KUCHARZ - WYDAWCA POSIŁKÓW/BUFETOWY Złotoria oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - WYDAWCA POSIŁKÓW/BUFETOWY
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków z rozszerzoną specjalnościa kuchni ukraińskiej, obsługa gości z Ukrainy na śniadaniach hotelowych
Data publikacji: 2016-10-14
Lokalizacja: Złotoria (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Złotoria, powiat: białostocki, woj: podlaskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków z rozszerzoną specjalnościa kuchni ukraińskiej, obsługa gości z Ukrainy na śniadaniach hotelowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - WYDAWCA POSIŁKÓW/BUFETOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotoria
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukraiński, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Pogodna 63/1, 15-365 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: wstępnie kontakt osobisty
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: Pogodna
Numer budynku pracodawcy: 63/1
Profil działalności pracodawcy: sprzedaż paliw
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.10.2016
Oferta pracy ważna do: 28.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie półproduktów, Obróbkaartykułów spożywczych, Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętuużywanego w kuchni. Utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych,Przygotowywanie potraw i deserów., godziny pracy: 06:00-14:00
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-03-16 - Opole (opolskie)
Prowadzenie rozmów handlowych
MAGNE SUPERAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-04-07 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Sprzedawca kasjer
Przedsiębiorstwo Handlowe Kamil Dziuba - 2018-03-26 - Białystok (podlaskie)
produkcja posiłków: pierogi, nalesniki, gołąbki; obsługa maszyn niezbednych w procesie produkcji; praca w Opolu na ul. Niemodlińskiej oraz na ul. Kołłątaja
Bar PIEROŻEK - 2017-08-25 - Opole (opolskie)
sprządzanie różnego rodzaju potraw, kebaba, sałatek
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Przemyśl (podkarpackie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-06-20 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie dań według receptur.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-08-16 - Zamość (lubelskie)
- przestrzeganie przepisów BHP i ppoż oraz zasad GHP i BHP obowiązujących w gastronomii- posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowywanie potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Gorlice (małopolskie)
-
OW "PERŁA" OLSZEWSCY S.C. - 2016-01-25 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY POTRZEBNE DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i konferencyjnych oraz restauracyjnych; pracodawca zapewnia posiłek regeneracyjny dla pracowników;
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-12-20 - Przygoń (łódzkie)
praca na obiekcie handlowym na linii kas
kontakt przez OHP - 2017-07-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań i deserów
Restauracja ,,Polski Stół" - 2017-04-11 - Wyrzysk (wielkopolskie)
nauka wyrabiania pizzy metodami tradycyjnymiprzygotowanie produktówobsługa pieca do pizzydbanie o jakoś i smak wydawanych potrawnauka karty menuStaż odbywać się w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
doświadczenie mile widziane
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2017-01-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie potraw, pilnowanie asortymentu, dbałość o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2017-07-26 - Wieliczka (małopolskie)
Praca w zawodzie kucharzaPraca również w weekendy
"Tropikalna Sztandera" w Żninie - 2016-03-17 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie półproduktów do pizzy, wyrób pizzy do wypieku, wypiek pizzy, prace porządkowe na zapleczu i w kuchni. Praca na 1/2 etatu od wtorku do piatku w godz 12-16 oraz sobota 12-14
PIZZERIA BASILIANO BARTŁOMIEJ CZAJKOWSKI - 2017-09-22 - Zelów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłkow, sprawowanie menagerstwa nad personelem kuchni
P.H.U. "COMPLEX" Ciosek Jarosław, Ciosek Mariusz - 2016-08-01 - Węgrzce Wielkie (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań.
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
Dbałość o miejsce pracy; obróbka wstepna produktów; obsługa urządzeń kuchennych; przygotowywanie potraw; przestrzeganie zasad BHP, P-POŻ, systemów wewnętrznych
Pałac Kobylniki Jędrzej Twardowski, Dominik Kliński S.C. - 2017-02-24 - Kobylniki (wielkopolskie)
Pomoc w kuchni przy produkcji garmażu.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Łódź (łódzkie)
- gotowanie / wydawanie dań- praca w godz. 11:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Łódź (łódzkie)
KelnerPraca w Restauracji Karczma Polska w Mielcu przy ul. Partyzantów 2
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-06-13 - Mielec (podkarpackie)
Obsługa maszyny CNC, czytanie rysunku technicznego w programie AutoCAD.
KRAB SP. Z O. O. - 2016-12-28 - Przodkowo (pomorskie)
Przyrządzanie dań kuchni polskiej, włoskiej i pizzy.
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2016-06-13 - Łańcut (podkarpackie)
wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw kuchni ukraińskiej z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnychpraca na umowę zlecenie 160 godzin w miesiącuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie ciągników, maszyn rolniczych i kombajnów do pracy; doczepianie maszyn, zawieszanie, regulowanie- Wykonywanie orki pługami wieloskibowymi, bronowanie i włókowanie gleby bronami zwykłymi lub talerzowymi, wałowanie i pielakowanie gleby- oprysk roślin
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Ołobok (lubuskie)
praca w kuchni z umiejętnością przygotowywania dań i potraw arabskich, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Ostrołęka (mazowieckie)