względem formalnym ,dokumenty zawierające braki formalne zostaną odrzucone a pozostałe osoby które przejdą pozytywnie wstępną weryfikację dokumentów aplikacyjnych zostaną zaproszone na test sprawdzający ich wiedzę .W drugim etapie z kandydatami ,których wynik testu będzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udziałem Wojewódzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Złożonych dokumentów nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy. Administratorem Państwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców pracy ul. Uphagena 27. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostaną protokolarnie zniszczone po zakończonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2016-05-24 - Tczew (pomorskie)
nadzorowanie procesu wysyłek krajowych i zagranicznych, terminowość i jakość dostaw, zarządzanie pracą magazynierów
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Wiskitki (mazowieckie)
praca w ośrodku wczasowym
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w Łebie - 2016-03-03 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska), utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
Bar "Przy Potoku" - 2016-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Zabrze (śląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, kompleksowa obsługa konsumenta
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Wierzbna (podkarpackie)
-Przeprowadzanie całościowej analizy ekonomicznej z uwzględnieniem oceny sytuacji makroekonomicznej oraz ryzyka finansowego-Projektowanie i przewidywanie makroekonomicznych scenariuszy dla celów planowania inwestycyjnego-Rozbudowa modeli makroekonometrycznych oraz regularna współpraca z regulatorami-Rozwój i ocena modeli ekonometrycznych dla celów prognozowania makroekonometrycznego
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Zabierzów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
LEPAD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wyksz. kierunkowe- gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku kucharz, pasja do gotowania, zaangażowanie, sumienność, dobra organizacja pracy własnej
Auto Partner Garcarek Spółka Jawna - 2016-09-30 - Ociąż (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Mielec (podkarpackie)
Pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
HOTEL HERON Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2016-04-05 - Sienna (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej pod nadzorem ormiańskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2018-04-16 - Żory (śląskie)
praca w dziale księgowości
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2017-05-22 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej
Food, INC Przemysław Petryszyn - 2016-04-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Kukle (podlaskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Mława (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjsko-nepalskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)