KUCHARZ Łańcut oferta pracy "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie dań kuchni polskiej, włoskiej i pizzy.
Data publikacji: 2016-06-13
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie dań kuchni polskiej, włoskiej i pizzy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.
Nazwa pracodawcy: "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.06.2016
Oferta pracy ważna do: 13.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kręcenie i wypiekanie pizzy, przygotowywanie prostych dań obiadowych, dbanie o czystość. praca w co drugą sobotę i niedzielę
kontakt przez PUP - 2018-03-10 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie obiadów, utrzymywanie porządku i czystości na terenie kuchni
Farma Iluzji-Park Edukacji i Rozrywki Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Mościska (mazowieckie)
opieka w czynnościach dnia codziennego
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Podobowice (kujawsko-pomorskie)
Prace kucharza
CHATKA KASZUBSKA - 2016-04-13 - Puck (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Skarszewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie: ciast, półproduktów, dań do wydania, sosów, sałatek; obsługiwanie kasy fiskalnej; dbanie o porządek w miejscu pracy; wykonywanie innych czynności zleconych przez opiekuna stażu.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zgłobice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni
Zajazd Osiniec Michał Szymański - 2016-06-06 - Gniezno (wielkopolskie)
- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" PŁOWIEC RENATA - 2017-04-04 - Rachowice (śląskie)
kierowane ciągnikiem siodłowym, przewóz rzeczy
USŁUGI TRANSPORTOWE Krzysztof Cichy - 2018-01-18 - Ruszowice (dolnośląskie)
Wykształcenia kierunkowego oraz doświadczenie na podobny stanowisku, znajomości systemu HACCP i BHP, dyspozycyjność, odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy własnej, odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu, komunikatywność i samodzielność, wysoka kultura osobista; ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie dań i posiłków, udział w planowaniu karty menu, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów, utrzymanie porządku w miejscu pracy dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-11-22 - Gliwice (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Głodowo (kujawsko-pomorskie)
Kuhcarza małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
produkcja garmażerki
SKLEP MIĘSNO-WĘDLINIARSKI, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH ZDZISŁAW FORDON - 2018-05-10 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa chrzcin, wesel i innych imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Czerwienne (małopolskie)
przyrządzanie posiłków w pizzerni
PIZZERIA AL CAPONE KOSZOWSKI TOMASZ - 2016-04-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-10-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Sochaczew (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ KARTY DAŃ, RACJONALNE ZARZĄDZANIE SUROWCAMI, PILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, ZNAJOMOŚĆ ZASAD DOTYCZĄCYCH ŻYWIENIAPraca na czas określony: 2 LATA Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZEDŁUŻENIA
PHPT LECH TADEUSZ POLCHEMIA - 2018-07-04 - Skrzyszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków a'la carte oraz pod imprezy zorganizowane; doświadczenie, wstepnie umowa na okres próbny, poźniej na 2 lata, następnie na czas nieokreślony
CITY-SAT GORDZIELIK SP. Z O.O. STRZELCE OPOLSKIE - 2016-08-30 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej, sałatki, pasty, pizza, zamawianie towaru
FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-10-24 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw (kuchnia turecka)
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Węgrów (mazowieckie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-08-23 - Białystok (podlaskie)
zgodnie z zakończonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Milówka (śląskie)
sporządzanie i gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i napojów, obróbka produktów, praca na kuchni zimnej i gorącej.
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Kraków (małopolskie)
operator kserokopiarki
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Żagań (lubuskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe lub średnie; doświadczenie na podobnym stanowisku; książeczka sanepidu; sumienność; punktualność; Zakres obowiązków: pobieraanie surowców i właściwe gospodarowanie nimi, sporządzanie posiłków, utrzymanie porządku na terenie zakładu; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Knurów (śląskie)
fachowe i zgodne z recepturą oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawienie potraw; właściwe i zgodne z zasadami higieny porcjowanie i wydawanie posiłków właściwe przygotowanie oraz wykonanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw; właściwa obsługa sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni; utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy
Jednostka Wojskowa 1156/ Jednostka Wojskowa 2823 / 31 BAZA LOTNICTWA TAKTYCZNEGO W POZNANIU-KRZESINACH - 2017-01-12 - Poznań (wielkopolskie)