KUCHARZ Gdańsk oferta pracy Gdański Zespół Żłobków
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Data publikacji: 2016-02-01
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: Gdański Zespół Żłobków
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Racławicka 8, 80-406 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca jednozmianowa w godz. 6:00 - 14:00 od pon. - pt.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: system zarządzania zdrowotnego HACCP
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku KUCHARZ, umiejętność organizacji pracy pod presją czasu, zaangażowanie w realizację powierzonych zadań, znajomość zasad HACCP, znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków, polepszania ich wartości oraz estetyki z zachowaniem pełnych norm żywieniowych. Miejsce pracy: Gdańsk Wrzeszcz. Kontakt telefoniczny: 58 341 47 36 wew. 12 lub osobisty: ul. Racławicka 8, 80 - 406 Gdańsk.
Nazwa pracodawcy: Gdański Zespół Żłobków
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
80-406 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.02.2016
Oferta pracy ważna do: 01.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem, produkcja dań, utrzymywanie czystościwymagane doświadczenie zawodowemożliwość zakwaterowania
Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka - 2018-03-07 - Łuknajno (warmińsko-mazurskie)
W ZAWODZIE
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2016-11-14 - Ziębice (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Otmuchów (opolskie)
Praca w charakterze kucharza.
FANABERIE Jarosław Mularski - 2016-09-06 - Racibórz (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni polskiej
Bar Eskulap Grzegorz Wielbo - 2016-05-02 - Bytom (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I ICH WYDAWANIE, PRACA NA ZMYWAKU, DBANIE O CZYSTOŚĆ NA STANOWISKU PRACY. MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: HOTEL IBIS, AL. PIŁSUDSKIEGO 11.
ORBIS S.A. HOTEL IBIS ŁÓDŹ - 2017-03-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków z rozszerzoną specjalnościa kuchni ukraińskiej, obsługa gości z Ukrainy na śniadaniach hotelowych
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Złotoria (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń i sprzętu kuchennego, wykonywanie innych czynności zleconych przez kierownika internatu i dyrektora szkoły
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowywanie kanapek typu kebab, sałatek, dań i napojów kuchni uzbeckiej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, obsługa klientów lokalu
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Piaseczno (mazowieckie)
praca w kuchni szpitalnej
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2018-02-01 - Poznań (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Żelechów (mazowieckie)
gotowanie potraw wegetariańskich
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Katowice (śląskie)
wg.programu
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Konikowo (warmińsko-mazurskie)
1. Zapoznanie się ze specyfiką firmy.2. Zapoznanie się z zasadami BHP i PPOŻ.3. Zabiegi pielęgnacyjne z masażem twarzy.4. Zabiegi pielęgnacyjne oprawy oka.5. Kosmetyka dłoni6. Kosmetyka stóp.7. Depilacja woskiem.8. Manicure hybrydowy, żelowy.9. Kosmetyka ciała.10. Zabiegi złuszczające.11. Mikrodermabrazja.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Kartuzy (pomorskie)
Określono we wniosku.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Kuchnia Polska
Firma Uslugowo Handlowa "IGLOO" - 2017-12-13 - Sosnowiec (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Jarosław (podkarpackie)
Obieranie warzysz, pomoc kucharzowi w przygotowaniu potraw, zmywanie naczyń, sprzątanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej. Dbanie o porządek w miejscu pracy.
Lee's Chinese Leciejewski Wiktor - 2017-02-08 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NATALIA WINIECKA-KEJNA PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE STARY DWÓR - 2016-09-12 - Krojanty (pomorskie)
sprzedaż towarów, tworzenie bazy klientów, przygotowywanie zestawień
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2017-12-21 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Mycie Detali, wieszanie na zawieszki, Obsługa Pieca lakierniczego, Natryskowanie pistoletem lakierniczym
PPHU DANEX Włodzimierz Pietrzak - 2015-12-04 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w systemie dwunastogodzinnym od poniedziałku do niedzieli co drugi dzień w godz. 10.00-22.00 w Szczyrku.
NA BRZEGU S. C. JOLANTA MAGDZIARZ,ZBIGNIEW WAWRZUTA - 2017-03-21 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Proszyska (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań z sezonowych i świezych produktów. Gotowanie posilków à la carte jak również dań bankietowych.
Restaurant "Zum Hirschgulden" - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej z zastosowaniem przypraw dla niej charakterystycznych, dbałość o jakość i smak dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca sezonowa, może być emeryt lub rencista
U KAROLA- MAGDALENA WECHTEROWICZ - 2018-03-01 - Karpicko (wielkopolskie)
w/g stanowiska
"KH - KIPPER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-26 - Zagnańsk (świętokrzyskie)