KUCHARZ Wrocław oferta pracy Zespół Placówek Oświatowych nr 3
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni (przygotowywanie potraw (śniadanie, obiad, kolacja) dla minimum 80 osób. Stołówka szkolna, placówka całodobowa. Praca w godz.: 6:00-20:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 68 84 w. 110.
Data publikacji: 2017-08-24
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Zespół Placówek Oświatowych nr 3
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Borowska 101, 50-551 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na kuchni (przygotowywanie potraw (śniadanie, obiad, kolacja) dla minimum 80 osób. Stołówka szkolna, placówka całodobowa. Praca w godz.: 6:00-20:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 68 84 w. 110.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 1735 zł + premia + wysługa lat pracy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe, mile widziane gastronomiczne, staż pracy - 2 lata w żywieniu zbiorowym, książeczka sanepidowska (może być do uaktualnienia)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Zespół Placówek Oświatowych nr 3
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Borowska 101, 50-551 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Borowska
Numer budynku pracodawcy: 101
Profil działalności pracodawcy: RP.411-292/11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.08.2017
Data dodania oferty pracy: 23.08.2017
Oferta pracy ważna do: 23.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie dań kuchni chińskiej.
Art & Craft Agnieszka Kiedrowska - 2017-04-18 - Sopot (pomorskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-01-09 - Michałowice (małopolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z procedurami. Dbanie o porzadek w kuchni. Współpraca z obsługą kelnerską.
PARLAMENT Sp. Jawna - 2017-03-07 - Gdańsk (pomorskie)
Brak danych
Morawiec Aleksandra Morawiec - 2016-09-05 - Doruchów (wielkopolskie)
Przygotowywanie produkcji, gotowanie, wydawanie posiłków, miejsce wykonywania pracy Kraków, Galeria Bronowice
TRATTORIA LA RUCOLA ANNA BŁESZYŃSKA,KRZYSZTOF STRYLSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-06-08 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie samodzielne posiłków dla gości.Praca w godz. 9-23 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
QIDA Karolina Hołysz Sp. k. (Restauracja Waniliowa Śliwka) - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
a)nadzór nad prowadzeniem przez referat spraw związanych z pełnieniem przez Gminę Kolbudy funkcji organu prowadzącego publiczne jednostki systemu oświaty oraz sprawowanie nadzoru nad działalnością tych jednostek,b)nadzór nad prowadzeniem przez referat spraw dotyczących kadr oraz płac dyrektorów, nauczycieli i pracowników niebędących nauczycielami, w tym dokształcania i doskonalenia zawodowego nauczycieli,c)nadzór nad prowadzeniem przez referat ewidencji szkół i placówek niepublicznych prowadzonych na terenie gminy Kolbudy, d)nadzór nad prowadzeniem przez referat spraw związanych z udzielaniem dotacji niepublicznym i publicznym placówkom systemu oświaty prowadzonym przez osoby prawne inne niż jednostka samorządu terytorialnego lub osoby fizyczne, e)koordynacja prac na stanowiskach wchodzących w skład referatu.
Urząd Gminy w Kolbudach - 2018-03-29 - Kolbudy (pomorskie)
Cudzoziemiec Zgodnie ze stanowiskiem- kuchnia peruwiańska i hiszpańska I zmiana 8-16 - 20 godzin tygodniowo 1/2 etatu pn-ndzatrudnienie na 1 rok
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2016-09-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie śniadań/obiadokolacji.
WYDMA Restauracja i Apartamenty - 2017-02-08 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przyszykowywanie posiłków na kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-03-01 - Austria (Austria)
pomoc w przygotowywaniu posiłków dla mieszkańców DPS, z uwzglę3dnieniem obowiązujących diet. dbanie oczystość na swoim stanowisku pracy i w pomieszczeniach kuchni. Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Pabianice (łódzkie)
-
Firma Handlowo Usługowa Restauracja Hotel Czardasz - 2016-04-21 - Września (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej - 2018-06-19 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie potraw (również pizzy), bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, właściwa gospodarka magazynowa
Metro Investment s.c. - 2018-05-07 - Będzin (śląskie)
Oferta skierowania jest do osób bezrobotnych będących w szczególnej sytuacji na rynku pracy, określonych w art. 49 ustawy z wyłączeniem osób do 30 roku życia, chyba, że spełniają jeden z pozostałych warunków
Dubik Waldemar ZAJAZD "CHROBRY" ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ - 2016-11-22 - Torzym (lubuskie)
Zgodnie z programem stażu m.in:- pomoc w przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Żywiec (śląskie)
Przyrządzanie potraw, wydawanie potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
SYRENKA S.C. Piotr Jurczyk, Beata Firla - 2016-04-28 - Radlin (śląskie)
Brak danych
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi nr 1 im. Armii Krajowej w Sopocie - 2017-04-27 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców
Dom Pomocy Społecznej - 2016-03-04 - Sopot (pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,zabezpieczenie przed zepsuciem surowców,półproduktów i wyrobów gotowych,obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt,wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw,owoców i grzybów, mleka i przetworów,jaj,mięsa,zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny,drobiu,ryb oraz potraw z podrobów,potraw półmięsnych ,jarskich,wyrobów garmażeryjnych,posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Bedlno (łódzkie)
Przygotowywanie i serwowanie dań gorących i zimnych do bufetu, z menu oraz dania z karty.Współodpowiedzialność za jakość dań wychodzących z kuchni.Przemienne wykonywanie pracy na różnych stanowiskach w kuchni.Współprojektowanie nowych potraw.Bardzo dobra znajomość potraw/dań.Współodpowiedzialność za miejsce pracy - przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP.Sprawdzanie kompletności potraw.
kontakt przez OHP - 2017-05-04 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie potraw, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rawicz (wielkopolskie)
Restauracja bufetowa. Przygotowywanie posiłków tematycznych- posiłków kuchni ukraińskiej wg oryginalnych przepisów.Godz. pracy: 7-15, 10-18.
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Łódź (łódzkie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z reecepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywancyh potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Przekazywanie informacji o zmianach w funkcjach bankietowych. kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-03-25 - Serock (mazowieckie)
samodzielne stanowisko kucharza
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2016-06-24 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, obróbka mięsa i warzyw.Praca w godzinach 6:00-22:00.
JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" - 2018-04-26 - Krynica-Zdrój (małopolskie)