KUCHARZ - SPRZEDAWCA Straszyn oferta pracy Macyra Company Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ - SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebab贸w, kapsalon贸w, zapiekanek, sa艂atek oraz przyprawianiu i nabijaniu kurczak贸w do ro偶na. Utrzymanie czysto艣ci w barze i wok贸艂 niego. Obs艂uga urz膮dze艅 grzewczych, gazowych i elektrycznych, dodatkowo wymiana frytury i butli gazowych. Obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego.
Data publikacji: 2017-02-16
Lokalizacja: Straszyn (pomorskie)
Pracodawca: Macyra Company Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Starogardzka 45, 83-010 Straszyn, powiat: gda艅ski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebab贸w, kapsalon贸w, zapiekanek, sa艂atek oraz przyprawianiu i nabijaniu kurczak贸w do ro偶na. Utrzymanie czysto艣ci w barze i wok贸艂 niego. Obs艂uga urz膮dze艅 grzewczych, gazowych i elektrycznych, dodatkowo wymiana frytury i butli gazowych. Obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SPRZEDAWCA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Straszyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gda艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pruszcz Gda艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d:
pozostali szefowie kuchni i organizatorzy us艂ug gastronomicznych
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.02.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: organizator us艂ug gastronomicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: badania podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kurs-kucharz ma艂ej gastronomii
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
rozpoznawanie potrzeb i budowanie d艂ugotrwa艂ych relacji z klientem
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ABC Gastronomii
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, roczne do艣wiadczenie w zawodzie, podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego, podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego, do艣wiadczenie w pracy w mobilnym barze gastronomicznym w produkcji kebab贸w,kapsalon贸w,zapiekanek oraz w przyprawianiu i nabijaniu kurczak贸w do ro偶na, do艣wiadczenie przy obs艂udze kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego, brak przeciwskaza艅 do podnoszenia skrzynek wa偶膮cych ok 20 kg oraz do pracy w wysokich temperaturach. Miejsce pracy: Straszyn. Kontakt mailowy: macmacgdansk (at) gmail.com lub telefoniczny: 793702402.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Macyra Company Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Adres pracodawcy:
Dworcowa 5/10, 83-010 Straszyn, powiat: gda艅ski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: gda艅ski
Gmina pracodawcy: Pruszcz Gda艅ski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Straszyn
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika:
pozostali szefowie kuchni i organizatorzy us艂ug gastronomicznych
Data dodania oferty pracy: 16.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 22.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
Sala Zabaw T臋czowa Kraina Angelika Wilbrandt - 2017-11-29 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w restauracji na terenie terminala Portu Lotniczego w Szymanach
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Otwock (mazowieckie)
Przew贸z r贸偶nych towar贸w samochodem dostawczym, ci臋偶arowym bez przyczepy i z przyczep膮 oraz ci膮gnikiem siod艂owym z naczep膮 (w zale偶no艣ci od rodzaju i ilo艣ci 艂adunku). Praca na terenie kraju. Proponowane wynagrodzenie 2500 z艂 brutto + delegacje.
PACYGA MARIA US艁UGI TRANSPORTOWE REM-BUD-KAN - 2017-07-25 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
roznoszenie ulotek
kontakt przez OHP - 2018-07-23 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
kompleksowe mycie pojazd贸w mechanicznych na zewn.
TTS GROUP RAFA艁 DROB - 2018-02-21 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, utrzymanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchnik liba艅skiej
SHISHA RAMZES Ali Irani - 2016-05-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
w/g ofery pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Byt贸w (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 gor膮cych i zimnych, pieczenie ciast, pizzy.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PHU MASTER-K Konrad Marczuk - 2017-03-03 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
Kozik El偶bieta Zajazd Piwowar - 2017-01-11 - Wysoka (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie potraw dieitetycznych, sprawdzanie jako艣ci produkt贸w
Szpital Wojew贸dzki im. Jana Paw艂a II w Be艂chatowie - 2016-11-22 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, komunikatywno艣膰, odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
THB SP. Z O. O. - 2017-08-23 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie da艅 obiadowych kuchni polskiej
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWE "KALAFA" KATARZYNA FALKOWSKA - 2017-04-10 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posi艂k贸w
Restauracja Lask贸wka Natalia Pi艣lewska - 2017-05-19 - Nowe Miasto nad Wart膮 (wielkopolskie)
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2017-02-01 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
"NIESPODZIANKA" Danuta Rudnicka - Zajazd Lotos - 2017-09-01 - Wor贸w (mazowieckie)
przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w,- wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y i na sto艂贸wk臋
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2017-07-12 - Opole (opolskie)
Praca na kuchni (przygotowywanie potraw (艣niadanie, obiad, kolacja) dla minimum 80 os贸b. Sto艂贸wka szkolna, plac贸wka ca艂odobowa. Praca w godz.: 6:00-20:00. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 71 798 68 84 w. 110.
Zesp贸艂 Plac贸wek O艣wiatowych nr 3 - 2017-08-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
Bezpo艣rednia wsp贸艂praca z szefem kuchni, kierownikiem dzia艂u 偶ywienia oraz dietetykiem, obr贸bka wst臋pna, wt贸rna i termiczna surowc贸w, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z raportem 偶ywieniowym i jad艂ospisem, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - 2017-01-03 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Kucharz
"MANHATTAN" Alina Ku艣 - 2016-05-10 - Zawoja (ma艂opolskie)
robienie pizzy, krojenie produkt贸w do da艅 z menu lokaluGodziny pracy: od 8.00 do 20.00 (12 godzin co 2 dni)
BAR PIZZERIA ROMA JAN CHLUDZI艃SKI RYSZRADA CHLUDZI艃SKA - 2018-07-17 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
nadz贸r nad parkiem maszynowym, bie偶膮ce naprawy maszyn produkcyjnych, przegl膮dy okresowe urz膮dze艅 produkcyjnych
EUCREA KONTAKTE sp. z o.o. - 2016-08-29 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Kucharz
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Pars臋t膮" - 2016-07-18 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Zgodny z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸wPrzygotowywanie i wypiek pizzy
Maciej Michalczuk "Przy Kominku" Pizza Club - 2018-01-03 - Bia艂ystok (podlaskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)