KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ W PUNKCIE GASTRONOMICZNYM Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ W PUNKCIE GASTRONOMICZNYM
Wynagrodzenie: do 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Obs艂uga punktu gastronomicznego oferuj膮cego specja艂y kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, mi艂e i bezpo艣rednie obycie, 艂atwo艣膰 w nawi膮zywaniu kontakt贸w interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
Data publikacji: 2017-12-15
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Obs艂uga punktu gastronomicznego oferuj膮cego specja艂y kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, mi艂e i bezpo艣rednie obycie, 艂atwo艣膰 w nawi膮zywaniu kontakt贸w interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ W PUNKCIE GASTRONOMICZNYM
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wyksztalcenie: bez znaczenia, sta偶 pracy: rok na ww. stanowisku, znajomo艣膰 kuchni tureckiej, mile widziana podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka tureckiego, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.12.2017
Oferta pracy wa偶na do: 08.01.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.12.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Hurtowanie materia艂ow PVC, prace warsztatowe (艣lusarskie) i magazynowe
SAKO-EXPO TECHTEXTILPLAST Henryk Sakowski Sp贸艂ka Jawna - 2018-03-06 - Aleksandria (艂贸dzkie)
dbanie o w艂a艣cicw膮 organizacj臋 pracy, planowanie menu, przygotowywanie posi艂k贸w, sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w oraz deser贸w
MISSTERIUM Maciej Jewu艂a - 2016-04-21 - 艁臋g Tarnowski (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w,znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-10-18 - Gliwice (艣l膮skie)
kompleksowe przygotowanie da艅, deser贸w, 艣niada艅, obiad贸w, kolacji dla klient贸w o艣rodka
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Istebna (艣l膮skie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebab贸w, kapsalon贸w, zapiekanek, sa艂atek oraz przyprawianiu i nabijaniu kurczak贸w do ro偶na. Utrzymanie czysto艣ci w barze i wok贸艂 niego. Obs艂uga urz膮dze艅 grzewczych, gazowych i elektrycznych, dodatkowo wymiana frytury i butli gazowych. Obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-02-16 - Straszyn (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
Przygotowanie da艅
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-05-06 - Mo艅ki (podlaskie)
Strzy偶enie m臋skie i damskie, farbowanie w艂os贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
praca biurowa
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
obs艂uga klient贸w, odpowiedzialno艣膰 za rozwijanie sprzeda偶y w firmie, pozyskiwanie nowych klient贸w oraz obs艂uga sta艂ych, g艂贸wnie pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Garbatka (mazowieckie)
Zatrudni臋 na sezon wakacyjny Pizzermena z do艣wiadczeniem do Restauracji Siesta w Mieszywodziu od po艂owy czerwca.Szukamy osoby , z doswiadczeniem w gastronomi, kt贸ra posiada umiejetno艣膰 wsp贸艂pracy z lud藕mi , dobra organizacje pracy , oraz dyspozycyjno艣膰 . Oferujemy zadowalaj膮ce zarobki , zakwaterowanie oraz wyzywienie. Zainteresowanch prosimy o wysy艂anie CV siestabar7 (at) gmail.com
SIESTA A. KAWALERSKA, K. KAWALERSKI SP脫艁KA JAWNA - 2016-05-04 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej. Przygotowywanie sa艂atek.- Wynagrodzenie: od 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub do艣wiadczenie min. 3 lata w pracy w gastronomii na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowanie potraw kuchni polskiej, 艣l膮skiej oraz sa艂atek. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 602-664-509) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Wincentego Pola 73, 40-595 Katowice).
RESTAURACJA "WUJEK" S.C. LECH, MARIA 艁ABAJ - 2016-04-15 - Katowice (艣l膮skie)
ZGODNIE Z OFERTA
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Byt贸w (pomorskie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Handel Artyku艂ami Przemys艂owymi Helena Niemczyk - 2018-05-04 - Le偶ajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22; wst臋pnie kontakt telefoniczny
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo- Handlowe "ADI" Gra偶yna Baranowska - 2018-02-07 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie projekt贸w na poszukiwanie ofiar pieni臋偶nych w krajach Unii Europejskiej w jezykach polskim, niemieckiem, ukrai艅skim. Z艂o偶enie wst臋pnych wniosk贸w w j臋zyku ukrai艅skim. Miejsce pracy: Wroc艂aw, wyjazdy w delegacje UEKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 telefoniczny. Oferta pracy znajduje si臋 w sali: C
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni
Bar Restauracyjny Urbanowiczanka - 2016-01-27 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast-food
Firma Handlowo-Us艂ugowa " LIMBA " Tor Aleksander - 2016-04-07 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESER脫W Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Skierniewice (艂贸dzkie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Wymagania dotycz膮ce kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣膰 kuchni hinduskiej; uprawnienia ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologiczna; do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)
Prowadzenie prac kuchennych, gotowanie da艅 kuchni azjatyckiej, sprz膮tanie kuchni i zaplecza kuchennego, mycie garnk贸w i sprz膮tanie sprz臋tu kuchennego.Pracaw godz. 13-21
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Radomsko (艂贸dzkie)
obs艂uga go艣ci restauracji
ELEKTROCENTER T.M.RAJS SP脫艁KA JAWNA - 2016-05-25 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, dobra organizacja pracy i samodzielno艣膰, komunikatywno艣膰, rzetelno艣膰, uczciwo艣膰, gotowanie podstawowych potraw. Praca do godziny 20-ej. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
CAPITOL S.C. KAZIMIERZ SZYPU艁A, TOMASZ SZYPU艁A - 2018-03-22 - Stanowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w, zamawianie towaru, dbanie o czysto艣膰 kuchni i urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Pi艂a (wielkopolskie)
.
STANIS艁AW RUTKOWSKI- US艁UGI TRANSPORTOWE - 2017-02-06 - Bogusz贸w-Gorce (dolno艣l膮skie)
- gotowanie / przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku 7-18 lat- wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne lub osoby po kursie- praca w godz. 06:00 - 16:00
DOM DZIECKA NR.8 - 2018-06-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kuchnia tradycyjna domowa. Kontakt tel. 505 162 811
PPUH MKW - 2016-03-23 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)