KUCHARZ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2017-10-04
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GLIWICKA N, 47-224 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.10.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziany staż pracy i umiejętność pracy w zespole, książeczka sanepidowskaPraca przez 7 dni w tygodniu w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego, godz. pracy od 11-21Miejsce pracy: Restauracja Ogrodowa
Nazwa pracodawcy:
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
GLIWICKA N, 47-224 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: GLIWICKA
Numer budynku pracodawcy: N
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2017
Oferta pracy ważna do: 15.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla konsumentów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Osówka (wielkopolskie)
wyksz. zawodowe-kierunkowe, min. 2 lata doświadczeniana ww stanowisku,
BOCHEN MARZENA CAFE & RESTAURANT "PARIS" - 2016-07-26 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, napojów i deserów; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "Skorpion" - 2016-07-05 - Zawady (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, utrzymywanie czystości w miesiącu pracy, wykonywanie zadań przydzielonych przez przełożonego. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa: 10-18. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA - 2019-07-26 - Świętochłowice (śląskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw dla około 400 osób
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-08 - Maróz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 11.00 - 22.00 co drugi dzień.
kontakt przez PUP - 2017-10-07 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury indyjskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Solina (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
ANDRZEJ PROSIŃSKI HOTEL, PORT "HELENA", USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE - 2019-01-25 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego
IGUANA CATERING SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-23 - Kwidzyn (pomorskie)
wg. stanowiska pracy; godz. pracy 8-20
Morskie Opowieści - 2016-11-29 - Przewłoka (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań kuchni europejskiej. Praca na umowę zlecenie, ok.160 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność w godz. 9:00-23:00 przez cały tydzień. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
Doświadczenie w przygotowywaniu potraw według menu w systemie "à la carte". Umiejętność wdrażania w kuchni indywidualnych i twórczych koncepcji w przyrządzaniu potraw regionalnych z produktów sezonowych.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków.
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-09-17 - Kluki (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2018-02-01 - Wardzyn (łódzkie)
znajomość branży gastronomicznej, umiejętność gotowania i przygotowywania potraw
Hotel Szafir Anna Pestilenz - 2019-03-06 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15.30 w Kołobrzegu.
17 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY nr 2117 + WOJSKOWA KOMENDA UZUPEŁNIEŃ w Kołobrzegu - 2018-01-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
kucharz
OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA - 2018-03-07 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw nowoczesnej kuchni europejskiej i wydawanie dań z karty oraz na przyjęcia okolicznościowe i bankiety, praca w weekendy i porze nocnej. Umowa o pracę na czas określony poprzedzona okersem próbnym. Praca jednozmianowa w godz. 11:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Wrocław (dolnośląskie)
sporzadzanie potraw kuchni polskiej i regionalnej,utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
ZDROJOWA HOTELS CENTRAL POMERANIA Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań a'la carte, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej z karty dań. Praca w godz.Mogą być kierowane osoby wcześniej pracujące jako pomoce kuchenne, które sobie poradzą na stanowisku kucharza. Praca w godz. 10.00-18.00
Firma Handlowo-Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2017-01-13 - Siedlce (mazowieckie)
Naprawa maszyn rolniczych.
VOLTRANS Usługi Handlowo-Transportowe Uścinowicz Piotr, Horczak Adam Sp. J. - 2017-08-22 - Goniądz (podlaskie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ASTRA s.c. Halina Jagłowska, Mirosław Dermont - 2016-09-07 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
praca zgodnie z zawodem
RESTURACJA "PROWINCJA" S.C. - 2018-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI KAUKAZKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Poniatowa (lubelskie)
- przygotowywanie posiłków,- organizacja i planowanie zakupów.Praca w pełnym wymiarze czasu pracy od śr. do nd. w godz.: 12:00-20:00. Godziny pracy mogą być dostosowane do możliwości osoby poszukującej pracy.
Kołoczek Katarzyna BOHEME - 2019-07-05 - Wodzisław Śląski (śląskie)